Kalas para mi!

Mina flickor är så söta så. Jag anlände hos Nelly vid två-tiden och fick kameror upptryckta i näsan, nästan. Blev tillsagd att sätta mig i trädgården vid ett dukat bord och strax därefter kom de ut och sjöng för mig med en tårta. En marängtårta med citronkräm och jordgubbar. (Första tanke; fail på en jordgubbe) men annars var den jävligt god. Fick mig lite presenter också. Ett guldigt armband och två nagellack och en stor burk hårinpackning. Jag blev jätteglad, tack så hemskt mycket tjejer! Därefter solade vi och hade det mys.

Fin dag, minst sagt. P.S. Imorgon fyller jag år! :D

The question you want to say "yes" to


"Very good... but not my favorite"

Igår var en fin kväll. Efter att inte ha fixat mig och blivit sen och efter att ha stressat mig till Nelly och anlänt äcklig begav vi oss till Line för att spendera en kväll med Chocolat och gottis. Min flickor är bäst!

Idag har jag äntligen varit i Malmö och fixat klart min balklänning. Det tog sisådär 3 timmar men  nu är den klar och händer i sovrummet. Det enda jag måste fixa nu är en ny balväska eftersom min har gått sönder. Jag orkar inte ens börja påpeka hur irriterad jag är över detta, och vi ska inte ens ta upp det faktum att det inte finns något kvitto! Får väl se hur det fixar sig imorgon när jag har mamma som följeslagare på Nova.

Efter Nova, vid två, ska jag till Nelly och se söt ut i klänning (mer vet jag inte) för att typ fira min födelsedag (som är dagen efter) med Line, Nelly, Anna och Hanna. Ska bli spännande vad som väntar.

Snart kommer gästerna och då blir det gottismaud. Ciao.

When lions roar



mhm, rawr!

I GOT IT!

Jag fick det, jag fick det.. för ja, jag fick jobbet i sommar. Det är i och för sig endast tre veckor men bättre det än inget. Nu får jag lite pengar samt ett sommarlov. PERFEKT! Åh, jag är så glad.

Where did you sleep last nigh?

Jag är jättenervös. Imorgon gäller det och jag måste visa upp en bra sida av mig själv. En glad och optimistisk tjej som är seriös med vad för uppgifter jag får. Om jag inte varit tydlig nog så ska jag på anställningsintervju imorgon - den första jag någonsin varit på. (Lite dåligt faktiskt) Jag har precis pratat med Linda ett tag och frågat vad för sorts frågor jag kan förvänta mig imorgon och hon trodde det kunde komma; "säg tre positiva respektive negativa saker hos dig själv". Ah, sånt kan inte jag. Man måste ju vinkla de negativa så att de ändå är ganska positiva. Jag har kommit på två stycken i och för sig, vilket inte är dåligt. Men ja, ni får hålla tummarna för mig för jag vill verkligen och behöver verkligen detta jobbet.

Nej, nu kallar svenskan. Imorgon får jag träffa Josefina som ska berätta allt, samt Ylva och Carro. Har saknat dem som in i bomben. Önskar att jag också var med i Prag. Nästa gång.. kanske inte Prag, men nånstans, tjejer. Sen måste jag träffa Line också för jag vill höra om hennes vilda Pragdagar också!

Much too much

Sen sist jag skrev, imorse, har jag hunnit ta mig till skolan, vara där i tjugo minuter för att sedan förstå att lektionen är inställd och ta bussen hem. En och en halvtimme bortkastad. Jag borde faktiskt följa mina känslor mer för då hade jag idag sluppit åka hemifrån över huvud taget.

Har rätt mycket att ta tag i idag men jag känner på mig att så inte kommer bli fallet. Just nu läser jag svenskan i alla fall och det är ju alltid något. Måste ta tag i historian också - ikväll.

Ciao

Racing like a pro

Har precis fått sms av Line och Josefina och de är tillbaka i Sverige - Malmö för tillfället. Jag är jätteivrig inför morgondagen för då, DÅ ska jag få reda på allting och få se bilder. Can't wait. Väntar mig mycket smaskigheter efter de smsen jag fått.

