Middag med de bästa

Är precis hemkommen från en jättemysig kväll. Vi (som i Josefina, aka "the grillmaster") lagade pastasallad och grillade korv, kyckling och majskolvar. Det var jättegott. Ylva firades lite mera och på plats var josefina, ylva ofc, caroline, jag, mattias och astrid. Mys. Till efterrätt hade jag lyckats fixa till chokladmousse med hallon ^^ Musik, mat, sång och dans med fina vänner gör vilken kväll som helst suverän!

Ylvis, 19 idag!

GRATTIS YLVA, BABE <3
Hoppas din önskan kommer i uppfyllelse.
Du förtjänar det bästa!

 

-

När allt är så himla bra, varför lyckas det dåliga komma direkt på då? Jag hatar det!

Harry och stugan

Ett tag sen jag skrev. Har hunnit med lite grann, faktiskt.

I torsdags åkte jag hem till min bror och vi spelade en massa wii, åt mat och lite sånt innan vi begav oss till Entré för att gå på bio. Harry Potter var det, såklart. Den var verkligen jättebra. Sova över hos honom fick jag göra och dagen efter användes jag som grammatiklärare till en rapport.

På fredag kväll tog jag, Carro och Mathilda tåget till Kristianstad där vi blev hämtade av Mattias och Josefina. Det bar av till Mattias stuga som ligger i närheten av Arkelstorp på en kulle i skogen. Den var jättemysig. Ylva och Gustav väntade i stugan och mat förbereddes. Kvällen bjöd på massa spel, lite drickande, bad i sjön för alla utom mig, prat och en massa skratt. PERFEKT! Dagen efter mådde jag piss så jag begav mig hemåt, olyckligtvis. Men mys hade vi.

"Plastic is fantastic"

Lördagen och söndagen har bara spenderats i sängen, illamående. Börjar dock bli lite bättre nu. Tur det för hela veckan bjuder på massa skoj. Nu blir det dock sängen för mig igen. Ciao.


Feeling lucky



All dressed in love

Efter en underbar helg sitter jag här och önskar att den kunde spelas om igen.

Fredagen tillbringades med kärt folk från Sp3f då det vankades klassfest i Staffanstorp hemma hos Linus. Dock var det först lite av en förfest hemma hos Astrid. Kvällen blev väldigt lyckad och det var hur kul som helst att träffa resten av klassen som man inte sett efter studenten.

Lördagen blev lite av en seg dag och av den anledningen tog jag mig till Malmö, med mat och bakelser, hem till min bror och Linda och avnjöt en myskväll hos dem. Filmvalet var definitivt à la Ina. Det blev 17 again med självaste hunken Zac Efron.

I söndags var jag en sväng inom center syd där ett par gladiatorskor inhandlades. Blåa, var de dessutom. Kvällen bjöd på en Nelly och gamla barndomsvideos på henne och Molly.

Igår kväll mötte jag och Hanna upp Nelly och Anna i stan och det blev först mat på Bk. Sedan, efter många om och men om vart vi skulle slutade vi upp på Wrap House uteservering med en kall öl. Gott ska det va.

Resten av veckan bjuder också på mycket skoj men det som ligger på topp just nu är helgen.

Fest à la Sp3f

Gårdagens kväll var jättebra och jättelyckad. Mer orkar jag inte skriva nu. Seg var ordet! Men jag lämnar er med:

"Asså tjejer, jag har suttit i fängelset i 18 år. I 52 omgångar. De har arresterat mig 52 gånger"

Human Nature

Det var en fin dag igår. En ytterst lång fika avklarades med Josefina, Ylva, Mathilda och Astrid. Trevligt var det verkligen. Resten av kvällen spenderade jag framför tvn och kollade på bl.a. Michael Jacksons minnesstund och fällde ett par tårar. Line ringde även en stund så fick prata med henne. Hon är på Hultsfred nu och ikväll spelar Kings of Leon och jag är avundsjuk på henne. Min säng gick också sönder igår. :( Ett av benen är cp så min säng hålls uppe av en pall. Min pappa är så fiffig.

Fix the world up for you

Men herregud, rent ut sagt, vad jag är dålig på att uppdatera. Anledningen är att jag har haft för mycket roligheter att göra och har inte orkat sätta mig vid datorn alls, nästan.

Jag har hunnit med en massa. Det bästa på senare tid har varit en övernattning i Blentarp med Anna, Nelly och Hanna. De två dagarna inkluderade en roadtrip, film och mys, hundar, pannkakor och bad i Sövdesjön. Mysigt minst sagt. Nu när jag tänker efter så har många dagar inkluderat en Nelly och en Anna - men jag klagar inte alls.

I torsdags spenderade jag hela dagen med Josefina. Vi stekte vid hennes pool i sisådär fem timmar. Kortspel, solning, bad och mycket prat och skratt utgör en jättebra dag.

I lördags var jag utomlands. Alla faktorer för att jag skulle vara utomlands var inkluderade förutom kanske den viktigaste? Jag var inte utomlands. Jag och Stina spenderade dagen hos Nelly där vi solade, badade, pratade, skrattade, åt grillat samt goda efterrätter (ja, plural) mhm.

Idag har också varit en perfekt dag. Har tillbringat den i Lund med några av världens finaste människor. Fika avklarades samt en tur inom Nova med Josefina och sedan lite träning på Friskis. Det var verkligen på tiden att träningen togs upp igen. Som Josefina sa; "Nu när vi är arbetslösa har vi inget att skylla på för att inte träna." Vilket är sant. Vi kanske är fit till beachen 09 i augusti ^^ haha.

Nej, det var väl det.. ska försöka bli bättre med uppdateringarna, men jag lovar inget. Ciao.

RSS 2.0