It doesn't always go the way you've planned...


Candy on the dancefloor

Josefina åkte idag. Jag började gråta igår efter vi hade sagt hej då till varandra. Hon är i alla fall i Spanien nu och verkar ha det jättebra hos familjen. Skönt att höra. Hon kommer hem i vinter i alla fall så det är alltid något. Ett helt år blir det inte utan att träffa henne!


Josefina!

Igår vankades avskedsmiddag för Josefina hemma hos Sara. Känns lite hemskt att säga "avskedsmiddag" då det låter som att jag aldrig kommer att träffa henne igen vilket inte är sant. Tur nog. Hon åker om mindre än 48 timmar. Helt sjukt. Gårdagen blev i alla fall jättetrevlig och rolig som var planerat. Lite för mycket mat och sockerkicken knappade in framåt kvällens slut. But all is good.

Imorgon har jag  planerat att ta en promenad med Josefina innan hon beger sig.
Krama ihjäl henne, är vad jag ska göra.

Everybody's changing

Oj, snacka om att det var ett bra tag sedan jag skrev här sist. Min förklaring är att livet har erbjudit mer än internet och det är bara bra.

I alla fall. Det som hänt den senaste månaden och lite mer är att jag har lyckats jobba tre veckor på kommunen och det har varit jättebra. Ville faktiskt inte sluta. Det fanns väldigt trevliga människor där att jobba med. Förutom det så har Anna och Line lyckats slå ihop sig i en lägenhet i Lund. Tror mycket tid kommer spenderas där ändå. Madeleine har flyttat till Göteborg också så henne saknar jag mycket, samt att Josefina flyttar nästa tisdag till Madrid i ett år som au pair. Det slog mig för några dagar sen och jo, jag ville gråta lite då. Kommer sakna ihjäl mig. Men hon kommer ju tillbaka så det är ju tur! Jag har även blivit antagen till Lunds universitet till juridikkursen. Så plugg blir det till hösten.

Ja, det är väl det mesta som har hänt. Imorgon får jag mig en shoppingrunda med Line och Katti också. Väl behövt!



Ina @ work

1. Jag ska till stranden idag och ta mitt första (sorgligt nog) dopp i havet för iår.
2. Ikväll blir det vinkväll hemma hos Anna och Line.
3. (Den stora trean) GRATTIS LINE TILL KÖRKORTET!!!

Studentfotot - SP3F



Helt sjukt att detta har varit!

Ina @ work

Sitter på jobbet nu så kan inte skriva ett långt inlägg. Det jag ville säga var att antagningsbesked 2 kom idag och just nu är jag reserv 1 istället för 8. Det känns ändå hoppfullt. Lär väl förhoppningsvis vara någon som endast anmälde sig till kursen för att få ett studentleg och sedan hoppar av. Eller i alla fall att en person inte kommer till uppropet. 1 person, det är det enda jag begär. (Hoppas)


RSS 2.0