Undergångens arkitektur

Inleder med ett GRATTIS NELLY till avklarat körkort!

Avslutar med att berätta att dagens långa skoldag hade den bästa föreläsningen hittills och filmvisning. Väldigt givande lektion.

Fun(?) fact: Hitler var FÖR mycket intresserad av konst.

Smiling and I mean it, -just got to correct something first

Fullspäckad och trevlig helg har jag haft.

Fredagen bjöd på middag på wraphouse med fina tjejer. Sedan bar det av till Anna för lite mellanfest med dricka och bra 90-talsmusik för att sedan dra oss vidare till en annan förfest med Nellys vänner och sedan till Krischan för massa dans och fejk-mojitos. (det var gin och tonic med lime)

I lördags var det mys hemma hos Hanna med Anna, Hanna och Nina. Egengjord och färsk kycklingwok med kladdkaka till efterrätt. Det klagades inte. Det tillbringades en timme i mörker under tända ljus (eart hour) med diskussioner, allt från barn till tvångstankar och en fortsatt nostalgitripp med Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko.

Igår vankades släktkalas för Anna i Blentarp med brunch. Det blev massa mys med finis-wille. Hihi. Sedan begav jag mig till Nelly för tacos, lite afv på youtube och new moon. Sleepover sedan.

Nu, har jag för en liten stund sedan vaknat efter att ha slumrat i Nellys soffa i cirkus 40 minuter. Snart blir det bakad potatis. Jadå.

Imorgon väntar tandläkaren som ska fylla igen min tand där en bit har blivit utslagen. Jag längtar! Kommer dock svida i plånboken mycket. Men, sånt får man ta om man vill få tillbaka ett fint leende.

Solsken och glädje

Livet är fint och mer än uppskattat dagar som dessa. Efter en lyckad föreläsning på Polhem och en promenad på stan var det lunch och mys på uteservering i solskenet men en fin vän. Hur mysigt som helst. Kvällen medförde middag på Viggos med ännu en fin vän och en massa prat och skratt.

Dagar som dessa känner jag verkligen att jag lever. Fint sällskap och fina händelser. Det är allt som behövs.

Vi låter er tro..

Tycker synd om dem som lever i en dröm - som Lina och Malini. Det är svårt att inse att det är Edward och jag.

"Ina, kolla. Här finns fler (rosetter) *glad* " - Nelly

Vad har hänt? Vad har hänt?

Jag och Carro höll första föreläsningen på Polhem igår. Det gick väldigt bra. Hehe, en 92:a fångade mitt öga. Är det fel? Han såg äldre ut...eller kanske inte. 17 år. Bra jobbat. Haha. Imorgon och på fredag har vi de andra två.

Kirra jobb i måndags. Längtar att få sola på lunchrasten men Hanna. Det kommer bli bra. Bonnabränna någon?

Allt detta låter så vuxet, men jag är så långt ifrån ändå. INTE växa upp alltför snabbt.

Spenderade även pengar med Nelly idag. Vi spenderade Hannas pengar också, fast hon inte var med. Man borde/bör(?) spendera andras pengar oftare. Dock idag var det ej för eget. Mindre kul.

Imorgon - Viggos med Line.
Fredag - Wraphouse med tjejerna > sedan nation.

Min New Moon DVD ramla in i brevinkastet idag. Därav blir det film nu som lite relax.

The good and the bad

Har haft en bra helg. Gårkvällen medförde mycket skratt och dricka, dock fick jag betala under kvällen och hela dagen idag. Nej, usch! Nu väntar en vecka med föreläsningar på Polhemskolan.

Jag är jättesugen på en god hamburgare från Viggos.
Har cravat det ett bra tag nu. Nån som vill, - säg till!

Remember me

Var och såg Remember me igår, sådär spontant. Den var bättre än vad jag trodde. Fin. Robert Pattinson var ju inte heller något dåligt att titta på.

Ikväll, 20 års middag hos Anette. Ska bli trevligt.

Let it stay

Det har varit en bra dag idag med förberedelse inför gruppredovisning till fredagens seminarium samt en ytterst givande föreläsning. Jag blev inspirerad utav föreläsningen och fann det där lilla i mig som finner det intressanta i saker och ting. Det gör mig glad. Det var längesen. Jag hoppas det håller nu en tid. Jag har lite av en aning vad som kanske kan hända i framtiden. Det är inte fastslaget, men att jag funderar på ett spår - det är framsteg.

Dagen började även med att jag träffade Stina som kom hem från Australien för inte så längesen. Längesen nu.

Te eller té?

Eftersom alla ska in till Tilly ikväll på god mat och gott sällskap och jag inte kan följa med eftersom jag måste plugga, i alla fall lite, företagsjuridik. Av den anledningen ska jag spendera kvällen med chaite. Det är allt. (Lät bättre i mitt huvud)

Klagotid

Jag har verkligen många bollar jonglerandes  luften nu och det är inte alls så kul som det ska vara. Har i alla fall fått prata ut ikväll vilket var skönt. Imorgon ska jag fixa tid hos SYV på stadsbiblioteket så jag förhoppningsvis får koll på ett och annat. Jag orkar inte denna ångesten. Det är för tungt.

