-

Mamma är inte min favoritperson idag.
Jag vill bara skrika, gråta - alternativt bara vara tyst!

Mens är inte kul!

Jag har känt mig äcklig hela dagen och det är inte den bästa känslan kan jag säga er. Känner mig fortfarande äcklig och har ont i magen och är varm. Jag hatar mens. Jag är inte den som brukar må dåligt men har gjort det nu i två dagar. GÅ ÖVER!

Slutklagat nu i alla fall. Presentation om Hallelujah-låten i dag. Det gick ganska bra och Åsa, svenskläraren, verkade gilla låten otroligt mycket att hon började sjunga för mig och Josefina lite. Jag förstår inte. Är det inte pinsamt? Men ja, hon bjuder på sig själv? Eller nåt. Jag hade turen att Nelly utnyttjade Elias efter skolan i dag så hon åkte hem med mig. Sällskap på bussen är trevligt. Nelly, jag har kollat lite på Tunisien och jag är so up for it. Sjukt härligt ser det ut att vara :D.

Nu har jag knåpat lite med powerpointen inför fredagens redovisning i juridik om konkurs. Den ser rätt fin ut om jag får säga det själv. Fortfarande mycket att göra men jag har morgondagen och torsdagen kvar, så det är ingen brådska.

Just nu vet jag inte vad jag ska göra. Borde kanske börja läsa den fjärde och sista boken i Twilightserien? Jag vågar dock inte. Om jag börjar kommer jag inte kunna sluta läsa och då kommer skolgrejerna få lida. Får se.

Hej då.

Kung David och Samson!?

Det har verkligen varit en ytterst bra dag i dag faktiskt. Tog mig upp ur sängen vid 09:00 och planerna var att äta en rejäl frukost och sedan plugga. Det sistnämnda gick mindre bra. Jag valde istället att spendera två timmar med att kolla på två Chuck-avsnitt. Ah, loving it. Tack Line... eller nåt? Vid ett var jag på banken och satte in pengar på kontot. (Jävla friskis säger jag bara). Sedan vid halv två satt jag på bussen med Nelly och njöt av sommarplanerna som lät bra. Pengar är jag dock i stort behov av. Sedan befann jag mig hos polisen ett tag och tog ut mitt pass som var... sådär, fult. :S

14:40 började svensklektionen som var min enda lektion i dag. Onödig må jag säga. Vi hade betygsnack och gjorde en utvärdering. Jag kunde lika gärna varit hemma och tittat på Chuck. Detta gjorde jag i vilket fall som helst när jag kom hem. Ge mig fler nya avsnitt, tack.

Kvällen har jag i alla fall spenderat med att skriva min svenskpresentation om Jeff Buckleys Hallelujah. Är äntligen klar och förhoppningsvis går det bra i morgon. Ett plus är att jag får öva min engelska på svensklektionen. Christina blir nog glad.

Nu ska jag sova. God natt.

Jeff Buckley


Att njuta till Jeff Buckleys fantastiska röst såhär på morgonkvisten är inte fel, inte.
Det är heller inte fel att jag bara har en lektion idag och börjar 14:40.
Måndagar som dessa borde man alltid ha.

Still holding strong

Helgerna fortsätter att hålla måttet och det har varit ännu en underbar helg. I fredes tränade jag med Kajsa ett tag och vi kände oss min sagt duktiga efter det. När jag kom hem dog jag lite av trötthet och vid åttatiden var jag hemma hos Nelly och kollade på Let's Dance och krängde grönsaker med dippa. Gott var det ja.

Igår var jag helt inne på att spendera förmiddagen med att läsa den sista Twilightboken, men så blev det inte. Min kusin kom som en överraskning och jag umgicks med henne ett tag, framtill dess att hon somnade redan vid två. Vid sex tog jag mig till Line och vi gjorde pizzascones och bakade kladdkaka. Gott blev det och det avnjöt vi framför lite Chuck och sedan filmen Fool's Gold. Line gjorde så att jag fastnade för Chuck igår och nu måste jag kolla vidare.

