En bild säger mer en tusen ord...

Fullsmockad helg har serverats och har medfört till massa skratt. Biljardskillsen visade sig ytterst lite, dock inte lika dåliga som föregående år bjudit på. Lite öl, god mat, musikquiz och galenpanna på SSK bjöd på glädje. Tacos, en Viktoria och en Emilia + Zac Efron i en alltför dålig hästfilm fick min helg att skina. Vattenhuset på LTH besöktes idag och snacka om att hjärncellerna sattes igång. Klura ut och sätta ihop pyramider och stå i en såpbubbla är alltid kul.



Det är egentligen inte svårt att sätta ord på vad jag känner just nu. Idag. Främst innan idag. Känslan är ytterst bekant, en jag kan få bort egentligen. Men är oftast för svag för att åstadkomma något. Det blir enkelt att ta den fega vägen och förneka. Det är lättare att hålla något för sig själv än att överrumplas av känslor. Veta att någon annan vet det som jag känner och varför. Det som ingen vet. Bara jag. Det som verkligen blottar min själ och hur det känns inombords ibland, om det kommer fram.

Men, tryggheten växer.

26/1 -11

Fullspäckad helg framför mig.

Dock. Först lite MR-häng imorgon.

Glädje fångat i en underbar grupp människor

En hemmamysig kväll är vad som gäller en lördag som denna. Regnet öser ner ganska mysigt mot fönsterrutorna och jag hade gärna suttit i soffan men en härlig skönlitterär bok framför mig. Jag vet inte om det är pga av att terminen har medfört för mycket läsning och en ny termin med ännu mer facklitteratur närmar sig som jag inte orkar läsa något överhuvudtaget.

Jag är något rastlös nu.

Gårdagen bjöd på en rejäl dos av MR vilken var awesome. Ytterst trevlig kväll med underbara människor. Om jag inte hade insett det innan så medförde gårdagskvällen till en major realisation. Jag kommer sakna ihjäl mig minst tre människor. Det är bara kärlek. Ren kärlek till dem.

När saker och ting kör ihop sig...

En fin vän sa till mig; "stanna upp och tänk efter varför du tycker om ämnet. du har ju valt det själv och det för en anledning. ibland glömmer man se det roliga och intressanta i skolan, speciellt i tenta/uppsatstider."

Precis vad jag behövde höra. Nu, när jag satte mig ner för att analysera en rapport från Amnesty insåg jag det intressanta i det, och nu känner jag mig redo.

Tack!

Kaffe = uppsats skrivs

Jag har lugnat mig lite efter morgonens handledarmöte, vilket behövdes. Panik löser ingenting. Det skriver i alla fall inte en uppsats åt mig. Småändringar här och var utförs ikväll och förhoppningsvis påbörjas en analys och uppsatsen tar form. Det är planen. Lång kväll framför mig. Lång vecka. Kaffekopp #2 dricks för tillfället och vi har varit bästa vänner de senaste dagarna. Förblir det veckan ut också. Sen får vår vänskap ta ett upphåll, för mitt eget bästa.

Tjarå. Nu väntar rapporter som ska granskas och lite historia om suveränitetens framkomst ur westfaliska freden. Fint ska det va såhär en tidig, kaffad kväll i Skåne.

RSS 2.0