Nu ska jag läsa lite svenska, se slutet av det sista Gossip Girl-avsnittet och sedan vid 12 tar jag bussen till skolan.

The Comet

“The boy saw the comet and he felt as though his life had meaning, and when it went away, he waited his entire life for it to come back to him. But even in his darkest hours he knew in his heart that someday it would return to him, and his world would be whole again… and his belief in God and love and art would be re-awakened in his heart.”

- One Tree Hill

Uppskjutning



Jag försöker skjuta upp pluggandet rejält för det är så himla tråkigt och jag orkar inte. Jag har verkligen inte gjort det jag behövt dessa dagar. Detta är en bild på Issa i alla fall och hon är en sötis. Min brors mest lyckade bild, sa han, sen han fick låna min systemkamera. Den är fin och bra. I alla fall. Andra nyheter är att min kompis Elin idag fick besked om att hon fått en tvåa på Kobjer som hon budat på och hon lär väl flytta i sommar. Grattis till henne och jag har redan informerat om att jag kommer vara en regelbunden gäst hemma hos henne. :) Hade inte suttit fel med en helt egen lägenhet i Lund till sommaren.

Ny bloggdesign

Nu har jag äntligen piffat upp min blogg lite (helt själv, bör nämnas). Kanske inte så mycket att skryta med men kan man inte så mycket om koder så är det fan ta mig ett bra jobb. Det fick bli lite Italieninspirerat. En bild från Venedig som header. Anledningen till Italien är för att det är mitt drömland att åka till. Alltid varit och kommer antagligen alltid att vara det. Nå, vad tycks med utseendet? Be kind!

I alla fall. Jag har kollat på det senaste avsnittet av Gossip Girl och Eli Stone och nu ska jag plugga lite svenska. Kommer nog sitta uppe rätt länge ikväll. Börjar inte förrän 12:35 imorgon så det är rätt okej.

Nu kallar plugget, Ciao.

Behövligheter

Tänkte bara visa upp armbandet jag köpte som jag ska ha på balen.. och studenten.
Sen skorna jag köpte. Fick hem de blåa och ett par vita, likadana.


One Tree Hill

Jag har bölat mig igenom de sista One Tree Hill-avsnitten av säsong 6. Det kunde inte sluta bättre.


Fina dagar (fast jag inte är i Prag)

Det har gått ett par dagars en jag skrev sist och inte mycket har hänt för mig. Tjejerna festar till det i Prag, verkar det som. Det går vilt till, men det är bra det! Men, tillbaka till mig;

I torsdags umgicks jag med Nelly på kvällen och vi såg Fantomen på Opera - vilken jag inte tyckte var så jättebra. Men sällskapet var absolut första klass. I fredags träffade jag Elin och vi shoppade på Nova och åt lunch tillsammans. Mycket trevligt. På kvällen umgicks jag med Hanna och Nelly hos Hanna. Da Vinci-Koden, chokladhjärtan och tårta slog inte fel igår, nej. Idag har jag varit på Nova med mamma och pappa. Bytte mitt armband som jag köpte när jag var med Elin eftersom det gått sönder. Köpte även en berlock till det. Fick även med mig hem två par skor vilken var välbehövligt.

Fick precis reda på att ikväll ska vi till min moster och mamma har bakat blåbärspaj. Mums.

20 maj - tiden flyger iväg

Det har varit en riktig skitdag idag. Denna kvällen suger.

Dessutom så sitter de flesta jag känner på antigen en buss eller ett tåg på väg till Prag nu.
Smått avundsjuk kan man nog säga att jag är. Men, imorgon myser jag med Nelly och ev. Hanna.

SKOR!

Jag vill verkligen köpa nya skor nu. Dessa har dragit min uppmärksamhet till sig.


