Första advent

Ja, det är första advent idag och det blev inget mys för mig inte. Jag som såg fram emot julskyltningen i stan. Jag hatar när det blir att man måste vara hemma och plugga istället för att unna sig lite helgsmys i Lund. Men vad ska man göra? There's always next year, (om jag befinner mig här dvs). Min islampresentation är klar och den blev väl hyfsat bra. Jag har inte fått något mer gjort och jag har jättetråkigt.

Trevlig söndag.

Söndag

Återigen en söndag som kommer att tillbringas med plugg och föroppningsvis lite läsning (äntligen i så fall). Gårdagen var dock bra. Jag åkte in till Lund redan tjugo över elva och var en trogen vän som höll Line sällskap på Polhems öppet hus. Planerna löd att vid ett skulle jag möta Madde och äta lunch men hon hade kollat fel på dagarna och bussen gick inte när den 'skulle' gå. Jag stannade en timme länge på skolan och vid två åt vi lunch. Lika trevligt som alltid. Vid halv åtta tiden var jag hos Line och åt middag med henne och Nelly. Vi spelade sedan "The band" (eller vad det nu heter?). Trummorna var inte riktigt min grej men framåt slutet gick det väl.. mer eller mindre.

Idag blir det som sagt att skriva min islampresentation och sedan får jag se vad som händer.

En humoristisk dag i mitt liv

Det har varit en jättebra dag idag. Jag kom till skolan redan vid 11 tiden och hade handledarmöte. Efter det åt jag och Josefina i skolan och sedan skrev vi lite på projektarbetet. Sen var det dags för min första och enda lektion idag, engelska. Det var presentationer idag om vår bok. Fan vad jag har skrattat idag. Haft tre roande ögonblick.

1. Efter Arions presentation så frågade Christina en massa om hans bok och skillnaderna mellan filmen och boken. Han sa att han hade fått hjärnsläpp men egentligen kom han inte ihåg det. xD Det var sjukt roande.

2. Jag lånade Arions mobil för att skicka ett sms till Nelly. Hon svarar inte men ringer och kallar mig cp i mobilen och säger att jag ska ta mig till botan dirr. Jag gjorde det och hon frågade om jag var sur på henne eftersom jag skickat cp-sms. Jag hade bara skickat ett ju! :o Det roliga var att Arion trodde att det var Helle som skickade och Nelly trodde att det var jag som svarade. Arion blev irriterad på Nelly som han trodde var Helle och Nelly fattade ingenting vad Arion sa som hon trodde var jag. Arion ringde upp henne och trodde hon hette Melly. Weird. När jag fattade detta så började jag garva. Jag ringde upp Arion och sa att det var min kompis han hade smsat hela tiden. Han sa att hon hade kallat honom cp och allt men så förklarade jag att det var eftersom hon trodde att det var jag. xD Han fattade inte varför hon hade hans nummer men det förklarade jag. Det var eftersom jag skickat ett sms från hans mobild. Då kom han ihåg det. HAHA, sjukt roande!

3. Nelly skulle ta ut pengar. Hon stoppar in kortet och säger; "Vadå kortet kan inte läsas?" Hon kollar på kortet och säger till mig att vi ska gå härifrån så snabbt som möjligt så att inte damen bakom förstår vad som var felet. Jag kollade på hennes kort och det var busskortet hon hade stoppat in i automaten. xD Jävligt kul. Garvögonblick tre var det.

Vi fikade sedan på Mondo och pratade om tiden efter gymnasiet och lite så. Träffade sedan Molly och Alexandra och tog bussen hem med de. Sen var det mat och sedan var jag tvungen att prata med Line om absolut ingenting egentligen. Eller ja, jag var bara tvungen att berätta om dessa tre ögonblicken som jag skrivit om ovanför så att hon kunde få sig ett gott skratt också. 40 minuter senare var vi tvungna att lägga på. Dock ikväll så ska jag och Nelly hem till Line och umgås lite. Det blir idoltittande och kanske Pirates of the caribbean (stavning?).

A perfect day in my book.
See ya later!

