Running up that hill

Åh, äntligen fredag. Ganska dryg dag men tanke på att alla gymnasieskolor i Lunds kommun har långhelg, dvs både fredagen och måndagen ledigt förutom min skola, såklart. De tog bort det och säkert bara för att jävlas. Men men, jag var optimist ändå och försökte få alla på bra humör.

image41

Kvällen har spenderats med film, popcorn och mys i sängen och skönt har det vatt som bara den. Har äntligen kollat på Cloverfield och den var rätt bra ändå. Alla säger att den är riktigt kass men jag gillar den. Skulle nog inte kalla den för en jävligt bra film som någon, men hyfsat bra iallafall.

NU; en annan film?

She could be you



-Fantastisk!

Primary love

Åh, Kyle XY var bättre än någonsin. Avsnitt 20 var megabra. Sarah lever! Shit liksom.
Spännande fortsättning. Can't wait!

image40


Kyle XY

image39
Hoho, jag älskar Kyle XY.
Vilket det blir ikväll efter systrar i jeans
som jag icket har sett.

Next contestant

Nu har jag äntligen tagit mig igenom det stora geografiprovet och jag känner mig så stolt. Det kändes jättebra dessutom så jag är nöjd som en spik i bordet. Dock tar inte det jobbiga slut nu, icke sa nicke, det har bara börjat. Nästa vecka är det ett ännu större prov i tekniskt psykologi som josefina och jag måste ta oss igenom.. det klarar vi dock, det är jag säker på. Dock är det samma dag engelskprov och det glädjs jag mindre av.

Btw, quick speech på engelskan på torsdag; om någon har ett förslag vad man kan skriva om så säg gärna till. 3 minuter långt och på engelska.. Om vad som helst och jag har problem att välja. Självklart!

Nu; back to business.. spanska"uppsatst"!

Rock away

Mahgad, inget uppdaterande på ett tag. Dåligt, jag vet men jag har ett liv. Min ursäkt till allt känner jag. Iallafall, måndes spenderades med Josefina och Kajsa på kvällen med bio. P.S. I love you, som du ser i föregående inlägg och den var riktigt bra. Loved it. Inom loppet av 20 minuter hade jag gråtit minst 3 gånger. Åh, se den om du gillar bölarfilmer.

Igår spenderade jag dagen med att leka med Phille ^^ "Tjiiiaaaaa, what's poppin' homez?" blev vad dagen gick ut på efter att vi lyssnat sönder Lazee's Rock Away som för övrigt är superbra. Bakade kladdekaka gjorde vi också. Hem vid 6 och åt och efter 20 min stack jag till Line där det vanskades mysigheter och alkohol i mängder.

Idag har jag spenderat dagen med Madeleine. Mysigt och trevligt som bara den. Jag köpte vaniljsås och choklad som jag bjöd på. Vi bakade blåbär- och hallonpaj som blev övergod och sedan chillade vi med buzz, som jag suger på =/ och sen bjöds det på gottemat. Grillad revbensspjäll med kroketter och sallad. MUMS! Vi kollade på One tree hill och fy farao vad jag hatar nannyn. Kvällen avslutades med en helt meningslös film vid namn; The darjeeling limited. Totalt meningslöst gjord film.

Nu är jag hemma och har tråkigt. Gustav är deprimerande som pluggar geografi klockan halv tolv på natten och Kajsa gör sitt bästa för att hålla mig road. Borde nog göra ett bättre försök i att hålla henne road (a).

Imorgon ska jag passa Alice och plugga och klippa mig. Kanske en sväng på stan på kvällen om jag blir nöjd med klippningen och humöret är på topp ^^

image36 image37 image38

P.S. I love you

Seg dag idag. Men en härlig sådan. Lovet är igång men dagen har spenderats med kuddkrig med min bror. Min 8 år äldre bror. Jag älskar honom....

Ikväll vart det pokerkväll med girlsen. Ändrade planer dock. Det blir en kväll i Lund istället med bio. P.S. I love you-filmen. Den verkar vara en gullig film. Ska blir kul.

image35

Hug's day

Och så var det officiellt lov. Härligt, men ganska sorglig dag ändå. Säga hejdå till alla i en vecka. Sånt gillar inte jag, fast det bara är en vecka. Alla hjärtans dag igår, och alla kramars dag idag ^^. Jag har infört en dag med fysisk kontakt och jag har fått en massa kramar idag, då utan initiativ från min sida dessutom. En puss på kinden också. Åh så älskad jag känner mig idag! :D

Valentine's day

image34Glad alla hjärtans dag allesammans.

