Plugga?

Helgen är här och det betyder bara att lovet snart kommit till sitt slut. Sorgligt nog. Dock är det närmre till jul och det är jag överlycklig över.

Igår var jag och Josefina i Lund på stadsbiblioteket och pluggade. Det gick smort fram och vi var jätteduktiga. Efter allt plugg var det ett träningspass som väntade och efter det tog jag bara det lugnt. Idag har jag bara kollat på film och degat i sängen. Jag har inte orkat spendera tid till något annat, speciellt inte att ta tag i plugget. Jag har fortfarande jättemycket att göra. Dock har jag morgondagen till det eftersom jag och Line inte ska till Köpenhamn för vi totalt glömt bort att allt är stängt. Nästa helg istället. Nu spenderar jag tid med att titta på vänner och ikväll blir det idol med familjen.

Hoho, jag är tråkig nu. HAJ!

Funderingar och ångest

En fantastisk dag idag. Jag har varit på jättebra humör och det är absolut tack vare mina två bästa vänner, Nelly och Line. Så vad har hänt? Jo, vi har haft en impulsiv vardag.. eller ja, speciellt Nelly. Hon fyller 18 på lördag men vi firade henne idag med en heldag av varierande bravader. Lunch på Espresso House var var vi befann oss först. Efter si sådär två timmar var det att besöka Lunds mångsidiga affärer i ungefär två timmar också. Det var jättemysigt och avslappnande.

Vi anlände hem vid halv fem tiden. Nelly till sig och jag och Line till Line. Vi lagade mat. Kyckling med potatis och mangosås samt chockladpudding till efterrätt med hallon och blåbär. Mumsigt. Innan ätandet inleddes fick jag självklart utbringa en oförberedd skål som blev någorlunda bra. Sann i alla fall. Efter maten sjöng jag och Line för Nelly och sen var det kräng av efterrätt. JÄTTEGOTT! Hon fick även ännu en överraskning. Ett par jättesöta örhängen som hon blev jätteglad över. Så såg det ut i alla fall.

Vid åttatiden tog vi bussen tillbaka till Lund för att gå på bio. Det blev High School Musical 3. Mitt val, det vet nog alla. Besviken blev jag verkligen inte. Jag älskar de filmerna. En eller två tårar släpptes, ja. Det är jag. Går inte att ändra på.

Filmen gjorde mig dock lite deppig. Inte filmen i sig utan det här med att sluta gymnasiet och söka till universitetet. Känns som att de flesta har koll på vad de ska gör efter studenten. Spelar ingen roll om det är att läsa vidare eller ut och resa eller jobba. Alla verkar ha något bestämt. Själv är jag vilse och har inte den blekaste aning om var jag kommer att befinna mig. Jag vill inte ta studenten för det betyder bara att jag måste komma ut i den riktiga världen och möta det okända. Jag är rädd för det. Gymnasiet är tryggt och bra. Vännerna är nära och jag vet vad jag behöver göra till varje dag. Inga egna val, allt är förutbestämt. Jag vet inte om jag klarar pressen av att ta studenten och inte veta vart jag är påväg. Jo, jag har mycket ångest över detta.

Himmel och pannkaka

Hemsk kväll igår. Line, du är überbra. Idag är jag okontaktbar.

GG

Halva dagen är förbi och jag har hunnit att kolla på One Tree Hill imorse, cykla till Josefina och spendera x antal timmar där men att skriva på projektarbetet, komma hem och laga mat samt äta, och sist med absolut inte minst, att kolla på Gossip Girl. Bästa avsnittet ever. Jag är medveten om att jag låter som en tönt men GG är något jag bara måste följa. Kajsa förstår min glädje. ÄNTLIGEN liksom!

Ciao

FOB

Extremt tråkig dag idag. Jag kunde gjort så mycket men icke. Dåligt av mig, japp. Det enda vettiga och roande jag underhållt mig med idag är att åka in till Lund med Line och fixa lite för onsdagen. Det kommer bli en bra dag Nelly. Och om du inte gillar den så slår jag dig för det har gått mycket planerade åt den. Hoho. Hoppas du längtar, det gör vi.

