Högskoleprovet och Jehovas vittnen

Nu är helgen över och en timme kortare. Jag har knappt fått någon tid att göra något som inte har med skolan att göra men det får man ta ibland.

I lördags befann jag och Nelly oss på Spyken och gjorde högskoleprovet. Jag tyckte det var jättesvårt och som förväntat, när jag kom hem och rättade svaren, gick det inte så jättebra. Det var ändå den första gången jag gjorde det så jag trodde ingen annat. Satt i alla fall på Spyken 08:30-16:20. När jag kom hem var det bara att sätta igång och plugga direkt, fast jag var trött som bara den. Skrev intervjufrågor och lärde mig om Jehovas vittnen och deras samfund. Kvällen bjöd på fest hemma hos Anna. Jag var inte så pepp och var övertrött men det var trevligt ändå. Hemma halv fyra (ny tid).

Idag var det bara att dra sig upp klockan nio för att åka in till Lund vid tio och gå på ett Jehovas vittnen-möte i Rikets sal med Josefina, Ylva, Carro och hennes mamma. Mötet varade i en och en halv timme och var ganska så intressant faktiskt. (Bör noteras att de var väldigt pratvänliga och välkomnande) Efteråt intervjuade vi ett vittne - en 18 årig tjej som faktiskt går på Spyken. Därefter körde Carros mamma oss till Malmö där vi åkte hem till Mikael - som också är ett vittne - och intervjuade honom. Det var ytterst intressant att höra lite mer på djupet om de och han var jättetrevlig dessutom. (Det skadade inte att de hade en gosig och söt Lassie-hund) Var hemma vid fem och sen dess har jag ätit och sedan sovit framtills halv nio.

Nu ska jag se någon film eller något. God kväll.

Fredagen > tummen upp!

Det är äntligen helg, dock får jag tyvärr inte så mycket vila denna helgen. Idag fick jag slappa av mig ganska mycket i alla fall.

Det har varit en sjukt härlig fredag innheållandes mycket skratt och trevligt sällskap. Skolan gled igenom väldigt bra. Hade prov i juridik b och det kändes som att det gick bra. Får hoppas på det. Efteråt skulle jag ha engelska men Christina var sjuk så vi fick ledigt - dock stannade jag och Arion och skrev vårt manus i skolan. Från 13:00 - 16:00 satt vi i skolan. Självklart så skrev vi inte på manuset under hela denna tiden.. kanske bara till 14:30 lite sådär till och från. (Bör tilläggas att vi inte ens blev klara med manuset!) Hayat satt med oss och sedan kom Elias också och lekar av olika slag kördes igång. Mestadels historia, geografi och årtal. Jag satt mest och skrattade hela tiden för att de gamblade med pengar och var helt konstiga. Det var kul i alla fall. Bra start på helgen.

Väl hemma möttes jag av att mamma gjort en macka till mig. Det var sött. Vid 17:30 hade jag hämtat ett paket på Statoil innehållandes min bok - The book theif - och tagit 132:an till Malmö. Jag och Linda gick och köpte:
  • pizza
  • pastasallad
  • 2 st chocklad
  • chip med dippa
Otroligt gott och tjockigt hade vi det ikväll framför Let's dance finalen. Tycker dock både att det var synd och kul att Magnus vann. Kul eftersom han är så söt och charmig och för att han har utvecklats mest av alla under hela säsongen. Däremot är det tråkigt eftersom han inte är ens i närheten lika bra som Laila är. Men men...

Gah, måste sova nu. Imorgon är det högskoleprovet som ska göras och jag förväntar mig inte att jag ska ens få över 1,0. Lär vara så dåligt att jag inte ens delar med mig av mitt resultat. Kvällen bjuder dock på festligheter hemma hos Anna eftersom hon och Martin firar sina födelsedagar.

Sängen nu. God natt!

