Förändring

Förlåt för mitt förra, lite sarkastiska inlägg. Snart ska jag sova men innan det så tänkte jag lägga upp två bilder på hur jag tänker förändra mig efter studenten. Spännande.


you're not nobody, you're somebody

På senare tid orkar jag verkligen ingenting, känns det som. Eller ja, inget som har med internet att göra i alla fall. Fråga mig inte varför - det är bara jobbigt och tråkigt för tillfället. Jag behöver face to face contact eller i alla fall mobilen. Så ja, där finns jag väl...

Valborg snart och jag har inga planer. Idag känner jag inte för att jag vill göra något heller.. mest för att det är överskattat. Vi får väl se. På lördag bli det trevligt, verkar det som. Jag hoppas det i alla fall. Min kropp kräver lite alkohol då. Då, men inte på torsdag. Jag är en konstig kvinna ibland.

Konstigt bra må jag vara men jag är alltid den som sprider bra nyheter. Innan idag höjde jag självförtroendet hos en vän, eller så gjorde jag bara personen ännu mer högfärdig. Jag tror på det första. Ibland är jag fan bra, ska jag säga er. Ska nog ta fram spegeln och intala mig det innan jag lägger mig.

God natt.

Lördag

Det har gått ett bra tag sen sist jag skrev men denna veckan i skolan har verkligen varit en helvetesvecka. Inte nog med det, jag måste läsa ut min engelskbok till imorgon och jag har läst endast 100 sidor. Only 450 pages to go. (Bör nämnas att jag läser FÖR sakta).

Igår kom Ana hit i alla fall och vi hade en übermysig kväll. Pratade om allt i ett par timmar vilket kändes jätteskönt sedan läste vi lite. Hon är en underbar person hon. Idag shoppade vi på nova och vi kom hem med tre tröjor vardera. Det var inte pjåkigt alls. Nu har de åkt och jag ska fortsätta läsa.

(Blev inte till så långt inlägg men det hinner jag inte med nu.)

Stress stress stress

Just nu har jag så många flikar öppna på datorn att jag förlorar mig lite smått i dem. Alla handlar om trafficking och detta för att jag sitter och skriver på mitt juridikarbete. Det arbetet som vi haft en månad på oss att skriva och som ska lämnas in imorgon innan 23:59. Det arbetet som jag började skriva på idag. Lyckat, Ina. Som tur är flyter allt på som det ska och det är jag glad över. Arbetet ska inte vara så långt heller - 3-5 sidor ungefär. Det ska väl gå.

Nej, nu måste jag fortsätta och skriva. Ikväll betalas balen också och på torsdah hämtas studentmössan. I can't wait. (Hoppas på att det inte är något fel på min. Madde sa att nästan allas på Katte var felaktiga. De som bara hade ett band och inget skrivet - deras band var tydligen skosnören, sa hon. Sjukt.)

GAH!

Det här med att stressen är som bortblåst var bara ett skämt. Visst, engelskan blev uppskjuten men jag insåg inte hur mycket annat jag ändå hade. Det är sjukt. Idag har jag i alla fall hunnit få fram väldigt mycket fakta till juridikarbetet. Försöker skriva min analys om jehovas vittnen nu men det går inte så jättebra så jag tröstar mig med jordgubbar!

Snart ska jag ta mig till Line också och umgås med henne och Nelly. Det var längesen!

Stressen är bortblåst

Nu var sista lovet avklarat och skolan tog sin fart igen. Inte långt kvar till studenten nu. SHIT SHIT SHIT!!! :D

Sitter här och gör filosofin men ska lägga mig nu och göra resten imorgon. Fick precis reda på av Arion att boken inte ska vara utläst förrän 1 maj istället för på fredag. Ingen redovisning på fredag heller utan om 2 veckor. Dessutom slipper jag engelskan på fredag och hela nästa vecka för hon är i England. All stress försvann nu... känns ytterst skönt.

Nu kan även jag njuta av lite desperata hemmafruar. Yes!

Btw, jag har lite ont i svanken nu eftersom vi var tvungna att svanka hela tiden på träning. It feels good. Hoppas på lite bättre hållnning nu, faktiskt! Tummen upp. Bara för att påpeka något annat; jag har anmält mig till balen. Hoho! :D

Allsvenskan


Jo, jag hade velat befinna mig här just nu med min bror och kusin.
Miran la in denna bilden på facebook precis. Lite avisa just nu.
Premiärmatchen för denna säsongen. MFF - ÖIS.
Heja di blåe, ja!