Åh, det dunkar Fall Out Boy genom högtalarna för tillfället, och jag älskar det. Längesen. En ny skiva skulle inte sitta helt felt. Tror även att jag ska lägga mig i sängen snart och se på Andra Avenyn. Nina säger att det är jättebra så antar att jag får ta mig tiden till det, en händelselös kväll som denna.



"Last years wishes are this years apolagies."

JB

Det har vatt en jättemysig helg. Fredagskvällen spenderades ju med Line. I lördes åkte jag iväg till Knislinge med mamma och pappa för att besöka mina kusiner. Släktmiddag och mys på hög nivå var det som gällde. Jag och Nina kollade på Camp Rock och töntig som jag är älskade jag filmen. :$ Sen kom Ana och vi kollade på Mamma mia. Den var jättebra. ABBA är bra. Vi la oss relativt tidigt, jag och Nina, men vi underhöll oss till halv ett, typ, men att prata om allt och inget. Trevligt. Kom upp vid halv 11 idag och frukost var det som gällde sen reprisen av Idol. Vi åkte hemåt vid tretiden, och var framme vid fyra hos moster, sen hemma vid halv sex. Nu gör jag ingenting. Har tråkigt och hatar min mensvärk. Något av det värsta som finns, faktiskt.

á la formellt

Gårdagskvällen var jättebra. Line anlände dyngsur, sen åt vi chocklad och nötter till Idol. Ja, ingen var ju riktigt överbra fatiskt. I väntan på utröstning skrev jag och Line en inbjudan. Vi förundrades över vår fina användning av formella ord. Den blev vacker. Graciösa vänninor i all sin glans!

Snart ska jag åka iväg till Knislinge som ligger utanför Kristianstad. Jag längtar. Där befinner jag mig till imorgon. Förövrigt går en tanke till Line nu som sitter och lider med hödskoleprovet. Hoppas det går bra. Jag håller tummarna!

Hej då

Money, money, money...

Sitter här och gör ingenting. Tänker bara på att Josefina ska se Magnus ikväll och väntar på att Idol ska börja. Line ska hit ikväll och kolla på Idol med mig faktiskt. Det är ABBA-tema. Ska bli kul. Tror faktiskt att det kommer vara många som är dåliga ikväll.

Det var allt, ciao.

Jag <3 Magnus

Det har varit en bra sista dag innan höstlovet börjar idag. På religionen gjorde vi ingenting. Syv kom och berättade lite smått och mässor som vi kunde gå på för mer information om studier efter gymnasiet.

Efter religionen väntade en tvåtimmars håla som spenderasdes med Tove på Espresso House. Det var jättetrevligt. Helt plötsligt ringer min mobil. Det är Josefina som ringer från Stockholm. Min glädje blev kortvarig.

Josefina: Hej, vet du vem jag ska se ikväll?
Jag: MAGNUS BETNÉR?!?!?!
Josefina: Jaaaaaa :D
Jag: Fan, jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig så jävla mycket.
(min avundsuka tar över)
Josefina: (skrattar) Jag tar en autograf åt dig.
Jag: JA; DET MÅSTE DU GÖRA!!!



Min avundsjuka tog snabbt över för jag vill också se Magnus Betnér ju. AH! :( Det måste jag göra en gång med Josefina. OK? :D

Efter hålan var det engelska. Gjorde inget där heller. Pratade betyg och mitt är inte så jättebra så måste bli bättre. Efter engelskan mötte jag Christoffer och Erik och vi tog en nostalgitripp till högstadiet sen pratade vi mycket om historia. Det skrattades en hel del och det var allmänt kul. Jag saknade högstadietiden då.

Nu är det dock lov och skönt är det. Ikväll blir det bara Idol, kanske med Line som sällskap, annars mamma och pappa. Imorgon åker jag till Knislinge och jag bara längtar.

