PEPP

På fredag ska det äntligen dansas! Need it. Can't wait.

Måndag, 23:17

Mina ögon är halvöppna av trötthet men jag har plöjt mig igenon lite kurslitteratur och känner att i alla fall hälften av det jag läst sitter ganska så bra i huvudet. Det är framgång! Dock är det sovdags för mig nu, dels för att jag knappt kan hålla ögonen öppna samt att datorn stängs ner om 13m.

FAN! Måste tvätta bort sminket. Tar tillbaka det där om att jag ska sova snart. Aja, upp 07 vilket fall. Ja, ni läste rätt. Fast jag inte börjar förrän 12 imorgon så ska jag bege mig till skolan och plugga. Det ni. (Back är ordet)

Fulla magar kräver sömn

Jag är trött. Har ätit för god mat hemma hos min bror och hade behövt sova lite innan jag sätter mig ner och pluggar. Men...det hinner jag icke. Måste sätta igång nu. För de som vill veta så bjöds det på svamprisotto och ytterfilé med bearnesiesås (stavning?). Efterrätten var chokladpudding och grädde med en kopp kaffe. Ni förstår min trötthet, va? Gott var det.

Nu är det diskriminering för hela slanten (mig and my fellow human righters) och youtubeletande efter ett FAB 5-klipp. Bra grejer för skolan. Det sista i alla fall.

Tjarå.

PS. Hanna kommer hem på torsdag. YES!

Dysterhet en onsdag kväll

Om jag kommer dit igen, har du en plats där jag kan vila?
Ett rum där jag kan känna att jag är nånstans ifrån,
ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån.



Smått jobbig kväll. Mammas ord var snälla.
Jag vill tro dem men det är svårt.
Jag försöker. Förändring är önskvärt.

Obegripligt

Man kan minst sagt säga att ämnet som diskuterades idag var SD:s inröstning i riksdagen. Hela MRSG20 var fullt besviken och skämdes smått att vara svenskar. Obegripligt!

Nu återgår jag till att drömma mig bort lite grand till en vacker strand och havet!
I den atmosfären passar jag in som bäst.

För ett bättre Sverige

Idag har jag avklarat min första röstning (egentligen andra; för jag röstade faktiskt i EU-valet förra året). Min röst gavs för ett bättre Sverige! Hur det blir får vi se ikväll. Kaffe med Nelly för att sedan busa med mitt kusinbarn och glädjas åt barns oskyldighet och smittande skratt. En bra dag, vill jag påstå.

You heard me

ROCKED IT! Mina oroligheter igår kväll var smått onödiga då jag var typ den enda som pratade i vår grupp. Jag och Tara. Ja, jag kom med bra saker att säga och för första gången var jag kvick att klura fram ett motargument mitt i diskussionen. Jag måste medge att jag är stolt över mig själv idag!

Stan med Lina och Emilia. En man ramlade på Tiger. Vi tog emot honom. Jävla ambulans som tog hundra år på sig. Dock var mannen ganska klar och pratade. Tur var! Sen har jag däckat i soffan och sovit.

(dessa jävla rubriker...)

Chai-te, en e-bok, två seminarieuppgifter och för mycket papper att hålla reda på på en och samma gång. Så ser det ut för mig för tillfället. Får inte riktigt grepp om uppgiften heller så seminariet är jag ganska tveksam över till imorgon. Förhoppningsvis klarar jag mig igenom och slipper kompleteringen. Hej, optimism!

Lite glädje och nostalgi bland dessa tråkigheter behövs.


lite MER student!

Har avverkat en kväll med några av tjejerna i klassen med att äta på Viggos. Sedan begavs det  till AF-borgen för att möta upp fler härliga MR:are(?) för ett föredrag av Anders Person med ämnet Fyrtio år av fredsbyggande – EU i Israel-Palestinakonflikten. Intressant men komplicerat.

Behöver jag säga att jag känner mig otroligt duktig och lite mera vuxen som deltagit i föredraget? Tror inte det va.

Och...det stannar inte där, nej. Imorgon bitti bär det av mot Lund igen för att delta i en studentafton med alliansens partiledare. Yes, Fredde R. är på plats med Maud Olofsson, Jan Björklund och Göran Hägglund. Det kommer bli en intressant och givande utfrågning.

Nu fortsätter jag med min Journey-kväll.

RSS 2.0