Ja, jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna dagen? Överskattad!? Kanske lite, ändå. Men om man tänker efter så är det ju alltid fint att ha en dag då man ska hylla kärleken och då inte bara kärleken till sin speciella hjärtevän. Jag själv ska fira min kärlek till min kompis lite senare ikväll. Lovely. Dock kände både jag och Josefina att det var mer prat och tjat förra året.

Ha en trevlig fortsatt alla hjärtans dag and i'll talk to you later.
Peace out!

She's tough for a woman

Sjukdag för mig idag. Ingen skola. Vad har jag gjort utav dagen? Ja, inget vettigt iallafall. Tog ett skönt fotbad och njöt av stunden. När Josefina hörde av sig träffades vi på biblioteket och det var tänkt att vi skulle göra rättsfallet men icke sa nicke. Vi pratade bara en massa, and i love it.

Vi kom underfund med att en av våra kära klasskamrater är något speciell. Men bra ändå.

Som sagt, sjukdag idag för mig. Men vad uppmuntrar en inte mer om inte några avsnitt vänner. Wonderful i tell you. Wonderful. Men in trees precis och nu, top model 9 ^^

image33

I'll be there for you

En riktigt bra dag idag om jag får säga det själv. Plus i kanten för jag har fått kommentarer, vilket alltid är trevligt. Även om det var att mitt hår luktar gott. Tycker jag också, så jag bugar och tackar! ^^

En mindre bra sak är väl att jag har suttit och ringt runt till Mathilda och Kajsa och ingen svarade. Arion pratade jag med men vi kom inte fram till så jättemycket med engelskan, bara en fråga. Kajsa pratade jag dock med senare på kvällen, fast inte om engelska då. Men aja.

Eftersom jag går samhäll-juridik så var vi på tingsrätten idag. Det var meningen att vi skulle se ett mål om "Hot mot tjänsteman" (boooooooring) men det blev flyttat till en mindre sal så vi fick gå på mordrättegång istället. Riktigt intressant. Teckomatorp-mordet för att vara exakt. Väldigt intressant att vi se. Lite overkligt att det verkligen skett men intressant minst sagt. OCH sorgligt, of course.

Nu blir det några avsnitt Vänner innan det sägs god natt!

image32

Bang bang

Ingen uppdatering på några dagar. Varför detta? Jo, för på några dagar nu har jag inte haft något alls i skolan att plugga och då har jag levt livet med mina vänner istället för bloggen.

Gårdagen spenderadet i Malmö med Nelly och Line. Shopping som bara den i drygt fyra timmar. Jag införskaffade två fina nagellack och två sjalar. :) Sjalarna borde jag inte köpt, egentligen, för jag har redan för många. Men esh, man kan aldrig få nog av de. (y) Hemma vid halv sex och vid sju vart det att köpa pizza och vitlöksbröd med andra onyttigheter för kvällen. Line och Nelly again. Mys med melodifestivalen som var världigt roande faktiskt. Björn Gustavsson är en puddig, really. Sedan vart det Titanic, dock inte på tv:n utan på dvd:n. Detta så vi kunde spola över vissa bitar som Nelly och Line inte tyckte om som vart lite läskiga. ^^ Miami Ink på kvällen sen sömn.

image30
- H&M (gårdagens köp)


- H&M (gårdagens köp)


- Indiska



Från vänster;

1. Åhlens

2. H&M

3. H&M

4. En present från Josefina (köpt i Indien)



Jag hatar denna dagen. Jag kan inte bestämma mig för vilket Iv-val (individuellt val) jag ska välja. Jag har 200p och det finns inget som jag känner att jag vill välja sådär direkt. Nej, jag vet att det kommer bli Matte C och där ryker 100p direkt, så de är avklarade.. men sen är det 100p kvar. Vill inte läsa två 50p kurser så det blir en till 100p kurs. Men vilken? Jag sitter och tänker mellan tre stycken. Ska jag välja Engelska C?, för det verkar vara en nyttig kurs och jag kan få väldigt bra betyg i den om jag vill. Eller; ska jag välja etik och livsfrågor? Eller kanske Latin A? Etik och livsfrågor och Latin A ger ju meritpoäng för den juridiska linjen, då är det ju rätt smart att välja någon utav dem!? Men eh, jag vet inte. Dagens i-landsproblem alltså. Imorgon sker valet, så min dag spenderas med läxor och funderingar kring iv-valet!

Someday we'll know

Men varför är vi inte fler?
Och det är bara du som ler
Det måste va nåt fel på er

För inget är logiskt
För att ingenting är magiskt
Och det är så tragiskt
jag springer tillbaks till dig

Behöver lite kärlek från fel sort
Och sympatier från fel håll


- Det är oändligt mycket Håkan ikväll.
Himlans mycket kärlek på det alltså.