You are exactly my brand of heroin

Mina böcker kom idag ändå. Kanska 45 minuter efter att  jag skrev det förra inlägget fick vi post igen och då kom det. Jag cyklade upp till statoil och hämtade det direkt. Alltid lika kul att öppna paket, tycker jag. Imorgon ska jag sätta mig ner och börja läsa hade jag tänkt. Ikväll hinner jag inte för just nu håller jag på att skriva min engelskpresentation inför imorgon om boken "Murder on the Orient Express". Det går faktiskt bra så hoppas på att presentationen gör det också. Jag måste dessutom lära mig 50 glosor till imorgon, men det löser sig nog.

"Come on over, bittersweet. I'll wrap you in my arms."

It's the one thing that I've known

Jo, men jag är kär i Edward Cullen, tack! Punkt slut. :D

Händelselös dag. Matte imorse som jag endast hann räkna två uppgifter på. Det var a och b så det var inte ens hela uppgifter heller. Dog av hunger så jag och mathilda gick och handlade en macka med tjugo enkronor. Sen var det svenska. Fick tillbaka proven och jag blev nöjd. Vg+ faktiskt. Bara ett och ett halvt poäng ifrån mvg. Nu är jag dock hemma, och jag hade tänkt sätta mig och läsa idag men nej, det går ju då inte när böckerna inte kommit än. Jag blir irriterad, speciellt eftersom jag kommit hem nu i tre dagar förväntansfull. Imorgon måste de komma, annars blir jag sur.



                                                                                                                    
                                                                                                             - never think


SACO mässa

Vi var på SACO mässa idag. Jag tyckte det var jättekul att plocka ihop information om utbildningar och universitet. Jag fick mest kataloger med mig hem om utlandet. England speciellt. Jag har tänkt mycket på att ta mig dit efter gymnasiet, så får se hur det blir med det. Jag hade gärna gjort det faktiskt. Frågan är om jag är redo och vågar?

Josefina och jag har varit och tränat ki box och vi hade Frida som tränare. Det var första gången med henne men hon var riktigt bra faktiskt. Nu måste jag duscha sen ska jag ta det lugnt framför tv:n ikväll.

Adios

Tisdag

Det var historieprov idag. Gick inte så bra som jag hoppades på men jag får se när resultatet kommer. Sedan har jag bara tagit det lugnt idag. Mailat med ABC-gruppen som har hand om studentmössor och sånt och fixat. Nu är min studentmössa som den ska vara och inget mellanslag i mitt efternamn. Yes. Ikväll har jag fungerat som smakråd, målat naglarna samt varit en tv-tönt.

Morgondagen spenderas en timme i skolan och sedan bär det av till Malmö för att gå på SACO mässa. Det ska bli jättekul och jag ska verkligen plocka till mig en massa information och försöka prata med så många som möjligt. Can't wait. För övrigt har jag försökt bättra på min engelska så jag har valt att prata lite mer engelska och använda mig av engelska uttryck. Känns fel att göra det hemma men you got to do what you got to do. Om Christina inte tycker att min engelska förbättras till skolterminens slut så är det illa. Got to keep it up.

Good bye, now I'm going to spend my time infornt of the television watching the new adventures of old Christine and later on, Brothers and sisters. (Jag är duktig)

Twilight

Helgen har varit helt underbart bra. I lördes så var det bara att vakna tidigt och inte göra så mycket. Tog undan lite smått på mitt rum. Vid fyra tog jag tåget till Kristianstad och när jag var framme gick jag förbi mina kusiner eftersom de låtsades vara förbipasserande. I alla fall. Åt lite, tog det lungt sen åkte vi in till stan för att titta på ingen mindre än TWILIGHT! :D Jag var riktigt taggad och den var inget mindre än suverän. Jag älskade den så himla mycket att det finns inte. En jättevacker kärlekshistoria och att Edward var snygg var ju inte alls dåligt. I alla fall; se den! När vi kom hem vid tolv så klickade jag hem de två första böckerna i serien. De kommer nog imorgon eller i övermorgon så då ska jag sätta mig ner och läsa dem.



I söndes pluggade jag en stund. Läste igen alla papper och så. Åt mexitårta med mina kusiner och sen vid tjugo över tre tog jag tåget hem. Det tog för överigt en halvtimme extra att ta sig till Lund från Kristianstad då det var tekniska fel lite här och var. Men, jag kom hem i alla fall. Sen pluggade jag bara historia.