Ö-dag

Ö-dag idag. Var i skolan vid 13:00 för att få information om hur man ansöker till högskolan. Det var bra information så det känns skönt att ha fått det gjort. Jag bör plugga juridik b just nu men det lockar verkligen inte. Jag har inte ens tagit mig igenom immaterialrätten. Illa. Det är prov imorgon så egentligen har jag inget val - bara att återvända till plugget.

Morgondagen är efterlängtad. Det är min enda dag jag får ta det någorlunda lugnt och det ska jag göra i Malmö med Linda som sällskap. God mat och Let's dance final står på listan.

See ya!

Hanna Norén

Det känns skönt att prata med någon som lyckas få ner exakt det man vet men ändå inte vet i ord. Hanna är en sådan person. Det känns alltid skönt att prata med henne. Mitt huvud klarnar lite med tankarna varje gång.

"Jo, ibland handlar kännedom om att veta exakt hur personer reagerar i olika situationer liksom..när man kan det då känner man varandra väl typ"

-.-

Just nu sitter jag och är otroligt trött. Mitt huvud känns ganska så tungt och det hjälper inte att jag måste sätta mig ner och börja plugga juridik. Det är prov på fredag och jag har inte pluggat något alls. Illa. Dock är det Ö-dag imorgon vilket gör att jag kommer få plugga ytterst mycket då.

Imorgon fyller Anna hela 19 år. På lördag blir det fest för henne och Martin. Det ska bli kul. Högskoleprovet då också som jag kommer helt och hållet losa på. Gjorde några gamla tal eller vad man ska kalla de och jag fattade ingenting. Känns skönt.

20-23 mars

Det har hänt mycket denna helgen så jag har inte haft tiden till att uppdatera - eller orken för att vara ärlig.

I fredags var det klassfest som vankades i Lomma. Jag och Josefina anlände till Mattias på förfest sisådär en timme efter alla andra så det var i princip bara att sätta igång med drickandet direkt när vi kom innanför dörren. Dracks gjordes det men måttligt - hos Mattias i alla fall. Vid halv tio anlände vi hos Emil där klassfesten skulle hållas och snacka om vad kul det var. Då satte festen verkligen igång och alla började sjunga, dansa och dricka.. ja allt. Det var verkligen sjukt kul och överträffade långt över förväntningarna. För att inte gå in på alltför många detaljer som gör att jag skämmer ut mig så kan vi väl säga att det blev för mycket när en halv vodka hade druckits upp och jag spenderade sista halvtimmen med att spy på toaletten. Som tur var fick jag skjuts hem av Josefina och Elias och jag däckade direkt.

I lördags så kan man minst sagt säga att bakfyllan inte var nådig. Jag mådde illa och hade ont i huvudet som in i helvete. Dagen spenderades med att till och från sova - fram tills halv fyra på eftermiddagen. Jag stod inte ut med mig själv här hemma och kände att jag trots bakfyllan behövde sällskap. Tur var att jag hade en inplanerad kväll med Nelly och Anna. Tacos lagades det och sedan tjockade vi oss framför tv:n med ett avsnitt Robinson och ett stycke Elle-tidning i högsta hugg. Jag var dock hemma redan halv 11 och somnade direkt.

Igår var jag fortfarande väldigt seg men som tur var skulle dagen vara ganska lugn. Mamma lagade god mat eftersom Miran och Linda skulle komma på middag. Middagen avnjöts och mer gjordes inte under kvällen.

Idag i skolan så kan man lugnt säga att alla skrattade åt varandra när vi möttes. Jag som trodde att jag mindes allt av kvällen fick höra ett antal saker som jag helt hade glömt. Minnesluckor är bra ibland. Jag lämnar det där. Det är för pinsamt för att ens tänka på.

Slutsaten för dessa dagar lyder: SP3F är en förjävla härlig klass som verkligen borde haft klassfest innan och som bör ha klassfest snart igen, innan studenten. Att dricka en halv vodkaflaska är helt fel på alla nivåer som finns för otrevliga bakfyllor är en säkerhet då. Jag har dessutom fantastiska vänner som tar hand om en och bryr sig ytters mycket.

God kväll.