Klagotid

Jag har verkligen många bollar jonglerandes  luften nu och det är inte alls så kul som det ska vara.
Har i alla fall fått prata ut ikväll vilket var skönt. Imorgon ska jag fixa tid hos SYV på stadsbiblioteket
så jag förhoppningsvis får koll på ett och annat. Jag orkar inte denna ångesten. Det är för tungt.

Eclipse

Ja, ge mig 30 juni.


Alice i underlandet

Blev bjuden på bio igår av Nelly. Inte dåligt alls. Vi såg Alice i underlandet. Den var bra.
Hattmakaren var helt klart bäst! Tjockisarna också. Hehe

F.Y.I.

Ni vet när man köper hårfärg och kollar på baksidan för att se vilken nyans man kommer att få efter att ha färgat håret? Det finns tre olika nyanser att utgå ifrån; blond, mörkblond/ljusbrun och mörkbrun. Jag antog att röd inte fanns för att man skulle utgå från mörkbrun färg. Så fel hade jag. Röd finns inte, har jag upptäckt, för att man kan inte gå från röd till brun efter en färgning.. Nej, det kommer snarare ta ett par tre fyra färgningar innan jag blir brunett igen. Bara sådär, f.y.i. Nu är jag mer riktigt mörkröd med lite nyans av lila, tydligen. Det enda som är brunt är min hårbotten.

Enough said

Nej, jag satt inte uppe till 06 imorse. Jag orkade inte. Hehe.

Men men, Ballerina Kladdkaka - SEX IN MY MOUTH!

Oscarsgalan

Hehe, ja för det är Oscarsgalan ikväll och det betyder bara en sak - uppesittarkväll till 06:00.
Tradition för mig och mamma fast vi inte tittar tillsammans. Skönare i sängen än soffan, ju.
Tur man är ledig imorgon. Fast, jag hade, och har, kollat på galan ändå.

Ciao

i-landsproblem

...att det ska va så svårt att gå från rödhårig till brunett igen.

the end of hemtentan is near

Jag sitter och klurar på min absolut sista mening på hemtentan och jag få inte till den. Halva låter jättebra, nu är det bara att få till ett bra slut av meningen. God damn it! Men jag har några timmar på mig, så det är okej! :)

Update

En (typ) färdig fråga, två to go idag, och en imorgon bitti. Jag ska klara det här!
Jag har hittat lite fler referenser så det glädjer mig enormt.
NU, lite lunch, sedan plugg.

Blev ingen diskussiongrupp för mig i morse då jag fick huvudvärk, och nu har jag hicka. Wtf!

Att börja; det är nyckeln

Efter att ha avklarat en frukost med Ylva, en tripp till Entré för diskussioner om humanitära interventioner mm sitter jag här och har skrivit två meningar på hemtentan. Jag är igång. Nu har jag börjat och nu ska mycket bli färdigt idag!

Motivation, people!

Equality, people?

Det är onsdag nu. Om 9h väntar Ylva på mig utanför EOS hallen och vi ska promenera in till stan för en mysig frukost tillsammans. Efter det bär jag mig iväg till Malmö - mer specifikt Entré - för diskussioner à la mänskliga rättigheter med Linda. Looking forward to it. Dock, innan det blir sängdags har jag lite mindre än 20 sidor kvar att läsa.

Damn you som redan sover. :)

F.Y.I.

Kaffe med tre dagars gammal mjölk är helt OK!
...än har det inte bildats klumpar. Success.

à la Roma

Pratade med Anna precis och är lite lagom avundsjuk för att;
1 - de är i ROM!!!
2 - de har fint väder med mycket plusgrader
3 - de bara njuter av Italien med vin.

Jag sitter med käraste upplysningstiden och dess anhängare.
Power to the people.

Nu ska jag fortsätta läsa, och sedan laga mat och invänta ett telefonsamtal från Nelly!

Ciao


The rise of the West

Sitter och läser "Human Rights and the Enlightenment" i Ishays bok. Intressant dock inte lika när det är såhär sent på kvällen. Funderar på att sova!? Pluggandet går inget vidare. Det enda jag har i tankarna är min och Johannas "pluggkväll" med vin och brieost och sömn. Eftersom det första är ouppnåeligt just nu så får det bli sömn.

God natt.

Under hökens vingar kom...

Är belägen i Annas lägenhet, mer specifikt i Annas blå soffa! Jag gillar det. Jag har hunnit med att hämta nyckel hos Josefina idag, köpa hudvårdsprodukter och självklart kolla in bokrean på akademibokhandeln i någon timme. Dock fick jag inte med mig något för jag hann inte spendera tillräckligt med tid att kolla igenom utbudet. När slutar rean?

Ligger i alla fall i soffan nu och har fått laddat ner hemtentan från internet. Det var inte tre frågor, nej, utan fyra! Men det ska nog gå. Det som gäller är 1,5 radavstånd och max två sidor/fråga. Dvs jag uppfattar detta som att en sida är helt OK på två frågor. Hehe.

Wish me luck.

(Om man skulle ta och kasta ut Otto och göra detta till sitt rum. Hehe)


RSS 2.0