Nu blir det mer historieplugg då jag har prov imorgon. Inte så jättekul men jag klarar mig nog.
Hej då.

Lördag

Det är lördag och det är otroligt skönt. För de som vill veta så fungerar min mobil som den ska nu. Nu kan jag ta emot och skicka sms. Ain't it good?

Gårdagen var full med läxförhör och prov. Engelskuppsatsen kändes faktiskt bra, men vi får se. Efter skolan skulle jag till stan för att leta efter en partytopp. Hittade dock ingen, although, that's beside the point. Innan jag gick från skolan så skulle jag göra ett samtal och tur var att jag valde att göra det inomhus för det gjorde att jag träffade Sofia som jag inte sett på jättelänge. Vi valde att tillsammans gå på stan och sen fikade vi och införlivade min jultradition för första gången iår. Det var jättemysigt. Det snöade dessutom igår.. en hel del! Jag älskar det. Det är helt vitt ute nu och jag njuter av vintern. På kvällen var det fest hos Line. Det var trevligt. Det pratades, dansades, åts, spilldes och dracks. Grattis igen gumman!

Nu ska jag snabbt städa mitt rum, sen måste jag läsa historian och sen ska jag till Kristianstad för att ikväll gå och se Twilight med min kusin. Det skall bli ytterst trevligt och jag längtar.

Just ja, så att jag inte glömmer. Igår kväll så sa Elias till mig att han hade träffat någon på en fest (dock minns han inte vem), och den personen kände inte mig men hade tydligen haft en lektion med mig och han tyckte att jag var snäll. Hoho. Det gjorde min kväll, typ! ^^

Ha en trevlig helg.

Exhalterad

Nu har jag läst ut boken. Den var bra. Oväntat slut, verkligen. Men bra.

Min kusin Ana är för gullig. Igår när vi hördes vid så frågade hon mig vad jag skulle göra på lördag. Jag berättade att jag skulle plugga och frågade varför hon undrade? Hon frågade om jag vill se Twilight med henne i Kristianstad på lördag. Jag ville gärna men sa att jag kanske inte kunde för det är mycket läxa som jag måste göra. Sen helt plötsligt sa jag att jag var 90% säker på att jag kunde och hon sa: "Bra, för jag fixade biljetterna igår." Hon var säker på att jag skulle säga ja. Tur att jag gjorde det idag då, ja!

Off I go, bye.

Flummigheter

Kan inte riktigt sätta ord på dagen. Ganska flummig om jag ska nämna något? På matten pratade bara jag, Kajsa och Mathilda om lite olika saker och ting. Räknade 1½ uppgift. Starkt jobbat. Sen var det svenskprov och det var bara att skriva det man kunde. Kändes jättelite, det jag skrev, men vi får se. Slutade 11 och var hemma redan vid 12. Sen dess har jag luskat information lite här och var och läst i några timmar i min engelskbok som jag nu har 50 sidor kvar i. Ska ta mig till Nelly en stund vid sex-tiden och sen måste jag sätta igång med religionen som det är förhör på imorgon =/

Nu måste jag fortsätta läsa. Jag får snart reda på vem mördaren är. Spännande.
Good bye.

På tok för mycket att göra

Jag orkar inte med skolan. Imorgon är det svenskprov och jag har pluggat hela eftermiddagen framtills nu. Känner inte riktigt att jag kan allt men ska ta och läsa igenom boken och mina anteckningar sen igen. Måste ta en vilopaus nu. Imorgon är det bara att sätta igång med att läsa religionen inför islamförhöret på fredag. Panik. Måste även läsa ut min bok i engelska eftersom det är prov på fredag. Jag orkar inte. Sen ska jag också träffa Nelly nån timme också. Mycket att göra på för lite tid. Problem, problem, problem.

Nu ska jag se Grey's, de två tredjedelar som är kvar.
God kväll.

Födelsedagsgrisen

GRATTIS LINE!!!
-för nu är du 18 år.