Lover, you should've come over

Jag har suttit framför datorn nu i cirka fem timmar snart och skrivit på min engelskauppsats. Jag har skrivit jag har tagit bort det, skrivit något nytt och tagit bort det igen... Nu har jag äntligen fått ihop 2 sidor, men uppsatsen ska vara på 3. Mitt huvud vill inte tänka klart längre så jag ska gå och lägga mig nu och så får jag göra klart den imorgon i skolan, på något vis, eller sen när jag kommer hem.



Klassfest i Lomma imorgon dessutom. Får se hur det blir.
Förhoppningsvis kul!

God natt.

... Polisen?

Jag är så himla stressad för tillfället. Jag har en hel engelskuppsats att skriva, på tre sidor, och jag har inte ett skit. Jag är fast och kan inte komma på något alls. Väldigt irriterande. Tänkte att jag kunde skriva ett inlägg innan jag fortsatte.

Gårdag var väldigt bra. Efter skolan åkte jag inom Nova och köpte ett par urfina studenskor, så nu är skobiten helt avklarad. Tog tåget till Malmö sedan och tog mig hem till min bror där jag fikade med Linda och lagade mat. Bakadpotatis blev det och det var verkligen jättetrevligt. Vid halv sex mötte jag Molly och Victor innan vi träffade Nelly på biografen. Såg Marley and Me helt gratis med en gratis chipspåse. Sjukt söt film och man förälskar sig så i hunden. Jo, jag grät som bara den och den rann nerför kinderna. (Ingen kommentar, Line). Väl hemma såg jag One Tree Hill innan det blev dags att lägga sig.
Ingen märkvärdig dag i skolan idag faktiskt. Hade en föreläsare i immaterialrätt på juridiklektionen idag och jag fann det väldigt intressant och lockande faktiskt. Ledningshearing sedan där eleverna fick ställa frågor till rektorerna på skolan. Var väl inte så jättegivande, men... Efter skolan fikade jag med Katti ett bra tag och vi kom fram till en massa frågor, 15 stycken, för att vara ärlig, till Bluberry. Jag håller båda tummarna för London!!!

Ni anar dessutom inte vad som hände nyss. Telefonen ringde och jag såg att det var från Malmö och innehöll en massa 2:or så jag antog att det var min bror i telefonen. Det ni bör veta innan är att när jag ringde min bror en gång så låtsatdes han vara polisen - jag sket på mig av rädsla (ej bokstavligt talat). Samtalet gick så här:

Jag: Hallå?
Man: Hej, vem har jag kommit till?
Jag: ... polisen!
Man: Polisen? Är det inte Stamenka jag kommit till?
Jag: (Skäms) Oj.. Jo, jag bara skojade. Jag trodde det var min bror så tänkte skoja lite med honom..
Vi brukar göra så ibland. Förlåt.. Stamenka bor här, ja.
Man: (Skrattar lite) Jaha, det var något nytt att höra..
Jag: Hehe. Vänta här kommer mamma..

Vem är bäst på att skämma ut sig? Jo, JAG!
Mannen visade sig vara Tele2-mannen och inte min bror, ja!

Nej, måste skriva i alla fall inledningen till uppsatsen ikväll. Hej då.

Sjuk dröm

Måndag igen. Veckorna går väldigt snabbt förbi och det är både bra och dåligt. Ge mig studenten men ge mig mer tid med mina vänner!

Juridiken var väldigt seg i morse. Vi gjorde ingenting. Efter juridiken tog jag mig till stan en sväng och kollade på lite kläder och skor, men jag hittade inget. På engelskan fortsatte vi att kolla på filmen Ray som för övrigt är jättebra. Svenska sista lektionen - lika dryg som alltid. Efter skolan tog jag mig till Nova och kollade på lite fler skor inför studenten och jag hittade ett par urgulliga som jag faktiskt tror jag ska köpa imorgon. Gah, pengar behövs!

