Disappearance needed

Känner att jag verkligen måste komma iväg härifrån. Jag tål inte att vara inom mina fyra väggar. Även om det inte är långt så vill jag bara ta mitt pick och pack och förvinna en lite stund. Idéer, någon?

Jag vill igen


I'll look after you

There now, steady love, so few come and don't go
Will you won't you, be the one I always know
When I'm losing my control, the city spins around
You're the only one who knows, you slow it down

Luke Perry i svensk film

Bevvan-stjärnan förför svenskor i "Äntligen midsommar!"
Bevvan-stjärnan förför svenskor i "Äntligen midsommar!"

Den verkar skitrolig och måste ses!!!

Kortklippt och rödhårig

Två fina dagar på rak har jag haft och båda har inkluderat en Nelly.

Igår åkte hela min familj till IKEA och jag fick inte följa med eftersom det inte fick plats i bilen. Typiskt. Dock förstörde detta ingenting då jag tog mig till Nelly istället och vi hade det mys med lunch och Harry Potter #5. På kvällen gicks det en långt drygt 6 km promenad runt Bjärred, vilket var jättetrevligt. Perfekt väder. Nakenbadarna var dessutom på plats. Tummen upp för dem?

Idag har jag tagit med mig Nelly och Hanna till Malmö för att titta på när jag klipper mig. Nu har jag fått kort hår (sisådär 20 cm kortare) och det har fått en mörkröd färg. Jag är jättenöjd och glad över att jag gjorde det. Efteråt vankades det fika på Espresso House i Lund. Perfekt dag med andra ord. Jag har även hunnit inom Line och visat upp mitt hår samtidigt som jag lånade hennes Harry Potter-böcker. Sen blev det en vända inom Josefina också. :)


:)

♥ ♥ ♥

Toscana



Jag skulle inte ha något emot att sitta här, i Italien, och njuta av en bra bok. Morgondagen bjuder egentligen på en promenad med Nelly men jag övertalar nog henne till att sitta och njuta av solen, med ett glas kall saft och prat i hennes trädgård... dvs. om vädret tillåter det. Men jag är optimistisk.

The good old days



Sitter här och gör ett 90-tals test och denne hunk kom upp på rutan.
Helt ärligt: var det någon man trånade över på tv under 90-talet så var det väl ändå
Dylan McKay från Beverly Hills 90210? Har jag rätt, eller har jag rätt?

Evolution



Grattis Line!
Reminder: Kings of Leon :)

Fix you

“You would love the way he sees you…”
Elliot Perlman

Helgens bravader

Ett tag sen jag skrev men jag har ändå hunnit med en del. I fredags var det avslutning i domkyrkan och det slutade med att jag fick ett stipendium på 400 kr samt att en klassfest inplanerades. Hade varit kul om den blir av.. men vi får se. Time will tell. Efter avslutningen fikade jag, Line och Katti i väntan på att klockan skulle slå halv fem då vi tog bussen till St. Lars och grattade Nelly till studenten. Sved lite att man redan tagit den för den dagen var den bästa i mitt liv, hittills i alla fall. (Igen, tack) Bar av till Anna där jag lekte med Troll och gjorde grimaser till Juno (måste vara den roligaste bebisen ever). Jag och Anna tog oss sedan till Hanna och åt mat och roade oss och sen fortsatte vi till Nelly där vi åt mer och drack ännu mer. Mmm. Inget Tegnérs för mig på kvällen, men det hade jag inte råd till.

Igår tog jag mig till Lund. Köpte ett hänge till mitt halsband och en plånbok. Sedan tog jag mig till Kulturen och fikade med mina två mostrar mfl. Och nu; hör och häpna: vi gick på promenad i stadsparken och vad gjorde vi där om inte mata ankorna. Japp. Smått pinsamt men man får ge sig när man har släkt från Serbien på besök för första gången.

Idag har vi varit i min mosters koloni i Lund och grillat. God mat sitter aldrig fel.

Imorgon blir det en promenad med Nelly eftersom jag inte får plats i bilen på väg till IKEA. Men det är okej, får jag inte åka till IKEA så umgås jag gärna med min bästa vän. Tisdagen bjuder på förändring... äntligen!

Ciao

STUDENT 2009

FY FAN!!! JAG HAR ÄNTLIGEN TAGIT STUDENTEN OCH JAG KAN INTE FATTA DET! DET ÄR SINNES BUT I LOVE IT!

