Sagan om en fantasi



Jag är förkyld, min röst lider, ingen skola imorgon utan vårdcentralsbesök.
Detta får mig inte att vara världens roligaste person idag icke.
Men då räddas jag av den mest simpla kommentaren någonsin och min dag förgylls. Tack <3


You were the first person for years who really gave me a hug.

DAMN

Istället för att spendera en kväll med mina två bästa vänner bland god mat, trevliga samtal och skratt i överflöd så har jag endast varit hemma och underhållt mig i min ensamhet utan att säga ett knyst (nästan). Jag har tagit fram filmer och tittat på de i alla fall. Väldigt underhållande filmer för att vara exakt. What happens in Vegas, The Love Guru och nu för att fortsätta i samma stuk blir det Brudens bäste man.

Au revoir!



You took a chance on me, and now I'm doing the same thing.

Lycklig och förvånad

Igår vaknade jag med att min röst var borta. Under hela dagen blev den sämre och sämre och jag kunde inte avsluta meningar. Det var hemskt.

Igår kväll var det kräftskiva/fest hemma hos Nelly. Överhärligt. Kräftor samt grill för vissa (de flesta), alkohol, sötsaker, musik och dans -det kunde inte gå fel, och det gjorde det inte heller. En bra kombination av människor slår aldrig fel. Dansa gjordes det mycket av och det var stunder av bara ren glädje! Jag älskar mina vänner för de är trots allt bäst.

Gårdagens bravader skadade min röst ännu mera vilket nu resulterat till att jag inte kan prata. Får inte prata resten av helgen, ja längre om min röst inte blir bättre. Känner mig inte allt delaktig i någonting. Utanför. Rösten är fan ta mig viktig!!! Förhoppningsvis blir det bättre snart, och om inte så blir det läkaren som gäller. =/



Som i trans blev jag harmonisk och human.

Jag ger dig allt jag har kvar

Hösten har verkligen tagit sin form och förkylningar som kommer till har anlänt. Tragiskt. Jag avskyr att vara förkyld och inte kunna andas genom näsan hela tiden och att inte ha en normal samtalsröst. Fy!

Dagen har ändå varit bra. Helt okej skoldag och jag kan för övrigt inte fatta att jag går sista året med studenten väntandes nästa sommar och med allt som hör där till. Träningen skippades idag för magen ville inte, dock skall morgondagens håla fyllas ut med ett gympapass med min sköna kompanjon; Josefina. Dock får morgondagens pass tas någorlunda lugnt på min sida då förkylningen röjer.

Idag har jag och Line dessutom bakat fem kladdkakor. Mums säger jag bara. Fyra inför morgondagens kräftskiva och en extra till Erik, Lines broder, för att vi kände oss extra snälla. Goda blev de dock en ingrediens saknas.. men vad har vaniljsocker för uppgift egentligen?

Jag har tillbringat kvällen med en kopp Lussete och med ett leende, om inte på läpparna så inombords. Snart börjar Hell's kitechen och jag skall tillbringa en timme framför tvn njutandes till Gordon Ramsys utskällningar. "You fucking asshole"; för att citera honom själv. Sedan får jag tyvärr krypa ner i sängen med Religionsblocket i högsta hugg och läsa om fundamentalism och meditation i all sin ära.

Godnatt!


Jag tror vi flyger nu!

Fairytale of New York



Åh, dagens mysigaste; gruppkram mitt på skolgården! <3

Du var alldeles runt hörnet, i kvarteret - Överallt

Helgen har kommit och gått. Alltför fort om du frågar mig. Men vad har hänt sen sist jag skrev? Jo, skolan började förra veckan i onsdes och det var två hårda dagar som var framför mig. Sista året nu och det är så skönt. Dock samtidigt lika sorgligt.

I fredes var det Malmöfestivalen som gällde med allihopa. Inget speciellt. Ingen pepp. Inget. Men det är alltid trevligt att träffa goa vänner. ALLTID! Fredagen var snabbt avklarad och lördagen kom med glädje för det var då Line och jag skulle gå på bio och se Arn - Riket vid vägens slut! Herregud sicken bra film. Båda två. Definitivt bland mina topp 5. Ja, jag kom rätt så mycket in i filmen och i slutet satt jag med vattniga ögon och tårar som bara rann ner och ville inte sluta.. Japp, jag är en filmgråtande person, det medger jag. Line satt vid den tidpunkten och kollade konstigt på mig och jag såg verkligen henne uttala med sina ögon; "Varför gick jag på bio med henne egentligen?"... Söndagen gled förbi som alla söndagar gör. Inget nämnvärt som hände.