Konsten att skjuta upp allt och inget

Jag hatar att jag alltid lyckas med att skjuta upp saker och ting. Är det inte att städa så är det läxan. Dåligt av mig. Men jag är så himla skoltrött!!! Nej, men nu sitter jag och gör svenskan. Ganska tråkigt. Blev lite senare start än väntat. Två timmar för att vara exakt. Det var bara för att jag var tvungen att kolla på OTH och GG. Jag gillar inte Vanessa för övrigt, eller Julius.

Som ni märker så skjuter jag upp svenskan lite till nu. Aj aj. Men tänkte bara informera de som vill veta att jag köpte en überbra maskara idag och den var gul +ett rött bokmärke. Jag är nöjd! :)

Hej då.

Relaxicab

Det har varit en fin och trevligt för- och eftermiddag. Började med att jag försov mig och hade en kvart på mig att ta på mig kläderna och cykla till bussen. Sen var det utvecklingssamtal med Pernilla. Aldrig haft ett så känslostarkt samtal innan. Fick mig att inse vissa saker och det känns bra.

Vi prövade studentmössor sedan och beställde. Min blir nog jättefin. Beställde även mjukiströja och byxor +ett par trosor gratis. Sen åkte jag in till stan och fikade, själv. Har aldrig känt mig så mobbad innan. Men det var inte länge. Jag och Nelly drog till Nova och hade lite kvalitetstid. Nu borde jag plugga. Men måste ta det lugnt. Börjar 17:00.

Ps. min mobil är allmänt cp, igen. Jag kan inte skicka eller ta emot sms så om det är något så är det bara att ringa!

Ciao

En perfekt dag

Det har verkligen varit en jättebra dag idag. Missade två bussar imorse. Illa, men det gjorde inte så mycket. Efter bilden imorse var det meningen att vi skulle ha islamföreläsning tillsammans med G-klassen. Dock var föreläsaren sjuk och vi fick jobba med vår fördjupningsuppgift. Gick okej. Orkade inte så mycket. Sedan var det juridik och sen engelska. Engelskan var ganska dryg med Christina. Dock fick jag lärt mig en del om snus. Alltid nåt. Jag har frusit hela dagen eftersom min jacka har varit i tvätten för att jag trillade i lera igår när jag var med Line och gick i Lund i Botanska trädgården. Inte trevligt. Därav var jag jacklös och hade bara min väst. En så jättesnäll kompis som jag har så lät  Arion mig låna hans jacka när vi skulle in till stan och det behövdes verkligen. Jag hade då tjocktröja, väst och hans dunjacka på mig. Japp, det såg nog konstigt ut men jag frös i alla fall inte.

Efter att Arion följt mig till stan träffade jag upp Josefina som väntat ett tag :$ Vi mös på Espresso House och skrev lite på projektarbetet och sedan åt vi chinabox. Gott som bara den. Blev att vi satt som hemlösa på stationen och kollade ut mot systemet. Väldigt trevligt. Vi fick oss många skratt. Det var bara att forstätta och bege sig för jag frös häcken av mig. Friskishuset för lite ki box blev det ja. Vi satsade och det var nice. I slutet var det en ny övning med Sebastian. Alla skulle springa till alla, som stationer typ. Lite konstigt till en början, men när jag fick göra situps för en kille som såg bra ut så var jag nöjd. :) Nu är jag allmänt trött och imorgon ska jag beställa min studentmössa. Can't wait!

Why so serious?

Man kan väl säga att jag är riktigt avundsjuk på Kajsa för tillfället. Det är bara att läsa hennes blogg för att förstå. Hon skulle till Tyskland egentligen men eftersom det var en lögn och hennes riktiga överraskning var London för att dessutom se McFly live så kan man ju lugnt säga att jag är 'smått' avundsjuk.