Myslov

Påsklovet är snart slut och jag måste säga att det varit ett bra lov. Massa vänner har jag umgåtts med. Dock har helgen nu varit jättemysig. I lördags morgon åkte jag in till Malmö med mamma och pappa för att prova min balklänning för första gången. Den satt som handen i handsken och jag älskar den. Kommer bli superfin när den är helt klar! Efter provningen drog jag mig hem hos min bror och chillade på balkongen i solen med Linda. Vi lagade mat och hade det trevligt och vid 18:00 åkte jag och Miran in till Royal och såg Fast and Furious. Mmmhm. Mycket bra var den och jag måste säga att jag smälter lite vid tanken av Paul Walker och  Vin Diesel.

Idag (söndag) blev det en "promenad" med Hanna i två timmar. Vi satt mest vid idrottshallen på Bjärehov och pratade och chillade i solen. Det var sjukt skönt att få klaga av sig lite om allt och alla. På kvällen vid 18 tog jag mig till Lund där jag mötte Sofia. Vi satte oss ute på Espresso House och fikade väldigt länge. Sjukt mysigt. Nu, inatt, har jag suttit i mer än 2 timmar på studera.nu och kollat igenom kurser som verkar intressanta att läsa. Jag har gjort mitt val och kommit fram till tre stycken.

- Psykologi: Kognitions- och neuropsykologi
- Handelsrättslig grundkurs, företagsjuridik
- Arkeologi: Introduktionskurs

3 filmer, en spotify och en bioinbjudan rikare

Har hunnit med att göra lite idag. Eller ja, egentligen inte.. Jag har bara åkt in till Malmö med pappa för att fika hos min bror och lämna lite saker. Kom därifrån med ett par saker också. Fick hem tre filmer, spotify fick jag också (and I love it) och blev bjuden på bio imorgon kväll dessutom. Fast and Furious ska vi se.

Om sisådär 25 minuter ska jag möta Josefina vid ICA och vi ska ta en promenad. Mysigt och det är perfekt väder för det också. Nu ska jag njuta av lite musik.

Blandade känslor

Det är ganska jobbigt nu - speciellt för pappa och med avståndet - men det känns skönt att ha fina vänner som stärker en.

Bortsett från kvällen har dagen varit betydligt mycket bättre. Träffade Elin i Lund vid 11 och vi fikade på Espresso House ett bra tag. Därefter var det en shoppingrunda som resulterade i att Elin köpte sin studentklänning inne på MQ. Sjukt fin var den. Efter shoppingrundan slog vi oss ner på en bänk på  stortorget och pratade samt spejade lite. Härligt hur mycket information jag fick utav henne idag. Ganska så kul.

Blev även en snabb promenad med Nelly idag också. Mysigt.

-

Det knäcker lite i hjärtat nu...

Rastlöshet

Känner mig väldigt rastlös för tillfället och det är inte något som kryper fram lätt. Väntar på att Line ska komma hem så att jag kan cykla hem till henne och chilla extremt mycket. Ikväll kan man se The Hills också - de nya avsnitten av den sista säsongen. Hoho.


Chuck <3

Det är tisdag och det borde vara en Chuck-dag, men det går inte längre. Ah, jag är lite ledsen faktiskt. Jag tror det är bara Line som möjligtvis också tycker så. Det är hemskt, verkligen. Nu ska jag deppa lite. Kanske framför Chuck ändå!

Jobbsökning

Det har varit en fullspäckad dag och nu är jag trött. Drog mig upp ur sängen vid halv nio för att städa rummet och vid halv tolv kom Katti hit. Skrev klart mitt CV och sedan tog vi bussen in till Lund så att jag kunde dela ut de. Fick många nej för att de flesta redan hade men ett par fick jag utdelat. När jag kom hem mejlade jag även mitt CV till hemmakväll i Lund och ikväll ska jag posta mitt CV till Wayne's Coffee som ska öppna i Lund nu under våren. Hoppas mest på det sistnämnda, men vilket som blir faktiskt bra.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och imorgon ska jag ha lite kvalitetstid med Line. Längesen.
Jag saknar henne - ytterst mycket!

En shopaholics bekännelser

Ännu en bra dag har paserat. Från 11 till 15 har jag och mamma varit på Nova och shoppat. Jag fick med mig hem två jättesöta blusar och en blommig (överfin) klänning. Köpte även ett par skor som jag förälskade mig i. Hann inte vara hemma så jättelänge innan jag och Josefina skulle in till Lund och hämta ut biobiljetterna för ikväll. Vi såg En shopaholics bekännelser som faktiskt var bra. Väldigt rolig. Därefter - kräng på BK.