Änglar och Demoner samt Eurovision

Lördagen spenderade jag i Malmö med min bror och Linda. Det bjöds på himla god middag - tortillas med kyckling, svamp, keso, salsasås och chilikrydda. Mums. Efter middagen var det bio med Entré. Sjukt fräscht och msyigt. Första gången jag var på entré över huvud taget sedan det öppnade också. Filmen var jättebra i alla fall. Kvällen bjöd på sötsaker tillsammans med eurovision. Underbar dag.

Igår var det bara plugg som gällde, likaså idag. Måste sätta igång nu. Först - en kopp kaffe.

Riktig pizza och gott sällskap

Om en halvtimme ska jag ta bussen till Malmö men innan dess tänkte jag hinna med en snabb uppdatering om gårdagen.

Nationella i matte var inte att leka med. Det var jättesvårt och efter 3½ timme gav jag upp. Mer än hälften av uppgifterna kunde jag inte lösa på Del 2 och det säger en del. Dagen blev dock bättre när jag, hanna och nelly tog oss till anna för lite fördrink mm. innan vi mötte upp Line och gick till Romana. Dags att fira Anna med en middag fastän hon fyllde år för typ en månad sedan. Det var gott med riktig pizza. Därefter tog vi oss till Anna igen med en godispåse och en B&J's för att avnjuta lite skitsnack. Perfekt kväll.

Idag har jag hunnit att läsa ytterst lite jurdik och som sagt blir det Malmö snart. Ska på middag hos min bror och efter det ska vi och Linda se Änglar och Demoner innan vi avnjuter lite Eurovision. Blatten i mig försvinner smått? xD

Btw, jag har skapat en twitter också. En tumblr också. Det sistnämnda behöver ni inte tänka så mycket mera på.
Hej då. Robert Langdon kallar.

Torsdag

Det blev en bra skoldag idag, trots allt. Efter lite nervositet inför filosofisemenariet så blev det mvg i slutbetyg ändå och på vägen hem fick jag ett samtal och jag ska om några veckor på anställningsintervju för ett sommarjobb. Det kändes skönt att de hörde av sig. Nu är det bara att hoppas på det bästa.

Imorgon är det nationella i matte c och jag ska bläddre igenom lite till i boken innan jag lägger mig. Håll en tumme eller två för mig imorgon. :)

Quote


Filosofi, matte och ångest för fullo

Jag orkar verkligen inte all stress i skolan. Jag vet att det blir mycket tjat nu angående allt vi har kvar att göra men det är jobbigt - så jag tar mig rätten till att klaga. Just nu försöker jag ta mig igenom David Humes filosofi. Varför ska han vara så krånglig? Jag orkar inte att jag har seminarietid på torsdag redan - jag kommer dö. Wilhelm är dock rätt trevlig när han skriver mejl till en. "Repitition är guld" för att citera honom. Bör kanske fundera på att bli mail-buddies i framtiden? Matten ska vi inte ens ta upp hur mycket stress och ångest jag har över den. Jag MÅSTE få vg+ på nationella nu på fredag.

Det jobbiga är att alla mina betyg hänger på det sista vi gör nu så jag måste slita röven av mig för att få allt bra. Det känns mer som att allt går dåligt istället. GAH, jag behöver en långhelg. Då ska jag och Nelly chilla extremt mycket - right?

Ah, tillbaka till Hume som inte tror på ett "jag".


Update: riktigt dålig styckeindelning.

Helvetesmåndag

Det har varit en hemsk start på veckan. Ett jobbigt jurdikprov första lektionen som inte alls gick bra. Därefter en håla på 2 timmar med matteplugg - som inte gick jättedåligt men inte jättebra heller. Till sist var det ett köttigt nationellt prov i engelska - reading. Gick inte så bra, nej.

Dagen har inte blivit bättre. Läst filosofi och försökt fatta. Har inte kunnat bestämma mig för vilken filosof jag ska ta men har äntligen valt David Hume - så det ska väl fixa sig. Just nu försöker jag bli klar med kapitel 1. Matten gör mig tokig.