I tisdags tog jag studenten och SP3F upphörde samt hela årgång 09 på Polhem blev fria. Det var en underbar känsla och jag kände mig så lycklig. Har inte känt mig så lycklig på ett tag och hela dagen var lyckad. Supande, dansande, kärleksförklarande, kramar och tårar. En känslofylld dag som faktiskt är obeskrivlig. Man kan inte tänka sig hur känslan är förrän man själv tar studenten. AH! <3

Nu är det över och det är sjukt sorgligt men just nu försöker jag tränga bort det och tänka på hur bra min studentdag var. Ångesten orkar jag inte riktigt med ännu. Bilder kommer upp senare.. Jag lovar.

Nu ska jag ta och vila och njuta av att jag är ledig. Jag har lämnat det gamla livet som var så bra och ska inta det nya. Skrämmande och antagligen ångestfyllt om någon vecka eller så..


Ciao, for now.

"Juridikelever får ligga"

Idag så möttes klassen i stadsparken och fixade med lakan inför vårt flak och för att sätta upp på skolan. De blev rätt bra.

Skolan:


Flaket:


Kommer saknar var klass, faktiskt! :)

Voting time

Eftersom gårdagen var jättemysig så har jag inte så mycket planerat idag. Men det jag har planerat är ytterst viktigt. Om sisådär två timmar ska jag och pappa ta oss till Alfredshäll och rösta! Ja, för första gången får jag rösta och det känns skönt. Pappa har jag med mig eftersom han måste guida mig i hur man gör osv om jag inte förstår det själv. Men det ska nog gå bra. Därefter vid fyra tiden ska jag in till Lund och fixa med lakan till flaket med andra klasskamrater innan jag tar mig till min bror på kvällen för att ockupera hans kamera.

Bara två dagar kvar till studenten!!!

And so the lion fell in love with the lamb

Gårdagen var ganska så lugn. På förmiddagen var jag inne i Lund en sväng och köpte present till våra två lärare med Mathilda. Därefter blev det även en vända inom skolan för att tömma skåpet. Det kändes konstigt att det var en av de sista gångerna jag går inom de korridorerna innan jag tar studenten. Kändes jätteskönt men ändå inte (på en väldigt lite skala). Nelly kom även hem till mig på eftermiddagen och vi pratade om balen och hur det var samt åt Pigall som är övergott. Kvällen spenderade jag med att se på Twilight och sen The Notebook. Den sista har jag sett jag vet inte hur många gånger men den sviker aldrig.

Idag ska jag inte göra alltför mycket heller. Ska hem till Josefina och ha mys med henne, Ylva och Carro. Ska bli ytterst trevligt, som alltid. Ikväll så ska mamma endast sy upp min studentklänning.. mer har jag inte planerat.

3 dagar kvar till studenten!!!

Jag vill ha bal igen, och är nog inte ensam om det!


Ylva och jag.


Jag och Josefina.


Carro, Mathilda, Ylva, jag, Josefina, Tove och Astrid.


Mathilda, jag och Ylva.


Samir, Gustav och Mattias.

Jag säger inte nej till att göra om detta. Alla tjejer var så himla fina och killarna var ytterst stiliga.
En perfekt kväll för att summera ihop det!

Yo ho, yo ho, a pirate's life for me

Idag var det klasskampen i stadsparken och lite mindre än hälften av vår klass var där men vi deltog ändå inte. Vi är så bra. Vi var i alla fall pirater. Andra klasser var superhjälptar, smurfarna, indiander, sårade osv.


Astrid, Mattias och Ylva.


David, Markus, Christopher, Daniel och Linus.


Josefina och Caroline.


Arion tävlar.


Tove, Ylva och jag.

Balen

Det var bal igår och det var jättekul och alla var sjukt fina och stiliga. Har inte så många bilder men ett par lägger jag in.


Vi tjejer innan balen.


En bild på Line.


Jag och min baldejt, Hayat.


Kommer fler när jag fått "lite" bilder från Josefina. Hennes kusin fotograferade hos henne och sen var det hennes kamera som användes mest där inne. :)

New Moon Trailer

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD



Den verkar bättre än Twilight. Ah, ge mig 20 november NU!!!
(Bal imorgon och nu är jag pepp, woho!)

RSS 2.0