Jag har i alla fall precis kollat klart på The Dark Knight. Ja, jag förstår varför alla har tjatat på mig att jag ska se den. Nu är den sedd och den var otroligt bra. Heath Ledger som Jokern är sjuk. Verkligen makalös. Se den!


söndag

Det är söndag idag. Hemma har det vart spa hela dagen och jag fick färga hår. Underligt hur kul jag kan tycka att det är, men ja... Inte gjort så mycket mera faktiskt. Umgåtts med min "moster" mfl. hela dagen. Sen lite efter fyra bar jag av mig till Lund med Line för att promenera lite och fotografera statyer i Lund till min bildläxa. Inte kul alls, och kallt var det också. Forograferade två utanför skissernas museum och sedan gick vi till botanska trädgården. Ganska läskigt och det fanns inget ljus alls nästan. Där fanns dock inga statyer och det slutade med att jag trillade i lera. Ja, min vita jacka blev brun. Mina mjukisar äckliga. Dock, som tur är, klarade min kamera sig helskinnad. Tacka gud. För att blir på bättre humör köpte vi Digestivechoklad och tröståt. Det var gott.

Ikväll ska jag äntligen kolla på The Dark Knight, and I'm siked! :D

Adios

En perfekt helg

Jag och Josefina var sjukt bra igår på våra föreläsningar. Alla gick jättebra och vår mentor/handledare kom även när vi hade den sista för niorna och hon sa att det gick jättebra och att vi var duktiga. Tre veckor kvar nu innan projektarbetet ska in och vi har diskussionen och inledningen kvar. Bara att hoppas på att det i slutändan blir ett bra betyg.

Efter föreläsningarna var jag minst sagt trött men det var bara att ta tag i engelskläxan som skulle vara inne innan 23:59 samma dag. Jag hann precis innan jag skulle med bussen med Nelly. Vi promenerade snabbt till Elias sen var det tjejkväll som vankades. Det var sjukt kul och jag och Line unnade oss att göra en ny ringsignal. "Jörgen""Laila""Är du också transvestit?" xD. Det var väldigt trevligt med tacos, konstiga lekar, dans och härlig musik med mera. Hemma vid kvart över tolv och då hade vi gäster. Var uppe framtills halv två och sedan var jag jättetrött.

Idag har jag unnat mig en mysig dag med ett nytt avsnitt av Grey's Anatomy (som för övrigt aldrig sviker), ett nytt avsnitt av Fringe och att kolla på The Incredible hulk med Edward Norton i huvudrollen (som definitivt aldrig sviker). Efter det var det god mat hemma med kycklinggryta, ris, oxfilé och sallad. Mumsfilibabba. Nu på kvällen har vi alla vatt hos bror på besök. Jag kelade med katterna en liten stund. Det dracks kaffe och te, åts kakor och choklad och tårta och skrattades en hel del. Perfekt lördag i min bok.

Jag hoppas bara att allas helg vatt lika bra. Hej då.

Tomorrow, tomorrow...

Imorgon väntar mina och Josefina föreläsningar på Bjärehov om vårt projektarbete. Är lite nervös, men det kommer att gå bra. Förhoppningsvis. Det kommer att vara en lättnad när de är över i alla fall. Jag längtar. Sen kan vi koncentrera oss under de sista tre veckorna på att skriva en bra diskussion samt inledningen etc.

Nu ska jag sova. Imorgon gäller det och jag måste ha en god natts sömn.
God natt då.

Nyttigheter

God morgon. För tillfället avnjuter jag en tallrik havregrynsgröt med bananer och lite mjölk. Inte det godaste men det nyttigaste. Ganska smaklöst. Men vill man vara nyttig så är detta vad man får uthärda.



Osammanhängande samtal

Klockan är mycket. Borde egentligen sova, men det gör inget, för imorgon är det Ö-dag på Polhem vilket innebär en ledig dag. Minst sagt efterlängtad.

Pratade med Line ikväll ett bra tag. En timme för att vara exakt. Jag ville skjuta upp mitt läsande ett tag så jag ringde henne och babblade på om ett antal roliga, tråkiga, viktiga samt onödiga saker. Jag vet att hon gillar mina samtal. Alltid lika osammanhängande. Det är det som gör det spännande och roligt att prata med mig! Jag berättade om en händelse som skedde i skolan idag som jag tycke var jättekul och skrattade som bara den. Det var så att jag och Ylva väntade på Josefina utanför matsalen. Jag såg att det kom en kille och en tjej som närmade sig dörren. Jag tryckte på knappen så att dörren skulle automatiskt öppnas när de kom och jag prickade exakt tidpunkten. Precis innan tjejen fick tag i handtaget öppnades dörren av sig själv. De blev helt tagna och överraskade och tyckte det var sjukt coolt att det öppnade av sig själv. Kollade på dörren och förstod ingenting. Jag började skratta. De träffade en kompis och berättade att dörren bara öppnades när de kom framför den och det var häftigt som fan och jag kunde inte hålla mig och brast ut i skratt. Haha. Det gjorde hela min dag. Jag älskar mina oplanerade skämt. :D