Måndag idag och skolan är definitivt igång i full fart och jag har precis avklarat en timmes mattestuderande. Line är till riktigt stor hjälp må jag säga och jag tror inte att detta var i närheten av sista gången jag ringde henne och bad om hjälp! :)

Nu ska jag byta om och promenera till centrum där en viss Nelly Moberg skall väntas in för en promenad.

Panik!!!

Åh, jag sitter här med ren panik efter att ha kollat fronter för en stund sedan. Jag fick en mejl där det stod välkommen till de som ska läsa Litterär Gestaltning vi träffas... Jag blev sjukt överraskad av detta mejlet och kollade på dess rum där jag står med. :o Jag vet att jag fått Matte C men fan om jag ska läsa Litterär Gestaltning istället för Engelska C :o Tror inte det.. FAN FAN FAN, det måste vara ett fel.. Engelskan är det enda jag glatt mig åt inför 3:an av kurserna!!!

You don't run, not when you're with us...

En söndag lika tråkig som alltid. Den har varit ganska händelselös. Jag har inte gjort något vettigt. Det enda värt att nämnas är att pappa lärde mig lite snabbt hur man ska starta bilen och börja köra och hur man ska backa. Jag kände mig ganska säker och trodde allt skulle gå smort fram men icket, det var svårare. Dock gick det faktiskt ganska bra ändå. Tur.

Annat som gjorts är väl bara att jag äntligen sett Green Street Hooligans och herregud så bra film..

För att inte glömma så har jag lovat mig själv att fastän skolan nu börjat så ska jag försöka ge mig på fotograferingen rejält eftersom jag inte alls gjort det i sommar. Mer plugg, mer fotografering, mer tid för vänner och mindre tid för datorn. Vi får väl ta och se hur denna planen blir.. förhoppningsvis som jag tänkt mig!


                          Och ja, Charlie Hunnam är jävligt snygg här!

Lover, you should've come over

Japp, jag är överdålig på att uppdatera men jag har faktiskt bättre saker för mig. Dock, jag bjuder nu på några dagars information.

Onsdagen var en perfekt dag! Fika med Josefina i Lund och vi pratade om allt mellan himmel och jord, i princip. Alltid lika trevligt. På kvällen var det fest! Stinas 18 års fest för att vara exakt. Det var trevligt med fint folk.

I fredes började Malmöfestivalen. Jag kände mig som en bra vän som åkte in med Line och kollade på Billie the vision & the dancers med henne fastän jag inte hört en enda låt. Det var kul ändå. Sångaren var transa. Ytterst roande vill jag påstå.

Igår vart det lördag och en självklarhet att man skulle ta sig in till Malmö för det var trots allt Looptroop Rockers som spelade. Jag var inte pepp på Timo förrän när han skulle spela för då bestämde jag mig att jag skulle ge honom en chans och han var riktigt bra! Anyway, tillbaka till början av kvällen. Det tog Line, Carro och mig över 1h att komma in till Malmö eftersom det var för många på bussen efter vi kommit till Arlöv och dörren gick inte att stänga. Alla av och sedan 15 minuter senare skulle alla på igen. Tålamodet var nära 0 efter det. Därefter, väl framme, fick Line mat och vi promenixa till Stora scenen och såg Looptroop. Sen var det att stå längst fram med Line, Stina och Rebecka och bli ihjälputtad när Timo spelade. Mot slutet blev det panik och jag började gråta för Stina svimmade och vi kunde inte väcka henne och allt blev bara panikartat. Hon mår bra nu dock och det är vad som räknas. Förutom Stina och Rebecka fick vi träffat Mimmi, Wardh och hans vän Max? Jag fick också träffat Arion och Emir. Trevlig kväll bortsett från bussförseningen och Stinas svimmning.

Idag gör jag inget förutom att sakna Josefina något. Läser gör jag nog också och kollar på film. :) Apropå film så har det setts en massa under dessa dagar. Bl.a.: Eternal sunshine of the spotless mind (rekommenderas), Flyboys, The Kite Runner (hemsk, men se den), Becoming Jane, Suburban Girl (faktiskt bra) och Nim's Island för att nämna vissa. Filmfreak? Javisst!

Bara för att nämna något ytterst tråkigt så är det skola på onsdag och jag går sista året på gymnasiet! SHIT!!!