Adjö

DISCOMANIA

Jag kan inte kommentera på din blogg Nelly så se ditt svar här.
"Japp, det var samma tränare som förra gången och han gillar mig och Josefina. Han är sjukt bra."

Till Molly:
"Det är typ ett prov med engelska ord och fraser satta i meningar så ska man översätta de till svenska."

Till Josefina som inte kommenterat men så jag inte glömmer detta;
"Han som tystade dig på ki boxen i måndes är en av tränarna. :o Han tränade de idag."

Sovmorgon idag till kvart över ett men jag stack till skolan långt innan och skrev lite på projektarbetet med Josefina. Sen åt vi med Ylva och roade oss med annat. (Se Josefinas blogg för mer roligt som ni vill veta). Jag medverkade i LWC idag och det gick bättre än vad jag trodde. Svarade på de flesta. Det jobbiga var att jag blev galen, samt Line, på att vi inte kunde komma på det svenska ordet för parole. Självklart är det villkorlig dom men vi fick bara fri... i huvudet. Så kan det gå. Jag hämtade enkäterna idag på Bjärehov och träffade Hasse dessutom. Han kramade mig. Konstigt, men han är snäll. Han sa att jag skulle komma tillbaka. Han ville veta när jag gifter mig och mina barns namn. Allmännt weird.

Jag och Line testade på ikväll att köra danspasset och det var sjukt kul. Inget mer att säga om det faktiskt. Jättekul och jag och Line ska testa att på onsdagar gå först på ki boxen och direkt efter den på dansen. :) Går nog bra. Är ni på, Nelly och Josefina? :D

Snart ska jag bränna en cd till Josefina och sen ska jag kolla på det nya The Hills avsnittet.
Adios.

Derivata är kul?

Mycket har hänt sen i fredes. Jag bjöd min kusin Stefan på bio och alla tillhörigheter som kommer med. Dvs en Hollywood++. Gotti. Vi såg Step Brothers och jag kan ärligt säga att jag inte skrattat så mycket till en film på länge. Se den! I lördes var jag och mamma en stund på nova och gick i butiker. Jag fick med mig hem en stickad kofta av något slag, ett par byxor, en sjal, ett nagellack och ett par jättefina stövlar. På kvällen  vankades det middag hos min bror med Linda och han själv sedan spelade jag och han lite wii och efter det var det filmen You've got mail för gamla tiders skull. Jag gillar den. Tom Hanks är fin. Somnade dock lite då och då under filmens gång samt mös med katterna. Söndagen erbjöd bara plugg.

          

Igår var det religionsprov som gällde och det gillas inte. INTE på en måndag. Det gick väl. Kändes bra men man vet aldrig. Mvg-frågan blev jag inte nöjd med men som sagt, man vet aldrig. Tandläkaren efter skolan. Jag tog bedövningsspruta för att jag skulle laga min tand för att en bit hade gått av så de behövde slipa och fixa. Det gick bra men min läpp var lite cp. Gick över till träningen. Ki Box med Josefina från halv åtta till nio. Jättekul. Mina armar var dock ganska klena denna gång. Vi fick connection med tränaren. Han är ny favorit nu.

Idag har inget hänt. Endast OTH och GG har det tittats på och Prison Break. Bra var ordet. Jo, just det. Det var trevligt att fatta lite av matten för en gångs skull. Nu görs inget. Skall nog läsa juridiken trots allt, och svara på frågorna.

Imorgon ska jag delta i Lund Word Championship. Håll en tumme för mig, eller två. PUSS!

Prague

Jag är taggad, peppad och längtar som bara den till den 20:e maj. DÅ ÅKER VI TILL PRAG :D woohoo! Tove och jag gick och betalade depositionen för allihopa idag. Jag var där igår morse med Josefina men ändå gick vi runt i ca 20 minuter och gick förbi ingången tre gånger typ. Haha. Gustav skulle inte med sa han så jag ringde upp Mathilda och övertalade henne och nu ska hon äntligen med. Jättekul kommer det att bli. Jag längtar!!!