Fick reda på all information inför högskoleprovet (hog(r)skoleprovet, Kajsa!). Jag ska befinna mig från 08:30 - 16:20 på Spyken, av alla ställen. Jag som hoppades på Polhem. Dock är det inte så jättefarligt eftersom Nelly också ska vara där.

Just ja, måste berätta om det sjukaste drömmen jag hade inatt. Jag förstår mig inte på den alls.
Det var i alla fall studentdagen för oss Polhemmare och ingen hade fått sina studentmössor förrän denna dagen. Alla utom vår klass hade fått de och vi skulle tydligen inte få några. På väg till platsen där alla 3:or skulle mötas tjurade jag på flaket. (Jag förstår inte varför vi tar flaket till den plats vi ska till). I alla fall... alla går in i rummet förutom jag, som tjurar och är irriterad. Jag går till en gyttjepöl och stampar lite. När jag kommer in i rummet är alla tysta och kolla på mig. Sedan börjar alla applådera för Arion. (Weird, I know). Helt plötsligt går han fram till mig och säger att han ska flytta. Jag bara "Jaha, vad kul." Så berättar han vilken gata han ska flytta till. (Jag fattar ingenting). Sedan berättar han att han ska flytta idag och att han skulle flytta utomlands (till ett konstigt land) :S
Jag förstår inte denna drömmen alls. Tydning, ja tack!

Nej, men imorgon ska jag i alla fall till Malmö och fika och äta middag med min brors tjej, Linda. Efter det ska jag ta mig till stan där jag ska på bio med Nelly, Molly och Victor. Marley and me är vad som gäller.

Nu måste jag börja med engelskan ><

Hej då.

Studentklänningen

Okej, så ser klänningen ut som jag har beställt inför studenten. Som sagt, väldigt enkel men själv tycker jag den är sjukt snygg. Den du också såg, Line? Åh, nu längtar jag till studenten ännu mera. Måste bara ta och köpa ett par skor, och det snart. Väska måste också införskaffas. Line & Nelly, nästa helg? Yes!?


Studentklänningen beställd

Söndag i dag och det känns inte alls tråkgt faktiskt. Det kan i och för sig bero på att mamma var snäll nog och beställde min studentklänning med mig nyss. Den kommer om cirka 10 dagar så får se om den passar så som den ska och att jag är nöjd. Can't wait. Det är en vit och guldig tubtop-klänning. Väldigt enkel och väldigt fin. Får visa den när den kommer.

Nej, jag får väl ta och fortsätta att städa mitt rum nu för sen måste jag kolla på två filmer om andra världskriget, som jag nämnde igår, till historieuppgiften.

Trevlig fortsatt dag.

Melodifestivalen

Tycker det är ganska kul att jag har i princip slängt bort hela lördagen med att inte göra någonting vettigt. Vaknade i morse vid 10 och åt frukost. Somnade sedan igen vid 12 och vaknade inte förrän 15. Sen har jag inte gjort något kul, endast kollat på tv och degat. Nu i kväll har jag tittat på melodifestivalen med mamma och pappa. Min röst gick till Måns men det var någon operasångerska som vann.

Bara för att hålla samma tema på dagen tänkte jag lägga mig och se en film eller något. Tyvärr har jag bara krigsfilmer från andra världskriget hemma (som jag inte sett) som jag måste se imorgon till historieuppgiften. Kanske tar och sätter igång några vänner-avsnitt istället. Det går aldrig fel.

God natt.

Welcome to the O.C, bitch

Gårdagens kväll var jättetrevlig. Jag åkte för att hämta med mig Nelly till Line men hon mådde inte så bra så jag begav mig till Line på egen hand. Försten dit med en Ben&Jerry's half baked och ja, jag var väldigt välkommen. Line och jag krängde glass innan Stina kom och sedan poppades det popcorn. En stund senare kom Nelly också och då började vår O.C.-kväll. Seth Cohen alltså <3

Idag ska jag bara ta det lugnt och inte göra ett skit. Kolla på film möjligtvis. Jag är trött.