Idag har jag och Nina kollat på film, dansat och skrattat som bara den, innan de begav sig hem. Sedan har jag fortsatt att kolla på Chuck och tagit det lugnt. Härlig helg, minst sagt. Snart ska jag fortsätta kolla vidare på det.

Adios

IB behöver IM

Jag tycker internetbanken borde skaffa någon sorts instant message grej så att man även kan chatta där.
DET hade varit så coolt.

...

Det här är Ana. Hon är lite fittig av sig, men det är okej. Jag älskar henne ändå!


What a wonderful day!!!

Ja, för min dag började med att jag fick kommentaren att jag var söt.
Skoldagen slutade med ett MVG i Religion A och ett MVG i Projektarbetet :D

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris...

Ö-dagar är något av det skönaste som finns. Idag har jag varit på banken och fixat visakort, internetbank och telefonbank. Jag känner mig lite vuxen nu fast det egentligen inte är SÅ vuxet. Sedan bar det av till Lund med Line, cvid lunchtiden. Vi fikade på espresso house med Stina och Rebban och det var hur mysigt som helst. Borde bli obligatoriskt att träffa de oftare.



Och ni anar inte hur mycket jag verkligen vill åka. Jag har spenderat ganska mycket tid denna kväll med att prata med Katti om GB och om vart man ska bo osv. AH, jag borde nog ta och prata mer med mamma och pappa om det hela, få de informerade om saker och ting. Jag har i alla fall beställt brochyrer hem nu och ska läsa igenom de och få lite mer kunskap. Det ser inte så pjåkigt ut, eller hur?

I'm always lookin' out my own eyes

En sammanfattning av min helg är på plats. I fredes myste jag på EH med fina flickorna Nelly, Stina och Rebban. Vi snackade skit och drack chai! På kvällen var jag, Nelly, Hanna, Hanna och Sofia på bio och såg The curious case of Benjamin Button. Den var underbart fin och ett par tårar fälldes under filmens gång. Trots att den varade i ca. 3h så var den absolut värd att se. Att Benjamin spelades av Brad var inte illa det heller. Jag och Nelly hade turen med oss att Hanna fått sitt körkort så hon körde oss dit och hem.

Igår så var jag med mamma och pappa i stan och jag köpte mina balskor. De är jättesnygga. Heja Bianco att de ger 20% rea till Polhemare! Sedan var vi i Malmö hos min kusin och då satt mitt kusinbarn som precis fyllt 5 månader och myste i mitt knä. Jag älskar honom. Gabriel är jättesöt! Efter det åkte vi till min bror och Linda och åt lasagne och kakor. Gott. På kvällen chillade jag extremt mycket med att kolla på The Green Mile (äntligen) som är jättebra.

Idag har jag endast städat lite och kollat på Babel som också är bra. Blir nån till film senare och så måste jag skriva min självutvärdering till projektarbetet och skicka in den också. Det har verkligen varit en filmhelg för min del, men klaga gör jag icke. Imorgon är det ki box. Ja.

En sak till. Jag gillar Johnny Flynns skiva. <3


Hej då.

Torsdag, 15/1

I'm good! Tränade gym med Kajsa idag i si sådär 1½h. Vi var satsigast vill jag påpeka. Imorgon ska jag träna igen, och det känns skönt. Inget mer att tillägga mer än att imorgon är det sista provet i religion a och det är hinduism. Håll tummarna för mig! Imorgon kväll är det dessutom bio som vankas. The curious case of Benjamin Button. Härligt.

Nu ska jag sova. God natt!

No opinion at all?

Är smått irrirerad över att andra kommer och berättar för mig vad jag ska göra då och då.
Vad hände med att informera personer om saker och ting, och be om en åsikt? PALLA!

A ..

Haha, asså ibland roar jag mig över missförstånd som uppstår. Senast idag.
Det här med att ge andra dåligt samvete har blivit en ny grej för mig, tydligen.