Religionsplugg nu ikväll. Gick okej men orkade inte plugga. Imorgon är det bio som gäller med mig kusin. Jag bjuder honom i födelsedagspresent. Vi ska se Step Brothers. Lördag är det bror hela kvällen med Linda och plugg också.

Nu blir det att sova. Snart i alla fall. Godnatt.

Ömma lemmar i kombination med matteprov

Enligt Line är jag bäst, och det uppskattas. Hoho.

Idag är hela min kropp mer eller mindre öm eftersom jag tränat varje dag sen i söndes. Duktigt. Krävs att få det på rutin bara. Det kommer. Imorgon är det ki box i 90 minuter. Skoj ska det bli.

Jag har inte börjat plugga på religionen, alls. Har inte tid imorgon så på torsdag är det bara att sätta igång, på full rulle. Förresten så fick vi resan till Prag och jag är minst sagt jätteglad. Imorgon ska jag och Josefina dit för att se på vårt boende och hur mycket det kommer att kosta osv.

Fick matteprovet idag. Jag blev väldigt nöjd med mitt VG eftersom jag förväntade mig sämre. Gillar dock inte Sergej och han metoder. 1. Han kan inte lära ut. 2. Han berättar för alla vilka som fått IG osv. 3. Han pekar ut personer i klassrumet och säger att de haft fel på en specifik uppgift (jag var en av de och jag blev sjukt sur). Vi gick till rektorn för andra gången och nu måste det sker förändringar annars pallar jag inte detta. Lär mig inget och vi ska inte behöva gå på Matte+ bara för att lära oss något. Det ska inte behöva vara nödvändigt att ta tid utanför vårt schema för det. Rektorn är snäll dock så förhoppningsvis sker det en förändring denna gången.

I ditt ansikte igår  var jättekul. Det är nästa vecka också. Gött. Trodde det skulle ta slut efter Green Peace, men icke.

Konsten att står på huvudet?

En trevlig helg har ännu en gång kommit och gått. Lördagen spenderades som sagt först i Lund med födelsedagsmiddag för Stefan med god tiramisutårta. Mums. Därefter begav jag mig hemmåt Hanna där det vankades fest. Det var lika trevligt som förväntat och det dansades kvällen ut. Kvällar innehållandes endast dans och gott umgänge borde vara obligatoriska, minst en gång i veckan. Söndagen var lika seg som vanligt dock var det dags för mig, Line och Nelly att ta oss an ett corepass på F&S. Det var kul... och jobbigt.

Idag värker skulderbladen, armarna samt låren en del och trapporna på skolan har varit nästan olidliga. Jag tog mig igenom de. Line och jag gynnade oss en mysig lunch på graffiti café med en kycklingsallad, som vanligt. Sedan begavs det återigen till F&S, dock denna gången för att utöva yoga för första gången. Det var... intressant. Jag klarade väl inte alla övningar, dock skyller jag väl mycket på att det var första gången och kroppsdelar gjorde ont sen igår, men annars var det jättemysigt. Nästa måndag återfinns jag på samma ställe, förhoppningsvis stående i clownställningen och med andningen i full kontroll. Vi kan väl hoppas.

Imorgon blir det dock core igen med Josefina. Jag har börjat ta träningen väldigt seriöst och det känns bra. Ikväll avnjuter jag en kopp vaniljte framför I ditt ansikte. Historian får vänta, jag orkar bara inte.

Festis

Ikväll vankas det födelsedagsmiddag i Lund hos kusin, sen vidare hem till Bjärred för att ta del av Hannas fest.
Ska bli kul och jag längtar!

See ya!

Avkopplande

Äntligen är denna veckan över och ni anar inte hur mycket jag har längtat. När vi hade handledning imorse berättade vår lärare bland annat till mig och Josefina att hon hade drömt om oss och att vi var knarkare, så pekade hon på armen som att vi tar heroinsprutor. Helt sjukt. Hon kritiserade en massa också, men bättre det än att inte säga något alls.