Har läst i boken lite också. Det var ganska tråkigt eftersom jag var trött. Dock är boken jättebra. Gjorde klart min och Josefinas powerpoint inför fredagens föreläsningar. Ah, nervöst. Men förhoppningsvis går det bra och vi lär ut ny information till ungdomarna. Så egentligen kan man säga att min och Josefinas helg redan har börjat eftersom vi är lediga från skolan på fredag p.g.a. föreläsningarna. Dock  kommer vi ju befinna oss på vår gamla skola. Suck.

Aja, nu ska jag sova, eller nåt.
Ciao

Lurendrejerier?

Skolan var ok idag. Jag fick som vanligt inte in mycket av det som sades på historielektionen och matten gick ovanligt bra. Jag, Kajsa och Mathilda fick räknat runt fem tal själva och det är nog det bästa jag gjort på hela matte c kursen hittills. Jag och Kajsa fnissade väl mest åt Ödlan första delen av lektionen som små flickor. Det roade oss i alla fall.

Efter skolan tog jag mig till apoteket för att köpa en fet kräm för torr hy. Jag hade valt ut en som Line hade som verkade bra men dum som jag var så frågade jag någon i butiken om hjälp. Istället för att köpa en produkt kom jag hem med tre stycken och en ansiktsmask. Vad i ...? Hoppas bara att de hjälper nu för annars blir jag inte glad, inte.

Spenderat eftermiddan och kvällen med att kolla på OTH, GG och Prison Break och att läsa lite. Nu kollar jag på Christine och sen blir det Brothers and sisters innan jag fortsätter med läsningen. Har jag hunnit med svenskan? Icke. Har inte hunnit något alls känns det som.

Förresten. Skolfotot kom idag. Som jag ser ut. Finns inte ord att förklara hur misslyckat fotot blev på mig. Inte alls nöjd. Ja, ni lär ju se när katalogen kommer. =/

I alla fall. Adjö.

Tre dagar att fylla ut

En lördag, söndag och en måndag har avklarats sen jag sist skrev här. Lördagen spenderade jag mest med min bästa vän Line. Redan klockan tolv var vi igång med att baka tårtor. Tog x antal timmar och på eftermiddan kom Nelly och Stina och vi åt tacos. Tog ungefär två timmar för mig att fixa mitt hår och smink för att transformeras till Frankensteins brud. Lyckat blev det. Nellys maskeradfest var kul med en massa härliga människor, som vanligt. Tårtorna blev lyckade och helt plötsligt hade Måns en halva av tårtan och bjöd mig och andra på utomhus och där inne var David med den andra. Gotti.

Söndagen spenderade jag först med Josefina med lite projektarbete vilket gick bra. Sedan kom broder och Linda hem hit på middag. Det var väldans trevligt och jag och min bror avnjöt lite seriösa samtal men främst oseriösa, sjukt roliga (för oss) skämt. Jag älskar honom.

Måndagen har bara flutit på och inget speciellt har hänt. Blev dissad till engelskan och fick själv uthärda den lektionen. Ytterst tråkigt. Pratade dock med Christina sen och hon sa att hon tyckte jag hade tagit emot allt hon sagt om vår förra presentation och gjort det jättemycket bättre och att jag och Arion fick MVG på presentationen. YES! Hon sa dock även att jag borde jobba med att prata mer engelska för att det inte kommer lika lätt för mig som för andra. Jaha? Blev lite nedstämd där. Line, känner du dig manad?

Kvällen har erbjudit lite läsning ur Agatha Christies bok Murder on the Orient Express. Sedan har jag pratat lite med mamma och min kusins mamma om framtiden. Seriöst och ganska ångestfyllt då jag inte har en aning om vart livet för mig.

Adios, det vankas sömn nu!

