En torsdag på jobb

Nu är jag hemma från kvällskiftet och måste lägga mig dirr då jag sätter igång igen kl. 7 imorgon igen. Röda Korset var på jobbet och bjöd på fika och musik. Det var fint och uppskattades av de äldre, och mig och Hanna. Jadå, vi var på plats. Såklart. Valborg imorgon. Parkhäng i stadsparken med Anna tills resten av folket slutar jobb. Mmh, vill ha öl och rosé!

God kväll.

Sol, vänner och kunskap

Underbart bra dag. Lite utmattande mentalt, men inte mindre bra för det. För att summera det hela så har dagen bjudit på 2 föreläsningar à la 2h och en på 30 min. Alla av vår bästa föreläsare, som även är en fröjd för ögat. Sjukt intressant också. Lite mer juridiskt nu dock inget jag tragglat innan. Solen har skinit och det har varit vindstilla vilket resulterade i att ligga i gräset i si sådär 1h. Jag gillar det. Idag levde man bara. Fick sig lite kunskap och njöt av dagen.

Igår klippte jag Nelly - kort. Det blev fint. I alla fall helt okej.

Nu ska jag sätta mig ner med min nye amerikanske vän Martin Dixon och ta mig an hans lite knixiga bok om Folkrätten.

Dear John

Fin dag, fin dag. Det var kallt som satan, men fin dag likväl. Det blev en tripp till Malmö med Anna där hon handlade massa och jag stod tomhänt. Knapert med pengar. Dock fann jag en fin väska men köpte inte den då Anna övergav mig för tidigt och jag stod utan smakråd. Men jag ska köpa den imorgon. Kvällen tillbringades framför Dear John och den var väldigt amerikansk men jag gillade den. Ja, Channing Tatum utan tröja är inte fel. Inte fel alls. Inte fel med tröja heller, men föredrar det förstnämnda.

Ja, och snuttan har blivit uttittad av en hora på Amsterdams gator. En invitation kanske? Haha.

Mighty fine

Kära kära Linde. Du är fantastisk. Vad hade MRSG10 gjort utan dig. Du är en (manlig) pärla helt enkelt. (Skriver några fina rader i hopp om att min föreläsare ska se detta och ge mig VG på tentan och favorisera mig lite! LÄS: MYCKET!)

Min snutta (Nelly) [haha, rimmar på mutta.. förlåt, men det gör det] har äntligen kommit iväg till Amsterdam och är framkommen också. Fast hon kommer inte läsa detta förrän på måndag, om hon kommer hem då.

Besvikelsen blev stor ikväll efter att ha fått upp falska förhoppningar om att jag skulle få ögongodis i sommar på jobbet. Fan för mina felaktiga bilder på fel personer. Men så fel blir det ändå inte. Du vet vad jag pratar om, Hanna.

I måndags var det knark som gällde. Kokain, mer specifikt. Föreläsning. Inte sniffande. Sånt håller jag inte på med!!! Ytterst intressant föreläsning och min utsikt var väldigt trevlig. (Refererar till mina första rader). Ja, det är inte dåliga föreläsningar vi har i skolan, inte. Synd att det kommer komma till ett slut efter denna kursen. Men man ska aldrig säga aldrig.

Hej då. Nu ska jag läsa.

Mhm, bra människor!

Jag älskar min klass. Helt underbara människor. Efter en jobbig vecka med en sjukt svår tenta som det inte gick så bra på, i alla fall inte på fråga 2, så var det parkhäng i Botaniska trädgården med grillning, öl och bollspel. Bästa sätt att fira inlämnandet av tentan samt att börja helgen på.


Hösten -10

Såhär ser det ut, mina val, inför höstterminen. Kan dock inte bestämma

mig om jag vill ha statsvetenskap på andra eller tredje plats.

Morgondagen får bestämma.


Jaja, hemtenta

DÖ vad svåra frågor det är till hemtentan. Tre stycken varav två politiska varav en av dessa två vi knappt pratat/läst om. KUL! Och tre sidor per fråga. Ännu värre. Typ klar med fråga tre och jag har skrivit 2 sidor - bara. Inte bra. Inte bra alls.

Imorgon är det SOL f.o.m. 10. Byte av miljö samt har jag samlat ihop mig en fin grupp för lite lunch och diskussion imorgon vid 13. Förhoppningsvis hjälper det.

Nu, sömn.

Oförenliga egenskaper? Jaha, ja...

Faaaaaaan va segt det går att läsa Kultur och imperialism-boken. Wtf, Said!? Vad hände med att skriva en bok som de flesta förstår sig på? Jag kämpar dock. Du ska bli utläst idag om jag så ska sitta uppe till 03 inatt...vilket jag nog lär göra.

52 days to go, people!

Sex and the city 2

Snart snart snart!


What's up with that sh...

Boojaow! 53 dagar and then bye bye teenager. Gillar't.

Pasta carbonara och lite rosé ikväll är vad som gäller. Fint ska det va.
Nu ska jag läsa Kultur och imperialism som jag äntligen haffat till på
svenska. Den engelska versionen är för svår att ta sig igenom på kort
tid.

Tror jag börjar bli sjuk. Den där promenaden i regent igår verkar inte
ha gjort det hela bättre. Eh.

Jävla seminarium...

Jag gick upp i tid, vilade lite, läste sydsvenskan och tänkte sedan sätta igång och plugga...efter att jag hade kollat läget på facebook. Får ett mejl och ett inlägg där det står något om en redovisning och om när vi ska träffas imorgon. Wtf? Vad har jag missat? JO, vår lärare Vanja, som ska hålla i veckans seminarium, har äntligen lagt ut läsinstruktioner - två dagar innan seminariet - på 30 sidor och frågor som ska besvaras och sedan presenteras i en redovisning på 15-20 minuter!!!

JAG ÄR LACK!

(nu dyker jag ner i kurslitteraturen)

Coffee time

Det har vankats lite av en high school reunion idag på espresso house i Lund. Jag, Ylva, Mattias, Carro, Tove och Astrid fikade och pratade och hade det allmänt trevligt. Under tiden vi satt där sågs andra gamla klasskamrater komma flygandes förbi som hastigast.

Nu är det The Notebook på kanal 4+. Lika fin och aldrig uttjatad!

Fun-fact

Tjo i rutan. Glad påsk.

Tänkte börja med lite fun-facts från min helg;

1) I lördags var det påskmiddag hemma hos min bror och Linda. Sjukt god mat och 13 månader gamle Charlie var närvarande och har världens skönaste och roligaste skratt. Det låter väldigt lömskt och lite skadeglädje-aktigt (hånfullt). Hehe. Sötungen #1.

2) Det är April månad nu och vi har toalettpapper med snögubbar på.

3) Jag kollade på Planet Earth igår (som för övrigt är bra och har sjukt fina klipp) på avsnittet som heter "Ocean Deep" och för dem som inte vet lever en stor, silverfläckig fisk på nåt mils djup och ser ut att ha downs syndrom.

Slut på fun-fact och bara för att informera alla; idag har jag övningskört med pappa i 1½ timme. Det givk ganska bra faktiskt och det känns bra att ha börjat nu. Det där med att starta bilen är inte det lättaste.. Får förhoppningsvis grepp om det snart

PASSED!

Jaaa! Jag klarade min omtenta så nu är juridik-kursen över!! In your face. It's done! Jag är på så jävla bra humör nu så det finns inte. Kunde inte begärt en bättre start på min dag. Yes, yes, yes!!!

RSS 2.0