Mojo Pin

För tillfället avnjuter jag en lugn lördagseftermiddag med härlig musik av ingen mindre än Jeff Buckley. Ljuvligt.

Gårdagen erbjöd en hemmakväll då det vanskades släktmiddag. Trevligt värre. Missade en myskväll i Lund med trevligt folk, men det kommer fler så det gjorde inte så mycket. Istället så fick jag mig en filmkväll på kvällen. Blev kanal 5's Tristan+Isolde och framåt natten blev det även August Rush. Åh, underbara filmer, speciellt den senare rekommenderas oerhört mycket.

Det blev en tidig morgon idag då jag skulle ta bussen in till Lund tjugo över tio, redan. Detta gjorde inte så mycket då jag fick ett tillfälle att träffa Mathilda i drygt en timme. Dock är jag lite trött nu, men vem orkar sova? Inte jag i alla fall. Vädret börjar ta sig nu också, lite smått, så förhoppningsvis blir det fint väder nästa vecka! Kvällen erbjuder för tillfället inte mycket men vi får se hur det blir.

Rip it up

Avlopps-Akuten var på besök hemma hos oss idag. Jag bemötte avloppsmannen väldigt ofräsh med äckligt hår och pyjamas. Dock var jag söt ändå! Avloppsmannen sluddrade en massa och jag fattade typ ingenting. Försökte flertalet gånger att upprepa det jag uppfattade för att se om det var rätt men den enda respons jag fick var "flicka lilla....(det rätta 'svaret') som jag fortfarande inte uppfattade". Tråkig dag som gjorde att jag var tvungen att städa huset (ej mitt rum dock :$) vilket hindrade mig från att gå och träna =/ Dock finns det en morgondag där detta skall uträttas!

Särline har köpt sin balklänning redan och jag hatar henne. Snacka om att vara tidigt ute. Dock är den jävligt fin och antar att hon kommer ta det ganska lugnt sedan när alla är i full gång. Anyway. Nu är jag fräsh och ska skutta runt här hemma lite och ha mig.

Söndermarken

Och så var söndagen kommen. Lika händelselös och tråkig som vanligt. Dock, som tur är, har helgen inte varit alltför händelselös men händelselös likaså.

Fredagen spenderade jag kvällen med Line och det var en massa trevligt. Jag orkar inte skriva vad vi gjorde så jag snor något av hennes text så får ni nöja er med den.

"På kvällen tog jag och Ina bussen in till Lund och fikade lite, sen promenerade vi en rätt lång runda i Lund och pratade om allt möjligt. Älskar att prata med Ina! sen tänkte vi åka hem till mig och chilla lite, visste att Erik skulle ha lite kompisar där men vi tänkte att vi skulle få plats i någon hörna och ta det lugnt. Men redan på vägen till huset märker vi att det var nog en fest av det lite större slaget här hemma. Folk som hoppade av bussen på samma ställe började nämligen röra sig mot samma håll som vi. Var en del folk när vi kom fram ja. Så vi tänkte att vafan då kan vi också ta lite dricka... sen bjöd Erik på lite... sen var jag rätt full." xD (Tackar till Line)

Det var faktiskt trevligt vill jag påpeka. Folket kände man verkligen igen. ALLIHOPA för att vara exakt. Gamla klasskamrater dessutom. MEN KUL!!!

Gårdagen skulle spenderas med att packa upp väskan från semestern vilket jag inte orkat göra på nu en vecka. Planen gick i kras och dagen spenderades i sängen med sjuklig mensvärk. (Nackdelen med att vara tjej skulle jag vilja påpeka). Fick sett en massa Kyle XY dock.

Dagens dag blev total rensning av garderoben och en massa skulle skänkas. Känns ganska så bra nu förutom att mensvärken tog sin start igen i eftermiddes och jag återigen ligger i sängen och gör ingenting.

Som sagt, en ganska så händelselös helg. Förhoppningsvis blir morgondagen mycket bättre för då ska jag iväg och träffa Elin en stund och skvallra om allt och alla. Wonderful. Dock blir det mycket städning imorgon med, men det får ta sig.

Att fånga en fjäril

Igår kväll lät jag skrattet flöda fritt med Nelly och Line. Tillsammans blandade vi drinkar och njöt av en kväll med cocktalis och singstar. Jag skulle vilja säga att det var en välbehövd kväll utan vetskap.

För tillfället spelar Windows media player Elegi på repeat.. Det har nästan blivit en gammal vana.

RSS 2.0