Make you feel better

Kvällen har spenderat med spanskläxa, brothers and sisters och seinfeld. Line är typ så himla bra <3
Snart kallar sängen för jag är trött och hon är rätt tråkig nu :/ Tyvärr. Nej, men skämt o sido, hon är något extra! :*


image29
(jag, vid datorn)

HAHA, alltså jag vet inte. Detta är min humor. Jag och min kusin är totalt lika när det gäller humor.
Jag kan, och har, skrattat i evigheter till denna bilden med följande text. :D
I'm lovin' it <3

The shape of things to come

image27

Tim Burton. En av världens bästa filmregissörer. Om inte den bästa. Han är enastående, likså hans filmer.
Man måste älska honom. Funkar inte om man inte gör det. Det är omöjligt. Som sagt; enastående är han.
Han har ju gjort filmer som; Edward Scissorhands, The nightmare before christmas, Big Fish, Charlie and the chocolate factory och Sweeney Todd: The demon barber of fleet street bland andra.

Some kind of miracle

Efter fyra timmar med svenskblocket framför mig har jag äntligen skrivit klart mitt tal som jag ska hålla imorgon. Rätt nöjd med det faktiskt! ^^

image26
Bild tagen av moi i Bjärred ^^

Kära pappa!

 

Tänk att du nu blivit 55 år. En kärleksfull, klok och rolig man som förvisso börjar bli "gubbe". En "gubbe" som vi kommer att älska lika mycket som innan, om inte snäppet mer.

 

Att sätta ord på känslor är inte lätt men om jag tvingas säga ett ord som passar in på dig skulle det bli; enastående. För du är verkligen en värdefull man. Din rikedom är den enorma kärlek du har att ge, åt både mig, Miran och mamma, men även alla andra. I vilken situation som helst, lätt som svår, är kärlek något du aldrig blir fattig på, och det är en av många egenskaper som gör dig till den enastående person som du är.

 

Hur hade jag klarat mig utan dig?

Svar; det hade jag inte.

 

Vem skulle ha lärt mig att cykla? Vem skulle ha lagat kedjan när den hoppade av? Vem hade jag övningskört med om du inte fanns? Vi vet båda att mamma inte är en höjdare på något av detta.

 

Men pappa, tro inte att det är det enda jag behöver dig till. Nej, du behövs för mycket mer än så.

 

Det är tack vare dig jag kom hem ordentligt och inget ont hände fastän jag många gånger försökt utmana ödet. Det är med din hjälp som jag har funnit säkerheten i mig själv och nu är redo att ge mig ut i vuxenlivet. Det är du som har försäkrat mig att jag är bra som jag är och att ingen är mig lik.

 

Jag vet inte om du minns, det var ett bra tag sedan. 10 år för att vara exakt, då det var sommar och vi precis hade kommit hem från Lomma Beach. 7 år och dum som jag var klättrade jag upp för ruschbanan på fel ände och ramlade ner och slog i huvudet i kanten. Det blödde en massa och du kom springandes, omfamnade mig och åkte med mig till barnsjukhuset. Du försäkrade mig att det inte var någon fara och när det var dags att sy tog du min hand och släppte den inte. Inte ens för en ynka sekund. Vi rabblade upp många visor som du hade lärt mig, allt för att lätta på stämningen.

 

Så pappa, det är detta jag behöver dig till. Någon som alltid är närvarande och intalar mig att allt är bra. Någon som gör allt för att få mig på bättre tankar, t.o.m. att sjunga med mig.

 

Fastän siffrorna blir allt högre för varje år som går, lär det ta ett tag till innan ?gubbe? blir ordet du får kallas för. Du må vara äldre pappa, men för guds skull, än är du inte en gammal gubbe.

 

Tack för att du alltid har funnits där och gett mig hopp och orkat med mig då jag inte varit lätt att handskas med. Du är bäst pappa och jag älskar dig! Grattis på din 55 års dag, gamle man.


