Love always, Charlie

Det är inte mycket som har hänt de senaste två veckorna. Jag har låst in mig själv här hemma och isolerat mig i princip från allt och alla för att intensivplugga till första tentan. I torsdags avklarade jag den och det gick över förväntan. Nu har jag därför en avstressningsperiod på två veckor. And it's nice!

Det finns inte ett bättre sätt att stressa av genom att förlora sig in i en bok. Jag älskar det. Det fick bli The perks of being a wallflower. Fantastisk.

Ikväll väntar en halloweenfest och jag har ingen avancerad utklädnad p.g.a. brist av tid. Men det gör inget. Jag har i alla fall en utklädnad.

Ciao.

S.O.S

Jag känner inte riktigt att det har varit min helg. För det första så hade jag verkligen behövt plugga en massa men jag har inte alls haft någon motivation och istället så har det blivit en deghelg i onödan. Jag kunde lika gärna pluggat då alla var upptagna på sina egna håll och kanter. Dock fick jag mig ett trevligt avslut på fredagen då jag skypade med Josefina och igår kväll blev det chill i sängen med Twilight. Det var var inte helt fel det heller.

Idag har jag varit en riktig pain in the ass mot allt och alla som råkat prata med mig. Okej, bara mamma egentligen. Stackarn, hon får alltid ta smällarna. Det kan inte hjälpas dock när allt går en på nerverna med jävla mensverk. Hate it!

Jag har i alla fall gjort upp en plan nu inför nästa helg som är överintensiv. Men jag går bara i skolan två dagar så förhoppningsvis klarar jag av att få allt plugg gjort. Det måste gå!

Nej, nu kallar Arbetsrätten och allt som har med MBL & LAS att göra. Får även skypat med Katti om en timme också, så det är alltid nåt.

Ciao.

España calling!

Pratar med Josefina för tillfället på skype :D <3

(Efter en timme la vi på och jag fick taget en bild)


RSS 2.0