...och ännu en helg har glidit förbi.

Jag förstår inte att tiden verkligen flyger förbi såhär snabbt. För snabbt! Det är officiellt 5 veckor sedan jag intog studentlivet på Lunds universitet. Bara det är sjukt.

Nog om det. Jag har i alla fall haft en mysig helg med gott sällskap. I fredags blev det god mat på Wraphouse i Lund med Hanna, Line och Nina. Jag som för övrigt var jättetrött (eftersom Johanna föreslagit ett pilatespass på gerda kl. 07:45 och jag gick upp 06:00) vilket resulterade i en något speedad Ina med alltför konstiga kommentarer och skrattanfall. Jag vet inte om jag är rolig då? Kvällen fortskred, men inte som planerat. Kom inte in på Myntha men istället bjöds det på mojitos på Fellini i umgänge med några Kalmarpojkar och en Philippa som jag inte sett på år och dar. Trevligt, var ordet.

I lördags mötte jag en bakfull Anna och vi begav oss på en semester - till Blentarp. Sjukt mysigt var det och avkopplande. Det känns som man är på en semester när man tillbringar sin tid där. Tyst atmosfär med underbart sällskap. Det var alltså en Bennie-helg som vankades.

Kom tillbaka till Lund vid halv tre tiden i söndags, då jag och Anna tog oss an "uppdrag-renovera om annas rum". När det var done and done så begav jag mig hem för att inte plugga. (Ångest)

Det var väl allt.. Denna veckan bjuder på mycket trevligt. Imorgon lagar Nelly mat för hela bunten. Vad det blir förblir en överraskning tills imorgon. Ska bli spännande. Det enda jag vet är att inga morötter finns i sikte, vilket jag är glad över. Hassle på onsdag med Bennie och Linnea sedan utgång på fredag för att fira Hanna.

Ciao

Valentine's day

Ser ytterst mycket framemot denna filmen!


DEFINE THIS!

re·la·tion·ship [ree-ley-shuh n-ship] – A particular type of connection existing between people related to or having dealings with each other.

 

hook·ing up [hoo-k-ing up] - When two people do it, consistently, but aren’t hanging out during daylight hours – unless it’s for the express purpose of getting it on.

 

hang·ing out [hang – ing – owt] – The process of participating in an organized activity together – such as a movie or dinner - followed shortly thereafter by furious banging.

 

see·ing where things are go·ing [see-ing wair things ahr going] – The process in which two people hang out, hook up, and do everything they can not to think about what it means.

 

da·ting – [day-ting] 1) The first time seeing where things are going fails. 2) Hanging out without the guarantee of sex.

 

marr·iage – [marr-edge] see: suicide.


play·ing the field – [play-ing the feeeeld] – Banging as many people as possible.


just friends – [just frends] – Two people who probably could’ve banged that one night but didn’t and it’s been a little weird ever since. They’ve thought about it, though.

 

Haha, I love it!


Seen and gone? Hope not.

Jag gör bara saker svårare för mig själv... antagligen bara för att jag inte vill göra det jag bör.

(Nu saknar jag bara!)

Alkohol är alltid nice!

Nej, jag skriver inte här så ofta.. fully noted. I alla fall. Jag har haft några jävligt bra dagar. Jag har skrattat som bara den i veckan. Vin, en massa vin, och en Johanna gjorde min måndag kväll. Igårkväll blev det mys hemma hos Nelly framför Idol. Ikväll spenderar jag min tid hemma hos Bennie. Alltid lika kul.

Mer har väl inte hänt. Imorgon får jag äntligen träffa två av mina favoriter; Ylva och Caroline. Det vankas filmkväll. Det enda som saknas i den blandningen är en Josefina. (20 december, 20 december..!)

Nu, vänner.
(Ta det lugnt med spriten, Johanna)


New Moon

Längta!

Movie Trailers - Movies Blog

Tidvis

Hallå, gott folk.

Jo, er trogna vän Ina är nu inskriven i Lunds nation, för alla som vill veta. De verkar trevliga där så det ska nog inte vara några problem. Tydligen är det novishfest (stavning?) i slutet av oktober så det ska nog bli kul. Mer som är värt att berätta har tyvärr inte hänt. Det enda är att min kurslitteratur fortfarande inte har kommit och jag börjar känna lite panik över det. Kan inte riktigt säga att EG-rätten är min starka sida, och skillnaden mellan förordningar och direktiv ska vi inte ens ta upp. Jag och Johanna måste verkligen bli vän med "smartkillen" i vår grupp.

Fortfarande arbetslös men lite mer student ändå...

Ja ni, jag har börjat på universitetet, tro det eller ej. Igår för att vara exakt. Det känns bra men lite surt att jag inte fått min kurslitteratur så jag känner mig lite efter. Men det ska väl gå. Har hittat mig en ny vän i alla fall. Johanna heter hon och är smålänning. Var och åt lunch idag och gick på stan, vilket var jättetrevligt.

Köpte mig ett ritblock idag också. Har glömt hur mycket jag tycker om att rita.. fast måla är mer min grej.. och mycket roligare. Dyrt med färg dock :/ Men när bidraget kommer så är det bud att ta sig till panduro och inhandla lite oljefärg.

...

RSS 2.0