Tillförlitlighet

Det har varit en ganska så bra dag faktiskt, förutom att det var källkritiksprov i förmiddags. Det kändes inte så jättebra och flumma bara på och inget lät bra, men.. vi får se. Sen var det engelska sista lektionen där vi börjat titta på Ray som för övrigt är jättebra ^^ Uppsatsen sköts upp en vecka vilket är skönt, och jag kan vila denna helgen. Finally.

Ikväll är det OC-kväll med Line, Nelly och Stina. Det ska bli hur mysigt som helst och jag och Line kommer kränga En Ben&Jerry's. Mums. Tji får Nelly och Stina som inte ville ha. Jag förstår inte det.

Jag delade med mig av privata saker för en vän idag. Det känndes skönt att få det sagt och att ha någon som inte ställde alltför många frågor åt mig. Händer inte så ofta att jag verkligen delar med mig så det var något... Tack.

Nyklippt

Visst måste man älska det svenska vädret. Det går från en solig och skön morgon till en snöstorm framåt kvällen. Sweet. Och det är Mars. Herregud, vädergudarna borde kolla kalendern. '

I alla fall, det har varit en bra dag. Två lektioner idag; matte och religion, sedan slutade vi. Jag kom hem, såg det senaste avsnittet av Brotthers & Sisters innan jag somnade till tre. Pluggade i en halvtimme sen kollade jag på tv och tog det lugnt. Helt plötsligt var klockan sex och det bar av till Malmö för klippning. Nu är jag hemma, nyklippt och fin. Dock syns det inte så mycket och det är bra. Ska vara långt (och det medför tyvärr tråkigt) till balen så att jag kan ha fina långa lockar.

Snart börjar Criminal Minds som jag ska kolla på och sen måste jag läsa igen häftet till morgondagens prov snabbt innan det blir sängen.

Ja, onödigt inlägg. God kväll.

The future is unpredictable

Jag är helt utmattad och jag har inte gjort ett skit idag.

I morse sjukanmälde jag mig för hela dagen men vid 11 var jag i skolan för att göra juridikprovet. Jag vet inte riktigt hur jag ska säga att det var. Det kändes inte svårt, om man säger så.. men det var ju inte överlätt heller. Det går egentligen aldrig att veta på juridikproven. Resultatet får visa hur det gick. Stannade på mattelektionen också eftersom jag fasar för nationella provet och måste ta tillvara på alla lektioner vi har. Det var en tung lektion och mitt huvud värkte ganska mycket och jag kände mig inte alls bra. När vi slutat stannade jag och Josefina i ungefär 20 minuter i skolan och skrev klart buddhistarbetet. Nu är det klart och inlämnat i alla fall.

Väl hemma har jag bara legat i sängen och kollat på en massa serier och knarkat piller för jag mår inte alls bra. Dvs. att det inte blir någon skola för mig imorgon. Jag måste vila ut och friskna till. Dock får jag vila framför historiepapper angående källkritik för att det är prov på fredag. Jag får ingen vila alls egentligen.

Sen så såg jag precis att Brothers and Sisters börjar ikväll, eller det är vad jag tror. Började tydligen förra veckan men min kära kusin missade att berätta den lilla detaljen. Vi som alltid ringer varandra i pauserna och pratar om serien. Speciellt Justin och Rebeccas förhållande. (Line, du får inte spoila något för det här är den enda serien jag följer tv-vis.)

Internationella kvinnodagen

Det har varit en ganska så seg dag idag. Har ägnat den åt att plugga juridik och inget mer. På en skala 1 - 10 (med 10 som roligast) låg det på -10. Min förkylning håller sig fortfarande, tråkigt nog.

Det är även den internationella kvinnodagen för de som missat det. Tycker det är ganska trevligt att det finns en dag där man ska hylla sig själv som kvinna och tänka på att kämpa för jämställdhet i världen.

Nu ska jag kolla på Chuck och sen sova. Imorgon är det Ö-dag, dock ska den spenderas med plugg också. Woho. :/

God natt.

I have plans...