Ja, engelskprovet idag då ja. Jag har i stort sätt pluggat i onödan. Jag pallar inte att Arion informerar mig helt fel. Han sa att det skulle vara en vanligt prov, men det var uppsatsskrivning istället. Okej, han trodde ju också att det skulle vara ett vanligt prov så inte mycket att göra åt saken. Jag borde egentligen vara lättad för det är mycket lättare men det är jag inte. Arion blev lättad i alla fall. Allt nåt. Jag skrev med mitt värsta ordförråd någonsin, och för att vara ärlig så tror jag att jag hade klarat mig bättre på ett vanligt prov med glosförhör och översättning.

Skolveckan är i alla fall över och jag kan slappna av denna helg. Snart ska jag befinna mig hos Nelly för att avnjuta en mysig kväll med Idol och allt som hör därtill. Hoppas på att Lars är jättebra, och Anna, för de är mina favoriter. Speciellt Lars. Lördagen betyder mys med läsning, nu när jag fått ihop en lista jag bara måste läsa. Tror det lär bli att ta sig an Milleniumtriologin. Sen framåt kvällen är den födelsedagsmiddag i Lund hos kusin Stefan, och efter det bussen hem för att festa in Hannas härliga 18 år! Kommer bli en bra kväll. Söndagen bjuder på lite mer läsning och njutning men att inte behöva plugga, samt ett besök hos broder min i Malmö för att fira hans nyfyllda 26 år. Kul.

Ja, på tal om födelsedagar igen. Grattis till min bror som fyller år idag och min kusin, som har nöjet att fylla 14 imorgon.

Ciao

Håll en tumme för mig, eller två

Jag fasar morgondagens matteprov. Är rädd för att allt kommer att försvinna när jag väl får provet och ska börja räkna. Förhoppningsvis sker inte detta och provet flyter på. Engelskan ska vi inte ens prata om. Jag fattar typ ingen text och glosorna är inte ens inlärda, över huvud taget. Turen är att jag slutar elva imorgon och kan sätta mig och plugga hela dagen.

Pratade med mamma och pappa idag och de sa att de skulle betala min Pragresa så det är jag jätteglad över. Kajsa ska till hundra procent också med, Josefina också. Jag hoppas bara att Mathilda kan fixa det också.

Nu, Grey's, sedan engelska.
Arrivederci

Prague

Desperata hemmafruarna nu och Susan är i värkar.. spännande. Måste se allt från början för jag har missat ett och annat så orkar inte hänga med nu egentligen. Har suttit och kollat lite på centrala hotell i Prag och jag har hittat ett och annat hotell med dubbelrum för 200kr/natt och det är superbilligt. Jag känner extas över resan. Ska bara kolla med mamma så hon kan lägga ut lite pengar, annars måste jag börja spara.

Jag funderar lite på om jag ska sitta framför tv och kolla på Christine eller om jag ska ta fram en Vännersäsong och njuta till de sex härliga vännerna och skratta tills jag gråter. Det blir aldrig gammalt.

Ciao

Fula Betty

Det är skönt att ha vänner som uppmuntrar en att tänka positivt och att det kommer gå bra denna veckan med proven. Ugly Betty är för övrigt jätteroande under min entimmes paus innan jag återgår till engelskan i ytterligare en timme! Pest och pina att plugga såhär mycket och vid den tiden.

Återgång till Fula Betty.
Doviđenja

Tänk positivt...

Det är tisdag idag och ännu en skoldag har passerat. Dagen har inte varit en hit. Jag har varit på dåligt humör sen gårdagskvällen, likså många andra. Dagen blev ju minst sagt inte bättre på historian med redovisningarna och absolut inte på hålan då jag och Kajsa räknade matte och ja, jag fattade ingenting, nästan. Dock på mattelektionen gick Serre igenom liknande tal som skulle komma på provet och jag hängde någorlunda bra med och fattade så det blev bra. Klarade att ta mig igenom 3 tester i matteboken nu i eftermidags. Majoriteten av talen i alla fall. Nu måste jag plugga engelska för det har jag inte alls gjort och det är stort prov på fredag. Ni anar inte hur lite jag orkar denna veckan. Aja, nästa vecka är tom så man får se framåt och vara optimistisk.