Wonderful weekend

I am loving this weekend. Fredagen var ju som sagt en succé och det var även gårdagen. Efter en god natts sömn åkte jag med mamma och pappa till Svågertorp som ligger typ 30 km från Bjärred. Jag införskaffade mig tyg till balklänningen. Det blev ett rött sandtvättat sidentyg. Det har lite rosa i sig och en ton av silver. Sjukt fin. Senare på eftermiddagen degade jag i sängen med att titta på den första Harry Potter filmen. Vid halv sju befann jag mig sen hos Nelly. Hon och Elias bjöd på sesampanerade kikärtsbiffar med klyftpotatis och tsatsiki och avokado. Det var väldigt gott, faktiskt... för att vara vegetariskt. Sedan kollade jag och Nelly på håruppsättningar och sen gräts det mycket till P.S. I love you.

Idag städar jag och sedan ska jag till Josefina för att göra vår presentation till projektarbetet, som vi har på tisdag. Efter det är det hela över. Skönt!

Nu måste jag städa, haj.

Världens största lussekatt?

Bevis på att min bror förverkligade sina drömmar genom att baka kanske världens största lussekatt. Who knows?
Jag kan med säkerhet säga att den kvällen var sjukt roande och min brors drömmar är ibland konstiga.


Mysfredag

Typ en av de mysigaste fredagarna någonsin i går. Under min håltimme mellan 11:00 och 13:15 gick jag och Mathilda och bokade håruppsättning, så nu är det fixat. Efter det mötte jag upp en gammal vän, Vanja, som jag inte träffat på jättelänge. Vi åt lunch på coffe break och pratade om allt. Jättetrevligt. Jag är för övrigt väldigt glad att jag tar mina nyårslöften så seriöst och bra.

På kvällen, vid sextiden, anlände jag och Hanna till Sandby hem till Sofia. Vi gjorde en massa suchi som var övergott. En jättegod soppa dessutom. Till efterrätt bjöds det på chokladpudding med hallon och jordgubbar. MUMS! Vi avnjöt kvällen framför tv:n och kollade på Let's dance och hur förvånansvärt bra Morgan var och hur Blondinbella bara skuttade fram. Det var mys.


Top of the world



Jag älskar denna låten så om det är någon som har den, skicka gärna :)

Sista dagen på detta jullovet

Idag har jag varit i stan med Line och suttit och druckit chai latte (särskriv?) och ätit scones. För att göra detta var jag tvungen att ta mig upp redan klockan 09:00 och det kan jag säga er, det var inte det lättaste. Vi satt väl och fikade i några timmar innan vi shoppade loss på apoteket. Ja, ni läste inte fel. Resten av dagen har jag spenderat hemma med att kolla på det nya 90210 avsnittet och inget annat vettigt. I skrivande stund halvligger jag i datorstolen med ögongen halvöppna. Det är även skolstart imorgon och inledning av den sista terminen på gymnasiet. Det skall bli jättekul samtidigt som det kommer bli jobbigt.

Äh. Nu ska jag kolla på en film. Hej då.

Mhm, vampires

Nu har jag avnjutit denna kväll med att titta på Twilight. Wonderful, I have to say. När Line fick nys om detta fick jag besvarat ett sms; "Igen?!". What can I say, can't get enough. I morgon ska Line för övrigt sitta i skolan och göra ett matteprov. Håll en tumme eller två för henne, det ska i alla fall jag göra. Skall möta upp henne vid halv tolv och då ska vi fika och dricka kaffe. Gott ska det bli.


Hej då.

A waste?

Ah, jag vet inte. Dagen har helt gått i spillo eftersom det är trettondagshelg eller vad det nu än heter. Uppskattas inte alls just nu, men jag antar att när jobbtiden kommer lär den dagen vara väldigt uppskattad av mig. Men ja, jag skulle ut en sväng på stan med Kajsa idag men det blev det inget av. Istället har jag spenderat dagen framför tv:n och bara degat. Dock känns det skönt att nu, innan skolan tar sin start för den sista terminen, att bara ta det lugnt och inte gör ett skit. Ikväll ska jag nog fortsätta med att dega framför en film eller möjligtvis vänner igen. Det skulle inte sitta helt fel.