Hur kan man inte älska vänner?


"What  are you talking about, bitch?"

Not an easy day to forget

Jag är helt utmattad. Jag orkar inte att min näsa är täppt och rinner konstant, att mina ögon kliar, att mina öron är täppta, att jag är hes och att jag hostar förfärligt. Jag orkar inte. Allt på en gång också. Det var ju inte mycket roligare efter att min bror bara skrattar åt mig i telefonen när jag anstänger mig att göra några läten över huvud taget. Okej, lite kul var det. Jag kan nog med säkerhet säga att jag inte är den trevligaste att umgås med när jag är sjuk. Jag är en hand full då. Tycker synd om mina föräldrar som bara vill väl men jag som snäser till för minsta lilla eftersom jag är irriterad av denna förjävliga förkylning.

Sorgligt nog har det även varit den tråkigaste lördagen någonsin, vad jag minns i alla fall. Jag har pluggat hela dagen.. inte för att jag kommit jättelångt, men ändå. Är själv hemma nu och jag hade hellre varit hemma hos Line med fina vänner men jag är för sjuk för det. Vill dessutom inte smitta Line ännu mer så att det finns en ännu mindre chans för henne att få bort sin förkylning. Den har hållt i sig alltför länge nu.

Nu ska jag hitta på något. Funderar på att se någon film men det är ingen som intresserar mig sådär jättemycket för tillfället. Gah, jag behöver verkligen sällskap!

God natt.

Detta fält måste fyllas i?

Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig.

Jag vaknade en morgon, från en dröm jag hade
jag drömde att jag kunde sjunga, men det kan jag inte

Jag är inte skyldig nån nåt längre

Casablanca

Sitter här och svettas ihjäl av all alvedon jag behövt få i mig. Det är inte så jättemysigt. I samband med detta pluggar jag juridik och jag måste ta mig igenom sisådär 60 sidor idag i alla fall. Tufft, I know. Mår fortafrande sjukt dåligt och känner inte riktigt att något vill gå som jag vill.
Anyway, igår kväll reste jag bak till andra världskriget och tittade på Humphrey Bogart och Ingrid Bergman skildra Rick och Ilsa i Casablanca. Den var för övrigt väldigt bra och jag tror faktiskt att svart-vita filmer är ytterst underskattade!

Sjukling

Det är fredag idag och jag känner verkligen att jag vill dö lite.. Inatt kunde jag inte alls sova. Vaknade vid två tiden och vid fyra. Blev bara värre med förkylningen under natten. Av den anledningen bestämde jag mig för att stanna hemma idag. Mår sjukt dåligt.

Igår fyllde förresten Josefina år :D Nu är hon lite äldre. Hoppas på att friskna till till måndag så jag kan träna och fira lite med henne.

Har ingen mer att säga förutom att jag fick VG på filosofiprovet. Det gjorde min dag lite. Trodde det skulle gå sämre faktiskt. Nu måste jag göra lite juridik och lämna in svaren. Sen ikväll måste jag plugga mer juridik, dock C.

Hej då, från sjuka Ina. :(

Prauge is no more

Nej, det här med att läsa stenciler om kvällarna efter en lång skoldag går inte riktigt. Fick läst en halv (lång) stencil i alla fall. Imorgon och på onsdag blir det att råplugga.

Något jag glömde nämna var att denna veckan kommer jag olyckligtvis att avboka min Pragresa. Ja, det är inte alls kul med det blev bara så. Dock har jag och Katti fått information om London och de verkar trevliga så det är härligt.

Nej, nu ska jag se ett avsnitt av The Big Bang Theory innan jag lägger mig.

Tiden bara flyger iväg

2 mars idag - redan? Det är sjukt hur snabbt tiden går egentligen. Inte nog med det så har jag jättemycket i skolan just nu och framåt studenten. Det hjälper inte ens lite att jag är hur skoltrött som helst.

