Europamästare 2008



Spanien vann EM och det var väl förkänt.
Det blev 1-0 och självklart gjorde Torres målet.

HAN ÄR EN GUD!

Bland myskvällar och filmtittande

Smått dålig uppdatering från min sida men här kommer den. I lördes så vart det Blentarp som gällde och hem till Anna med Nelly, Line och Hanna. Det var tjejmiddag på G. Det vanskades champange, shots, langos och gottigt godis och chip samt Cranium (där jag och Anna vann). Jättemysig kväll! Såg även filmen A cup of love som är jättebra. SE DEN!



Resten av dagarna har jag inte gjort någonting för att vara ärlig. Jag har bara kollat på en massa filmer och Vänner. Jag har sett bl.a. Hogsfather, Jumper, och Dan in real life. +en massa säsonger av Vänner!


Midsommarmys och gamla återseenden

Ja, så vart det midsommar igår ja. En mysig sådan som tillbringades hemma hos Nelly med trevliga människor. Årets midsommar inkluderade god mat, snack, kubb, bad, rappakalja och sång. Som sagt, en mysig midsommar.



För övrigt fick jag mig en trevlig överraskning. Träffade Henke. Väldigt trevligt för det må jag säga var längesen. :)

"We're not, are we?"


Överdådighet och subtilitet

Jag har fått ordning nu på bloggen så som jag vill och jag är nöjd, faktiskt. Inte överdådig utan ganska subtil. Som antagligen alla vet så förlorade Sverige igår mot Ryssland med 0 - 2. Inte konstigt så som de spelade, dvs. inte vidare bra. Dock var det en trevlig kväll hos familjen Moberg.

Morgonen har spenderats med en film: The constant gardener. Den var faktiskt bra. Ganska hemsk. Ja, värd att se enligt mig i alla fall.

Ikväll ska jag med mamma och pappa till Malmö och vi ska besöka bror och Linda för det är Lindas födelsedag idag. Grattis grattis till henne.

Imorgon är det midsommar!!

Principer och Zlatan

Ikväll är det fotboll som gäller. Sverige - Ryssland och det ska absolut ses. Med vänner också förhoppningsvis. Jag tror inte de vet hur jag kan bli när jag kollar på fotboll. Det återstår väl att se hur det blir ikväll. Zlatan ska spela från början och vi vet ju hur bra Sverige är med Zlatan i spel och sämre utan. Hoppas på vinst men det går bra med oavgjort. Tur i domare har vi också. Oj vad jag låter påläst.

Får hoppas på att Line släpper sin "princip" sak med att inte kolla på fotboll. Skitsnack Flank. Fotboll är nice.


Du bad om det själv...



Rena Rama Rolf. Det var tider det och roligare än mycket. Älskar denna biten.
Skrattar lika mycket varje gång. Robban äger som en dansk!!!

Donuts och Franck Ribéry

Dagen har inte varit så pass händelserik som hoppats men bra oavsett. Strossa runt på stan med Nelly i drygt två timmar sedan vart det budgetfika på Donkan. Begedde mig sedan till KG, vilket tog 50 minuter då jag och Nelly gick hur långsamt som helt till Polhem, men sedan vart det rask fart hemåt moster. Där möttes jag upp av kusin + fru och fick se ett ultraljud av mitt kommande kusinbarn Gabriel. 6 augusti beräknas han födas till världen. Det vanskades god mat och glass hos moster sedan lite fotboll; Italien - Frankrike. Dock hemma nu och hur uttråkad som helst. Vänneravsnitt någon? :)

Aaah, tågluffarN smsade mig idag. Den jäveln ska luffa runt i 20 dagar med vänner och göra Europa osäkert. Han åkte idag och jag är inte det minska avundsjuk. Absolut inte. (Får försöka intala mig det under sommaren). Ses den 3 augusti min vän. Åh så lång tid.

Btw, mellan den 6 juli och den 26 juli befinner jag mig i Serbien, respektive Kroatien och steeeker satan för att möta upp och mäta min brunhet med stekarjosefina och stekarkajsa. =) Tror icke jag vinner dock!!

Stress och omdirigering

Aaah, jag borde inte sitta här och skriva med tanke på att jag är långt ifrån klar och jag har redan skjutit upp bussen en halvtimme. Nelly blev inte jätteglad men vafan. Hehe.

Jag har suttit och gjort om bloggen jättelänge med hjälp som jag är tacksam för. Jag tyckte den blev fin. ^^

ANYWAY, duschen nu sen springa till bussen!

Bland irritationer och msnspel

Klockan är snart tre på natten och jag sitter fortfarande framför datorn. Fixar och donar med bloggen och jag stör mig på att jag inte finner en lite ynka kod för att flytta inläggen lite mer åt höger och uppåt! Detta är irriterande..

Innan ikväll roade jag mig dock med Kajsa (vars namn endast rimmar på en sak) genom att spela spel på msn. Jag vann flest gånger tror jag faktiskt. Ah, är man duktig och har turen med sig så.



NU; sängen. Godnatt!

Rather sad with you than happy without!

Fin dag idag. Inte gjort något vettigt alls, men fin dag ändå.

Oprah.Ica.Kladdkaka.Burek.Vänner.Bok. <3
( + "avsked för hela sommaren i princip" =/ )

Av någon konstig anledning har jag börjat läsa jättemycket och det är nice. Jag läste ut boken "Där regnbågen slutar" igår natt. Lite efter två. Började näst gråta så fin den var. :$ Ikväll blir det "Änglar och demoner"!

(Ja, jag ska försöka börja uppdatera oftare. Promise.)

GRATTIS ...



ÅH, GRATTIS MIN UNDERBARA KUSIN..
FÖR HAN HAR TAGIT SITT KÖRKORT NU, WOHOO!!!


RSS 2.0