Just det, blev precis informerad av Arion att alla boendeplatser i Prag som är centrala är uppbokade så får väl bli att fixa det på ett eller annat sätt.

Adios amigos.

Gulligheter och övervakning

Händelserik dag. Tidig morgon idag också. Nio för att vara exakt. Jag pallar inte.

Pappa körde mig in till Lund för jag hade inte pengar eller orkade ta bussen i detta ovädret. Träffade Mathilda och Kajsa och off we go till Graffiti för att äta lunch. Kycklingsallad med liten potatis och mörkt bröd. Mums. Vi pratade en massa om mycket roligt och seriöst. Matten kom på tal ett antal gånger men försvann lika snabbt. Så det vi skulle göra blev inte gjort men provet är inte förrän på torsdag så jag hinner plugga.

Efter vår långa och mysiga lunch begav jag mig till KG till min moster för att träffa mitt kusinbarn som endast är 1 månad och 3 veckor. Han var jättesöt och jag totalt älskar honom. Det är konstigt hur intressant det kan vara att sitta och titta på ett så litet barn när det sover eller gör ingenting utan bara tittar runtom sig. Gabriel är jättesöt. Somnade hos moster lite sedan fick jag masserat lite med olja och fick pengar så det var inte illa, alls.


                                                                                        -en lite guldklimp som kom till världen 15/9 -08

Nu sitter jag hemma och har skrivit lite på projektarbetet. Har en sida att skriva som jag ska lämna in på fronter imorgon. Det kommer gå bra, inte alls svårt. Morgondagen bjuder även den på lunch dock denna gången med två flickor vid namn Nelly Moberg och Line Flank! <3

(Btw, jag fick se min blivande man halvnaken i lördes :D hoho!)

Ciao

Håviknight

Precis hemkommen från en jättetrevlig och bra kväll hos Josefina. Smaskades lite på chocklad och Kinapuffar som jag för övrigt aldrig ätit innan och de var sjukt goda. Behövs poängteras! Det smaskades till lite Eva och Adam samt Svensson Svensson och en knäpp Gustav med ölmage. Härliga grejer! Sedan fick vi gjort Suezkriget rätt snabbt och resten av tiden bestod av prat. Det var jättemysigt och måste göras oftare! :)

Snart ska jag sova är det tänkt för jag är trött.
Au revoir.

Crazy beautiful

Det är lördagmorgon och det tog verkligen på krafterna att ta sig upp vid nio imorse efter ett långt, sent, samtal med Nina igår. Men vad gör man inte om man ska ut och träffa en kär vän på morgonkvisten?

Som sagt skall jag träffa Line om sisådär en timme eller så. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, det återstår att se. Dock kan jag nog lova att det inte kommer bli tråkigt, för det blir det aldrig.

Ikväll ska jag träffa Josefina och för vår del lär det bli lite projektarbetsskrivning samt lite om Suezkriget, eller nåt. Sen ska vi nog baka kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag för er som missat det. Mys på hög nivå. Om tid finns lär det väl bli film eller massa prat!

Nu måste jag nog dra mig till badrummet för att duscha och fixa till mig.
Adios!



Sometimes something that is not perfect ends up being what you want.

Födelsedagsbarn och nattsplugg

Klockan är tjugo i ett på natten och jag har precis lagt ifrån mig juridikboken och alla anteckningar. Ska upp tidigt idag fastän det är sovmorgon till 11:00. Måste läsa det igen. Har smått panik. Jag går in i klassrummet senare idag och hoppas på det bästa helt enkelt och förhoppningsvis går det bra.

Igår (tisdes -30 september) fyllde Arion 18 år och blev en man!
BÄSTA GRATTISET DÄR JA :D


Idag fyller Hanna 18 och blir kvinna.
STORT GRATTIS :D


Nu tar jag mitt farväl för denna kvällen och ska försöka få lite skönhetssömn ikväll, i alla fall.
A girl has to look her best, all the time. (inte riktigt, men..)

Godnatt!

RSS 2.0