Jag vill bara att det ska vara fredag (inte p.g.a. NP i matte) så jag får umgås med tjejerna och avnjuta en god middag på Romana. DET behövs. Sen lördag med bio med broder min och Linda. Ah, helgen KOM!

:/

Efter ett antal timmar sittande, skrivandes anteckningar av ett par sidor i alla fall, så orkar jag inte mer. Har lyckats njuta till The Scripts, Paolo Nutinis och Kings of Leons fina melodier medans jag pluggat. De sistnämna sviker aldrig! (Inte de andra heller, men Kings of Leon är speciella). Hann dessutom med ett samtal med Josefina.

Nu, SÖMN <3

Fredag - ta slut?

Jag känner mig ytterst stressad just nu. Har precis ätit kycklingenchiladas som mamma lagade och de var supergoda. Jag vet inte riktigt varför vi äter de nu, så sent som halv elva på kvällen, men jag älskar det. Det är kul att vara annorlunda ibland fastän detta inte är något major. Nu sitter jag i alla fall och pluggar juridik b - marknadsrätt. Inte så kul, nej. Det är prov på måndag och jag började plugga precis. Härlig min helg kommer vara.

Förutom plugget så kommer jag i och för sig träffa alla fina människor imorgon då det vankas "överraskningsfest" för Rebecka. Situationstecknen är där för en anledning - hon vet om festen. FAIL!

Nu måste jag faktiskt plugga fastän jag mer än gärna hade krypt ner i sängen och satt på Twilight. Mmmh, får drömma om Edward Cullen ikväll istället. Sexy boy!


Breaking Dawn

Ah, det är inte så ofta jag sätter mig ner och skriver här, men... Det har varit mixade känslor under dagen så jag vet inte riktigt hur jag ska summera ihop det hela. Kan väl säga att jag genomled det sista köttiga provet i religion b idag. Mer orkar jag nog inte dela med mig, mest för att jag inte vill dela med mig. (Låter seriöst men nej. Personligt bara)

Jag har inte pluggat alls idag, istället har jag sovit bort stressen av de senaste dagarna. Nu ikväll bestämde jag mig dessutom att, ÄNTLIGEN, börja läsa Breaking Dawn, så det har jag satt igång med. Efter endast två kapitel i boken så sitter jag och ler som ett ett fån. Love it!

Nu; ett par vänner-avsnitt och sedan sömn.
God natt!


Nu blev jag snäppet gladare då jag gick in på fronter och såg att Wilhelm gav mig MVG på filosofi-hemtentan. Happy me!

Mhm, långhelg!

Det har varit en ytterst mysig långhelg måste jag säga. Igår tillbringade jag och Nelly förmiddagen med att shoppa loss på Center Syd och jag kom hem med två par nya bh:ar och ett par snygga solbrillor. Väldigt nöjd. Nelly fick också med sig en massa saker men det är oviktigt, hehe. Kvällen tillbringades hos Stina med Nelly, Line, Rebban och David. Vid 10 togs tåget till Lund och jag, Line och David krängde BK-mat medans övriga forsatte till Malmö. Fin dag, minst sagt.

mhm, <3

Idag har jag försökt plugga med det har inte gått så bra. Suttit och skrivit på min redovisning i engelska imorgon men jag är inte klar. Det gör i och för sig inget då jag börjat 12:35 imorgon. Sovmorgon <3

Nu ska jag lägga mig och njuta av ett par vänner-avsnitt. They just crack me up. Loving it!

Nellan-dag

Valborg igår blev inget för mig. Jag låg hemma i sängen och kved mig eftersom jag hade riktigt mycket mensvärk. Dock, idag så har jag spenderat hela dagen med Nelly. Vi fikade i Lund ett tag i solen och nu ikväll chillade vi på balkongen i två timmar innan vi förflyttade oss till soffan och kollade på lite tv. Mysig dag.

Imorgon blir det center syd med Nelly och på kvällen blir det förfest och drinkar någonstans.

RSS 2.0