Killer queen

En bättre fredag än denna har jag nog inte haft på länge. Började 13:15 idag. Dock var jag i skolan en timme innan och tränade på engelskpresentationen med Arion. Ja, att öva gick ju inte bra. Blev mest irriterad på att jag, för att citera Arion; "Du måste artikulera mera. Det ger det höga betyget". Jag kan inte sånt. När det väl var dags gick det jättebra och jag artikulerade röven av mig. Nöjda blev vi och vi fick höra att vår presentation var bäst. De andras var lite konstiga. Vi lyssnade inte alls och skrattade mest.

Sedan har jag spenderat kvällen med Line, Nelly och Stina med att kika på idol. Det var mys. Nu planerar jag och Line ingredienser för Nellys goda tårta imorgon. Mumsig kommer den att bli. Förhoppningsvis. För tillfället njuter jag av Queens musik. Freddie Mercury alltså.

Hejdå

Snälla Ina

Himmel och pannkaka sicken dag. Jag har varit på väldigt dåligt humör hela dagen och minsta lilla har fått mig att reagera. Kan nu säga att jag ber om ursäkt om någon tog illa upp mot något jag sa/gjorde. Förlåt.

Som sagt har det varit en tråkig dag men den lyckades bli bättre mot slutet. Efter lunchen övergav alla mig eftersom de skulle till skissernas museum med bilden. Jag stannade kvar och umgicks lite med Line som jag för övrigt träffat en massa idag. Ytterst trevligt. Efter att hon övergett mig också träffade jag Elin som väntade på handledning. Satt med henne och väntade tills Arion var klar. Väl färdig fick han strunta i att träna och han umgicks med mig i en timme tills Hayat hade slutat. Jag kan säga att jag gjorde allt för att skjuta upp att skriva min engelskpresentation då. Vi hade dock trevligt.

Sedan hade jag och Josefina handledning och det gick jättebra. Hon gillade äntligen vårt språk så det var skönt. Imorgon om en vecka ska jag och Josefina hålla vår föreläsning och jag är minst sagt nervös. Pirrade i magen imorse. Det är så nära.

Väl hemma från skolan idag la jag mig i sängen och kollade på Systrarna Jeans 2. Nu ikväll har jag äntligen skrivit min engelskpresentation, men kan glömma att jag lär mig den utantill. Har dessutom spenderat en halvtimme att läsa 10 sidor om sverigedemokraternas politik vad gäller invandring. Jo, Arions projektarbete. Jesus vad jag är snäll. Dock var det väldigt intressant och jag lärde mig en hel del. Är tack i sin ordning? Haha.

Nej, jag måste sova nu. Har inte gjort en powerpoint eller något så måste få det fixat imorgon bitti innan skolan. Men det är lugna puckar. Skolan börjat inte förrän 13:15. Är det inte alltför härligt?

Adios

Det Amerikanska valet 2008

Barack Obama vann och är nu USA:s nye president. Det lär kommer många förändringar för USA under de närmsta fyra åren och förhoppningsvis mot det bättre. Jag är glad att han vann. Tycker egentligen att det är lite konstigt hur svenskarna är mer intresserade och följer det amerikanska valet mer än vårt eget val, när det väl är. Anyway, go Obama.

fina vänners dag

Första skoldagen är förbi och det var inte alls farligt. Imorse hade jag all tid i världen och det var ytterst skönt. Hann äta en macka, sminka mig och gå sakta till bussen med iPoden i högst hugg. Härliga mornar måste jag säga. Dock sker de inte lika ofta som de borde.

Skolan var i alla fall helt okej. Vg+/mvg- på religionsprovet. Jag är nöjd. Hade ju inte suttit fel med ett mvg helt men jag menar jag fick mvg:t på analysdelen och det är första gången jag fått det. Någonsin. Analysera är inte min grej. Åh, fina vänner fick man se idag. Mattias blev min juridikkompis för dagen. Mathilda och Kajsa blev mina religionskompisar. Känns skönt att prata med kära vänner. Arion blev min engelskkompis. Kändes skönt att prata med honom idag. Han är snäll.