She's all that


Kvällens film: She's all that
Kvällens låt: Kiss Me - Sixpence Non The Richer

A feaver you can't sweat out

image24

Gaaaaaaaaaaah. Mitt absoluta favoritband kommer hit och jag kan inte åka och kolla. Den 26:e februari är de i Stockholm, men det är för långt. Dock dagen efter är de i Köpenhamn och det är bara 30 min härifrån. JAG VILL JAG VILL JAG VILL! Men jag kan inte :( Ni fattar inte hur ledsen jag är just nu. Mitt absoluta favoritband kommer hit. 30 minuter ifrån mig och jag kan inte åka. Jag är pank som bara den och kan inte låna pengar för jag är skyldig mamma redan och +att hon ska betala gymkortet som kostar en stor slant. Kan inte be henne om mer. Jag hatar dessutom att vara skyldig andra pengar. En av de värsta saker, enligt mig. Kunde de inte bara komma i början av juni så jag kunde fått biljetterna i födelsedagspresent. 18 år då ju och jag hade blivit överglad. FAN TA DETTA!
Nu är jag deppig som fan!

image25

Edward Scissorhands



- Hold me
- I can't

Hold me. I'cant.

Just nu sitter jag är i min silkesrock som har ett så fint namn som jag bara inte kan komma på för tillfället på grund av tröttheten som ligger i. Men jag sitter här men min dåliga hållning och får ont i ryggen och tvingar upp ögonlocken för jag inte vill sova, jag vill inte. Jag ska kämpa med att hålla de uppe. Jag ska!

Just nu blir det att bara kolla runt på en massa bloggar och läsa lite här och var. Msn är bara tråkigt för alla sover eller är på fest. Jag vill på fest. Kajsa är på fest. Josefina är på fest. Mathilda är också säkert på fest eller så umgås hon med sin pojkvän. En annan 'sak' jag saknar. :/ Nu blev det bara ett deprimerande inlägg. Usch och fy! Jag stoppar här så ni inte blir alltför deppiga en fin kväll som denna. Hoppas er lördag har varit till belåtenhet. Min har. ^^ Nu blir det att tvätta bort det svarta sminket som omringar mina ögon.

 

Jag har en craving nu också. Jag vill se Edward Scissorhands. Lovely film detdär.
God Natt, Johnny Depp får bryda kvällens sista bild.


image23

The search for something more

image22

Seventeen candles

image20
Den här killen är het om något!
Chace Crawford som spelar Nate Archibald.

Lite Gossip Girl för att avsluta kvällen?
Låter som en idé!
God natt!

Raindrops keep falling on my head

Nu är jag tillbaka och tänkte berätta om gårdagens firande och kvällens bravader.

Gårdagen var stressig, minst sagt. Efter skolan vart det nova som gällde för Josefina and moi. Köpa present till Kajsa i sista minuten. Blev ett vackert Baglady armband och en halsduk från Gina som hon önskat sig. Hon blev glad. Hemma vart man kvart i fem och en timme senare skulle man ta bussen till Lund, again. STRESS! Sprang till bussen och hann precis, likså Josefina. Kinamat på Tatung med tjejerna. Kajsa och Mathilda. MYS! Sen bio med filmen Juno, som jag redan sett. Men det är riktigt bra så den var värd att se en gång till. Väldigt lyckad kväll.

image16
Josefina & Kajsa <3

Dagens händelser har väl inte varit lika många eller lika roliga. Storstädning av mitt rum blev det. Det tog fyra hela timmar. Alltså, det var ingen "vanlig" städning utan rensning av lådor med mera. Känns bra nu när allt är rent och helt dammfritt. Nu ikväll fick vi gäster och mamma lagade väldigt god mat. Fläskfilé med pastasallad och lite annat smått och gott. Till efterrätt; glass, grädde, jordgubbar och maräng. YUMMY! Jag bestämde mig för att bjuda in Nelly och Line och vi hade en jättebra kväll. Gottemat med massa trevligt snack! Lyckat för jag har mina bästa kompisar med mig! <3

image19
Nelly & Line <3

Josefina slog en pling också.

J; "Hej, jag är på fest nu!"
I; "Va kul :)"
J; "Ja, gissa vem som är här?"
I; (tänker).. "Jag vet inte.. vem?"
J; Vår stora idol!?
I; "SNYGG-ANTON? :o :D"
J; "Jepp :D"
I; "Snackat med honom?"
J; "Ja, vi hälsade ^^"
I; "Åååh"
J; "Jag vet :P"

HAHA; vi är så bäst. Ringer varandra bara för att säga en sådan liten sak^^

Crash course in polite conversation

Det har vatt lite av en stressig dag idag. Massor av städning och fixning inför gäster ikväll. I skrivande stund sitter jag, omlindad i mammas gröna morgonrock i blött, långt hår. Alltså, jag har precis duschat. Nu ska jag kleta på lite Pomegranate Body Butter från The Body shop och lukta jättegott. Sminkning nästa, sedan börjar inväntningen ^^

Skriver mer senare ikväll om gårdagens firande utav Kajsa och om kvällens bravader ^^

RSS 2.0