Oh, the guilt

Har inte varit på blogghumör idag riktigt. Skolan var dock helt okej idag. Chill engelska och så vidare. Rätt kul tp-lektion (teknisk psykologi).. Skrattade rätt mycket. Måns är rolig ibland. Varning för att kalla honom "Tunnan" :$ hoho. Trevlig påg. Han är ju; datatata... COLAMANNEN! Dock har han en ny ärkesrival som är en wannabe Colamannen :o haha xD Som sagt, rätt underhållande lektion.

image15


Har ångest över att jag inte gjort samhällsläxan men jag kan den ärligt talat inte. FATTAR NOLL! Ekonomi och politik är inte mina starka sidor. Minst ekonomi.

Nu ska jag lägga mig i sängen och njuta till en film men dricka i handen.
Sov gott. Pusssshaj!

Everything in its right place

[FARA, VARNING FÖR MYCKET KÄRLEKSFÖRKLARINGAR]


Det är sjukt. Blev inspirarad utav Kajsa att kolla lite på mina bilder och så hittade jag denna.. Detta var rätt längesen, men det känns som igår. Fy fan va jag är glad att vi hittade varandra och blev så bra vänner. Dessa människor är underbara. (Jag också :$)

image13

Förresten så fyller Kajsa (längst t.h.) år på fredag :D 1 februari. GRATTIS GRATTIS GRATTIS GUMMAN!
Vi ska ut och fira det med grekisk mat och sedan bio. Juno, som jag reserverade biljetter till ikväll.
Har redan sett den men den är så himla rolig att den tål att ses igen ^^ GIF fredag nununu!
PUSS PÅ DIG KAJSA! DU ÄR ÄLSKAD! <3<3<3<3<3<3

I forgot to remember to forget

One Tree Hill. Sjukt bra serie. Såg precis klart på avsnitt fem av säsong fem. Ett sjuhelsikes bra avsnitt. Handlade om åren efter high school tills nu. Man fick reda på varför Peyton och Lucas inte är tillsammans. Lite om Nathan och Haley och lille Jamies första ord; ball! (boll) STOLT NATHAN DÄR. Hur Brooke och hennes mamma Victoria började jobba tillsammans. Riktigt bra avsnitt, som sagt. Hatar dock att Peyton och Lucas inte är tillsammans. Men det kommer!

image12

All tomorrow's parties

Rätt chill dag i skolan idag men trött som satan var jag ändå. Det var Nova som gällde efter skolan, med Kajsa :) Alltid lika kul att umgås med henne. Vi var ute på jakt efter fest-kläder. Hittade ett par saker.. Skitfin klänning från Gina men Kajsa 'måste tänka på det' innan hon köper. Hon är duktig hon. Kan hålla sig till sin budget.

Alltså det här med budget. Det funkar verkligen inte med mig. Jag spenderar spenderar och spenderar tills det inte finns några pengar kvar. Sjukt. Bara onödiga saker blir köpta också. Varför måste pengar ta slut? Jag klarar inte budgetar. Fy och skam.

Nu är det dock plugg som gäller; engelska.
Sedan funderar jag på att se film eller något ikväll.
Kanske får hem One Tree Hill, och då blir det att kolla på det. Of course.

image11

Somewhere a clock is ticking

Sista inlägget för ikväll.
Seinfeld. Någon som ser på det?

Innan tyckte jag alltid att det verkar vara en helt värdelös serie.
Min kommentar utan att ens sett ett enda avsnitt utav serien. Rätt dåligt utav mig.
Började kolla om kvällarna vid elva när jag inte kunde sova och den där Jerry är rätt underhållande.
Om jag får säga det själv. Han små fiffiga kommentarer lite här och var.
Hans vänner. George, Kramer och Elaine.
Finns typ ingen bättre skara!
Love it.
image8

Have you ever called someone up and you're disappointed when they answer the phone? You wanted the machine. And you're always kind of thrown off. You go, "Oh, I uh, I, didn?t know you were there, I just wanted to leave a message saying, "Sorry I missed you"." So because of the phone machine, what you can have is two people that don't really ever want to talk, and the phone machine is like this relationship respirator keeping these marginal, brain-dead relationships alive. Why do we do this? Because when we come home we want to see that little flashing red light and go, "All right, messages." People need that. It's very important for human beings to feel they are popular and well-liked amongst a large group people that they have no interest in.

Every night is another story

Dagen börjar lida mot sitt slut och jag har precis kollat klart på Brothers and Sisters. :) Justin är tillbaka från Irak och skadad. Kitty gör allt fel och Robert sopar upp alltihopa. Alltid lika kul att titta på.

Dagens händelse; Astrid kallade mig pittögd fast jag inte är i närheten av det. Och ja, jag hakar upp mig på sådana löjliga saker men för allt i världen, jag HATAR att bli kallad för saker som jag inte är.
Visst är det jobbigt?

image6

image7

By the way. Jag älskar Rob Lowe. Har alltid gjort. Enda sedan jag såg honom i filmen, St. Elmo's Fire. Åh, superbra film. SE DEN, verkligen. En ung, snygg Rob Lowe och unga Demi Moore är också med. Muy Bien!

GOD NATT!