Att plugga idag blev ett minus. Jag gjorde det inte. Dåligt, jag vet.. men jag orkade inte. Imorgon. Fast då ska det ses OTH och GG och Prison Break. Ah, tisdagar <3

Jag kom hem för en timme sen från ett kibox pass med josefina, nelly och molly. Fan va bra vi var. Fått kläm på det hela nu och det blir bara roligare och roligare. Lasse är min favorit. Vi är så tighta. Nu har jag hunnit att ta en lång och skön dusch och det är dags för mig att föna håret och sedan sova. Imorgon är det sovmorgon och det är så skönt.

BTW, det amerikanska valet är imorgon. Vem tror ni vinner, och hoppas vinner? Det ska bli spännande.

Au revoir

Misslyckade slutföranden.. aj aj.

Nu har pappa firats med god bosnisk mat och tårta. Det var gott och jättetrevligt. Några av mina bästa stunder i livet är när släkten samlas och har det trevligt. Jag längtar så mycket till julen, verkligen. Det är min favorithögtid. Synd bara att mamma inte är på så gott julhumör längre att hon vill pynta. Hon gillar det helt enkelt inte. Egentligen är det inte det att hon inte gillar pyntet utan mer att hon inte gillar att sätta fram det, ta bort det och sedan städa efter allt glitter och krims krams. Jag, å andra sidan, älskar att pynta. Det gör mig inget att städa sen men det bästa är att få pynta upp alltsammans och om kvällarna få njuta av den mysiga belysningen och stämningen och bara vara. Ni anar inte vad ni kommer att få se när jag skaffar mig en egen lägenhet. Då ni. Ni kommer vara på nordpolen. Winder wonderland.


Dagens är väl att Line och jag dissar varandra hela tiden. Vi njuter båda av det. Man kan ta ut sin irritation om allt som finns runt omkring sig på ens bästa vän och man vet att allt som riktas mot en är på skoj. Totally loving it. Och i smyg älskar hon mina liknelser.

För att helt byta samtalsämne så har jag inte hunnit att ens komma halvvägs på engelskpresentationen. Jag hoppas på glada och mindre sura miner imorgon. Får jobba under dagen helt enkelt. Engelskan är sista lektionen så det löser sig nog.

Imorgon blir det att återse härliga klasskamrater. Det ska bli minst sagt jättekul. Lektionerna, å andra sidan, kommer inte bli lika kul. Ser inte fram emot tisdag eftermiddag som bjuder på matte med Serre. Inte alls. Kajsa, jullåtar? Underhåller oss i alla fall.

Nu ska jag faktiskt sova. Kanske lyssna lite på Jonas Brothers. Min nya drog. Jag älskar dem. PUSS va.

The last fallvacation

Sista dagen på höstlovet mina vänner och för min del och en del andras så är detta det sista höstlovet. Sorgligt nog. Förutsatt att min väg inte kommer att ta mig tillbaka till skolan en dag.

Lovet har varit underbart och jag har spenderat varje dag med någon jag håller kär. Onekeligen trevligt. Denna helgen har jag dock spenderat för mig själv med min familj. Igår var jag flitig nog och tog tag i historian och svenskan och blev klar. Idag var jag ännu flitigare och skrev klart min del på projektarbetet och Josefina sin och nu är vi verkligen på gång. Två veckor kvar, sen är det föreläsningsdags. En aning skrämmande faktiskt. Något jag dock inte kommer en bra bit med är faktiskt min engelskpresentation. Arion kommer bli sur, men det får jag ta om jag inte gör klart den ikväll efter att moster mfl. gått. Pappa fyller faktiskt år idag så.. 56. Gammal gubbe, eller nja.

Btw, Line. Jag kom att tänka på en sak precis. Då när du och jag höll vår nedräkning tills Grey's Anatomy skulle börja med ett annat tema varje dag. Det var kul, men uppskattades inte lika mycket från våra övriga vänner. Vi fick oss dock ett gått skratt. För övrigt längtar jag till nästa fredag för då ska vi fira Nelly som fyllde 18 igår. Vi ska slå ihop hennes födelsedag med en maskeradfest. En aning sent men det är bara kul. Line kommer få jobba med mitt hår ett tag. Jag kommer att förvandlas från Ina till Frankensteins brud. Spännande.

Ciao

GRATTIS KNAS!




RSS 2.0