Stop for a minute

Vi klarade av 9 hela timmar på Ullared - exklusive resan dit och hem. Det är en bedrift i sig. Det var inte utan sina motgångar men dagen var riktigt bra!

Gårdagen hade sin upp- och nedgångar men framåt kvällen hamnade jag på ett ganska fint mellanstadium med två fina vänner och en biokväll. Precis vad jag behövde. Kvällen förbereder en klassittning som just nu känns ganska avlägsen, men det kommer bli kul. Gotta be!

Shopping-time

Bil bokad. På torsdag drar jag, Vickan och Emilia på roadtrip. Den tar oss till Ullared. Jiadå.

Sverige - Holland

Skam, skam, skam, Sverige! Det var ingen bra match någonstans. Toivonens miss vid öppet mål var bara skrattretande. Men.. det var vad jag trodde skulle ske också. Fick mig kvalitetstid med mamma - andra fotbollsproffset i familjen. Efter min bror.

Annars fin dag. Lunch med Anna. Samtal med Hanna. Lugn dag.

Imorgon har jag bestämt mig för att sätta klockan på 06:00 och befinna mig i skolan till 08:00. Funderar på att spendera min tid, pluggandes, fram till 18:00! Imorgon kör vi på. Heja heja.

Nu stänger jag ner och skrattar smått åt Eriks och ev. Björns förlust på matchen. Hehe. Skadeglädje är fint ibland.

En uppäten julklapp

Det är precis vad jag har sysslat med ikväll - att äta min julklapp. För en utförligare förklaring så fick jag, mamma, pappa samt Lindas mamma och Bengt, förr julen, ett presentkort som bjöd oss på finmiddag på Mirans och hennes bekostnad. Det blev svingod mat på Elysé(?) och sedan tårta och gottis hemma hos dem. Otroligt smakfull kväll.

Nu spenderar jag kvällen hemma med ingenting att göra. Facebook, likväl alla andra sidor, är det dött på. Jag lutar mig tillbaka med spotify och la roux. Det sitter inte helt fel.

Later

Det är OK under de omständigheterna, väl!?

Nu är jag nyduschad. Sist var 3 dagar sen. MEN, jag legitimerar detta med att jag har haft tenta är varit/är otroligt förkyld och då är det okej att vara äckligt för man bryr sig inte. Nu är tentan inlämnad så det är en otroligt bra känsla i kroppen nu. Ny start på måndag. Yes.

Nu ska jag chilla - otroligt mycket!

Den årliga höstförkylningen

Min årliga förkylning har tagit sin början. Varje år runt slutet av september/början av oktober får jag min sisådär två-veckors rejäla förkylning med allt som hör därtill. Så här sitter jag, men en otrolig hosta och ont i halsen, en täppt och rinnig näsa, lock för öronen då och då och ibland även rinniga(?) ögon. Ja, det är inte mysigt och ganska vidrigt att vara med om. Men, jag föredrar en rejäl förkylning än en som aldrig riktigt bryter ut. Just det, jag sitter och skriver hemtenta nu också. SÅ lägligt förkylningen kom...

Tentamensskrivning, återigen.

Så är det det bara att sätta igång ännu en gång. Det är tentadags och härmed blir det nästan en isolering i fem dagar; hemma och i skolan. Det positiva med denna delkursens tenta är att jag inte har lika stor panik som jag haft innan. Varför? Jo, frågorna är bra formulerade och jag behöver inte lägga tid på att klura ut vad det är jag ska skriva om.

Nej, nu ska jag ta en promenad i kylan för att få lite luft i alla fall. Sedan fortsätter jag framåt kvällen. På fredag efter 15:00 är jag fri och har förhoppningsvis något kul att göra!

Tjarå.

RSS 2.0