PS. Det hade inte suttit fel med sol och värme så man kan gå ut utan jacka och med solbrillorna i högsta hugg.

Love machine

Jag har spenderat x antal timmar med att skratta till Vänner. Världens bästa serie!!!



Fejsan!

I brist på annat att göra sitter jag och Line och leker textlekar på facebook. Det är inte det jätteroligaste men har man inget annat att göra och är det dött på internet och finns det ingen film på tv så får man ta till andra saker att göra, även om det är att vara tönt på facebook. Nu sviker Line mig också så jag ska åter till sängen och fortsätta njuta min bra musik. Det var längesen jag lyssnade ofta på musik, men nu är det tillbaka. iPoden <3














Nelly, snygga bästa vänner du har!? :D

Effektivitet

Det har varit en ganska effektiv dag i dag, för att vara en söndag. Jag har varit ute på en promenad med Josefina och pratat lite. Det var lika trevligt som alltid. Efter det har jag lärt mig lite hur man tvättar och så sen har jag lagat mat. Det blev en god pestopaj i dag. Lyckad blev den och väldigt mättande. Just nu håller jag på att uppdatera min iPod med en massa härlig musik av olika slag. I morgon är det måndag och bara tre dagar kvar till skolan börjar igen, sorgligt nog.

Adios

Seghet

Alltför sega dagar efter nyår har gjort att jag inte orkat uppdatera min blogg. Det har i och för sig inte hänt något märkvärdigt. Jag har tagit tag i mina nyårslöften, vilket jag är nöjd över. I morgon ska mamma lära mig tvätta, jag ska även laga maten. Jag har dessutom tagit kontakt med en gammal vän som jag ska träffa nu när skolan börjar. Något jag är jätteglad över är att jag ska få min balklänning uppsydd och nästa helg ska vi till Malmö och handla tyg. YES!

Igår umgicks jag med Line, Nelly, Hanna, Stina och Rebban hos Line och det var trevligt. Alla cravade godis och popcorn så det åts det mycket utav. Idag  är jag svullen på höger sida om halsen, precis under käken och det gör lite ont. Hoppas på att jag bara har kommit åt en förkylning. Ikväll ska jag ta det lugnt och endast kolla på film. Burn after reading och Vicky Cristina Barcelona.

God kväll.

År 2009 har tagit sin början

2009-01-01 är det idag. Nytt år, nya tag och jag ser framemot att se vad detta året har att erbjuda. Förhoppningsvis bra saker i överflöd, det hade inte suttit fel.

Nyåret firades med mina käraste vänner och ja, det blev lite mycket om man säger så. Middag hemma hos Anna, vilket blev utsökt. Sedan drogs vi vidare till Gustav en stund och sedan blev det Lundagård. Vi inväntade alla för att krama in det nya året. Sedan drog jag, Line och David vidare till Johans kompis och spendera en timme eller så där. Fyllemat hos moster sen, ja. I sängen var jag halv 4 och trött som bara den.

Jag känner att jag måste prata med Anna idag om det verkligen var så att jag pratade med Gustavs lillebror i telefon, på engelska dessutom, och sa att jag älskade honom? Jag har ett vagt minne av det men jag är inte säker på att det hände. Jag tror jag stannar där och behåller de andra pinsamma sakerna jag gjorde under kvällen för mig själv.

Hoppas ni hade ett härligt nyår och får ett bra 2009.

Idag är jag allmänt seg och har tillbringat dagen med att titta på vänner och njuta av lite Ben&Jerry's. Har även klickat hem de två fösta Harry Potter böckerna så jag får läst de också. Line säger hur det tillhör hennes barndom att ha läst om Harrys äventyr så jag antar att jag också får göra det. Nu ska jag drömma mig in i en annan bok för att slippa göra annat.

God dag.

RSS 2.0