Som sagt, en mysig dag. Imorgon ska jag och Katti in till Lund och checka läget och jag ska även dela ut mitt CV lite här och var. Dåligt av mig är att jag inte skrivit CV:t än och av den anledningen får Katti slöa hemma hos mig ett tag imorgon och hjälpa mig, innan vi drar oss in till Lund.

Nu; Vänner! God natt!

Mysdag i Lund

Det har varit en mysig dag som spenderats med Nelly och Hanna i Lund. Först avklarades en vända inom City Gross där Nelly lämnade sitt CV. Därefter tog vi oss in till stan och Nelly köpte träningskläder medan jag fick till mig en liten söt brun väska från Kapphal. Sedan chillade vi extremt mycket på Stortorget med glass från Glasskulturen. Det kunde inte bli bättre.

Idag kom även en cardigan som mamma hade köpt till mig. Jättesöt och mysig. Den kommer från Ellos.

Calor

Solen skiner för fullt just nu och om två timmar ska jag med Nelly och Hanna in till Lund. Shopping och chill på stortorget med en glass går aldrig fel. Beats sitting at home, anyway!

Mer har jag inte att säga förutom; GRATTIS MATTIAS! :D

Finastina



- Detta gjorde min kväll!

"Men vem är egentligen din bästa vän här? Jag, javisst!"

Hur skönt är det inte att solen har varit framme och att rasterna har spenderats utomhus med solbrillorna på och njutandes av solen. Imorse, innan första lektionen satt jag och Josefina utomhus och senare vid lunch, innan sista lektionen satt jag, Kajsa, Mathilda och Tove och chillade i solen. Förstår dock inte hur Mathilda och Tove kunde klaga på värmen efter ett tag. Hur skönt är det inte liksom?

Engelskan var rätt nice och det skrattades mycket - vilket alltid är skönt. Stör mig på att jag inte kan hålla något fjuttigt hemligt bara för att jag överöses med skuldkänslor. Dock spelade det ingen roll i denna situationen, men ändå. Det är ju lite av min kryptonit. Skuldkänslor.

Jag fick i alla fall mvg av Christina på min essay, så det blev jag glad över. Även om det var ett minus bakom. Men det är småsaker.

Jag önskar att några saker som sades idag var sanna. För mig är de nog det men ja... (ni förstår inte)

Sol, balväska och studentklänning = BRA!

Jag har nog haft en av de trevligaste dagarna någonsin. Efter skolan åt jag, min moster och min kusin middag på graffiti och efter det var det en runda på stan med min moster. Jag kom hem med en ny studentklänning och en balväska - båda sjukt söta. Det var en studentpresent av min moster. Snacka om att jag var glad. Hemma hos de bjöds det sedan på hemmabakad daimtårta med jordgubbar. MUMS!

Nu har jag precis blivit klar med powerpointen för Jehovas Vittnen-presentation imorgon. Nu ska jag sova.
God natt!

Dags att ta fram solbrillorna

Solen är ute idag och jag kan inte börja med att förklara hur mycket jag älskar det. Det är så himla skönt. Lite varmare till och man kan unna sig en fika utomhus med underbara vänner samt halvligga på bänkarna under rasterna - utomhus. Mys. På tal om det kommer glasskulturen att invigas på måndag och det kommer vara så himla gott.

Dock, just för tillfället fördriver jag tiden i skolan fastän jag slutade halv tre. Jag väntar på att min kusin Stefan ska sluta - vilket inte är förrän 15:40. Då ska jag vara på Botulfs och träffa honom och min moster och vi ska ta och äta middag tillsammans. Det kommer att blir väldigt trevligt och gott.

Nej, nu ska jag ta och kolla min mejl (töntvarning) innan jag tar mitt pick och pack och tar 2:an till Botulfs.
Hej då.


NP i Svenska B

Nationellt prov i svenska b är officiellt avklarat. I alla fall uppsatsskrivningen. Kändes ganska okej faktiskt så jag får hoppas att det gick bra. Blev klar efter sisådär två timmar så jag bestämde mig för att ringa Line som var precis framförs mig. Vi var båda hungringa så en lunch på Subway satt inte helt fel. Härligt med lite kvalitetstid med min bästa vän!

Sedan jag kom hem har jag hunnit att sova i lite mer än en timme (som jag egentligen inte skulle göra). Efter det har jag skrivit ihop ordningen på vår Jehovas vittnen-redovisning som är på fredag och skickat det till tjejerna. Det kommer nog gå bra.

Nu ska jag traska iväg till ICA och köpa yoghurt och lite annat.
Hej då.

RSS 2.0