Det har inte varit en så speciell dag faktiskt. Imorse (på min sovmorgon) åkte jag till Lomma för att byta mitt busskort som blivit avmagnitiserat. Detta resulterade i att jag var i skolan mer än en timme innan jag egentligen började. Inte så värst kul. Jag hade dock turen på min sida att jag fann Line. Gjorde allt för att hon skulle stanna och hålla mig sällskap. Hoho. I alla fall, på engelskan var det redovisning och jag tyckte inte det gick jättebra. Jag fick ett starkt VG men jag orkar verkligen inte att Christina hela tiden ska klaga på mig. Idag var det, ja.. tredje gånger eller nåt som hon sagt att min engelska är dålig. Att mitt uttal inte är tillräckligt bra. Jag förstår inte, om jag ska vara ärlig. Själv tycker jag att jag har bra uttal.. men tydligen inte. Det hjälper inte att hon kritiserar det men hjälper mig inte, på något sätt alls. Detta gör verkligen inte att jag gillar henne bättre. Nej, men för övrigt var jag och Josefina duktiga och skrev på vårt religionsarbete - en handledning i buddhistisk livspraktik - framtill kvart över fem i skolan.

Sen jag kom hem har jag ätit och varit väldigt trött. Inte hunnit plugga ett skit. Jag har snarare inte orkat. Blev att jag drack kaffe framför två avsnitt av vänner. Nu får jag i alla fall ta och läsa igenom stencilerna inför svenskprovet på torsdag.

God kväll.

Myshelg

Det har varit en fin helg fastän jag mått illa större delen av den. I fredags efter skolan mötte jag upp med Katti och vi gick på bokrean bl.a. Jag fick med mig fem böcker hem; de fyra Arn-böckerna och Mons Kallentofts Midvinterblod. Inte fel alls, inte. Vi åt lunch på Graffiti faktiskt. Ingen överraskning där inte, i alla fall inte för de som känner mig. Haha.Det var väldigt trevligt och vi fick pratat lite om England och nu ska vi maila Blueberry om lite frågor som vi undrar om. Kvällen spenderade jag hemma, tyvärr, med att skriva lite på engelskpresentationen. Sedan grät jag mycket till underbara Seven Pounds. Will Smith alltså <3 Jag såg även The Reader som var väldigt bra, den med.

I lördags mådde jag illa hela dagen så jag tillbringade förmiddagen med att titta på Slumdog Millionaire som verkligen var jättebra. Rekommenderar starkt! På kvällen var det egentligen meningen att jag skulle festa med mina kära vänner hemma hos Stina men så blev inte fallet för min del. Mitt illamående och mensvärk ville inte ge sig så jag stannade hemma. Fick kvällen för mig själv då mamma och pappa åkte iväg på middag. Jag läste halva Män som hatar kvinnor-boken. Sjukt hur bra den är.

Idag mådde jag verkligen mycket bättre. Spenderade eftermiddagen med att skriva på engelskpresentationen. Blev klar med halva innan jag var tvungen att åka iväg med Nelly till Lund för att gå på bio. Tillsammans med Nelly, Elias, Anna och Martin var jag och såg Män som hatar kvinnor. Läst halva sett resten på film. Nice. Verkligen oförutsägbar och det gillar jag. Ska läsa ut boken nu också för böckerna brukar vara väldigt mycket bättre. Måste säga att Mikael Nyqvist som Mikael Blomkvist och Noomi Rapace som Lisbeth Salander var HELT RÄTT!!! Ja, men kortfattat så var filmen sjukt-jävla-sinnes-bra! Väl hemma har jag skrivit klart arbetet och gjort en power point och nu ska jag se Chuck innan jag lägger mig.


God natt.

Män som hatar kvinnor

"Folk har alltid hemligheter. Det handlar bara om att lista ut vilka."

Ja, för i eftermiddag ska vi se Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor". Hur exhalterad är inte jag över detta faktum!? Det jag måste göra innan ikväll är att skriva min engelskpresentation om 60-tals musik och läsa lite. Jag har inte läst hela boken, endast halva så överraskad kommer jag bli.

Hej då.

RSS 2.0