Something to talk about

Promenad med Nelly avslutad.
Spanskplugg avslutat.
Vän med Gusten, avslutat!

Gustav skrev på msn. Jag låtsades vara borta och att han prata med Egon, mitt andra jag. Gustav gjorde mig lite irriterad så jag kallade honom en cynisk jävel och att jag inte tänkte vara social med honom i skolan imorgon. Sa hejdå och gick ut på en promenix med Nelly. Behövde smsa Gustav senare för jag kände att jag var lite taskig, han sa att det gjorde ont att jag kallade honom en cynisk jävel man att det var okej och att vi skulle bli vänner igen. Jag accepterade och promenerade till ICA för att träffa Nelly. Efter deoköp och energi dryck var det ut och gå. Pratade om en massa. Jag följde henne halvvägs hem och då vi ska säga hejdå så ringer mobilen. Mamma ringer? Naaje. Det var en överraskning. Arion ringde. Var tvungen att stå och förklara slutat på El Bola för honom och efter många om och men förstod han min något komplicerade förklaring :$ Hem vart det sen och läsa spanskan och nu sitter jag här och informerar om väldigt onödig fakta men detta för att jag inte har något att skriva om idag ><

TACK för trevliga vänner.

Och ja, jag är tråkig som väljer Matte C och Engelska C som mina individuella val.
Men Egon är tråkig ibland och jag tycker faktiskt engelska är kul, så det så. :)

Who's zoomin who?

Teknisk psykologi, håla från kvart  i tio till ett, matte och geografi. Så såg min dag ut idag. På hålan gick jag och Josefina in till stan och fikade på Espresso House och pluggade geografi. Massa skoj. Dagen sög förövrigt. Jag är glad att jag har fina vänner i skolan som t.ex. Josefina, Kajsa och Mathilda <3 hoho.

Nu; promenad med Nelly!

Sweeney Todd, the demon barber of fleet street



- How 'bout a shave?

ÅH, är det någon som vet när denna kommer ut på bio? ^^
Jag har för mig om en månad, men vet inte säkert.

Johnny Depp, mah gad! <3

Rentmusikal in Lund

Kajsa har pumpat på med information om att LEL i Lund (Lars-Erik Larsson Gymnasiet) ska göra Rentmusikalen. Och LEL är en musikskola så man måste vara duktig på musik för att komma in. Tufft alltså, vilket resukterar i att alla är duktiga musikanter. :) Åh, och den kommer visas i April-Maj någon gång och då ska jag och Kajsa se den! Har ni inte sett filmen så måste ni se den. Den är amazing.

image5

The notebook

The notebook är en av mina favoritfilmer. Kärlek kärlek kärlek. Om detta kunde hända in real life. Åh.
Ge mig Ryan Gosling! Han är en så himla bra skådespelare. Mmhm. <3
Ikväll ska jag mysa i sängen med en kopp te och leva mig in i Noah och Allies liv.

Låten! Feels like Home med Chantel Kreviazuk är underbar. Från Dawson's Creek :) Amazing.



NU; geografiplugg.

Ny design

Åååh gud vad jag tackar Emma nu. Jag älskar min design. Hon är en ängel hon.
Jag är riktigt kär i den. Gosh. Ryan Gosling och Johnny Depp. It ain't gettin' better <3
TACK TACK TACK TACK TACK <3<3<3

The pursuit of happyness

Just ja. Tänkte bara nämna att en av världens bästa filmer är The pursuit of happyness, eller Jakten på lycka som den heter i Sverige. En av världens bästa filmer, tycker jag. Så himla fin är den. Vacker, känslofylld. Åh! Tårar till tusen. Det träffar en ännu mera när man tänker att den är baserad på en sann historia. Will Smith med sin son. SE DEN!

image4

What a girl wants

Film film film. Jag är en filmnörd. And damn proud of it. Kvällens film blev den som visades på trean. What a girl wants, men Amanda Bynes och Colin Firth. Love it. En redig, feel good film tycker jag.

image2


Jag är glad som tusan nu för snart har jag en ny design på min blogg och då kommer jag att uppdatera ofta ofta ofta. Hoppas det uppskattas. :)

Måndag imorgon. Usch och fy. Måndagar är aldrig efterlängtade. Nästan iallafall.

Jag känner också att det hade varit jätteskönt att få åka iväg någonstans snart. Världigt snart. Behöver inte vara utomlands. Kan vara endast 1h härifrån men liksom, att bara få komma bort från allt och alla som är i ens närhet. Det hade vatt skönt. Ingen speciell anledning. Men ni vet.. ibland vill man bara lämna allt för en helg och få pusta ut och vila. Gud, det hade varit underbart.

Nu är det sömn som gäller. ^^
Sov gott allesammans.

Shake your groove thing

Söndag. Som vanligt en händelselös en. Inget trevligt som har hänt utan bara en Ina liggandes i sängen. Tog bort min gamla blogg. Kände att jag behövde en ny start, totalt ny. Så hej nya blogg. Trevligt att du finns. Snart ska jag lägga mig i sängen och sätta på en spansk film. El bola. Detta för att vi ser den i skolan och jag fattar noll så jag har fixat till mig den med engelsk text så jag kan impa på min lärare imorgon. Ibland slår det mig hur smart jag egentligen är.

RSS 2.0