In your face

Det är I DITT ANSIKTE nu på femman och det är inget mindre än fantastiskt. Magnus Betnér är i en klass för sig!

Min dag har varit jättetråkig. Engelskpresentationen gick bra för oss så det är väl alltid nåt men annars har jag bara spenderat min dag med att plugga juridik och kolla på Idol. Jag har beräknat att jag nog kommer få sitta uppe och plugga till ett inatt, inget jag ser fram emot men jag måste klara juridiken galant.

Nu ska jag återvända till tv:n.
Ciao

Vi älskar oss

Snart är helgen förbi och en ny skolvecka tar sin början, härligt. Detta kommer bli något av en lite stressigare vecka än de som varit hittills. Mycket att ta tag i och göra. Men jag klarar mig, förhoppningsvis.

Helgen har vatt riktigt bra i alla fall. I lördes kom Ana hit och jag mötte upp henne i Lund på tågstationen redan tjugo över elva. Vi gick direkt till stan och gick i affärer. Efter nån timme, vid halv ett - ett var det fika på espresso house och en massa att ta igen, med tanke på att det var över tre månader sen sist. Sorgligt men sant. Vid två var det exprimentering med bussar, från vilken sida femman gick till nova. Det löste sig och vi kom inte med fel buss. Där shoppades tills de stängde. För mig blev det en stor, och då menar jag STOR, myshalsduk i alla regnbågens färger plus en vit mössa från Gina. Nöjd, absolut. Hemma vid sex och då skulle vi laga tacos men det fick mamma göra istället för jag skulle färga Anas hår. Finally fick jag göra det igen. Varför jag tycker det är kul är en bra fråga? Går jag fel inriktning? Hm.. Nu har hon gått från mörkblond till mörkbrun, lika brun som jag! Efter maten skulle vi ut och gå till havet men det blev inte så, vi orkade inte. Vi gick längst upp på gatan sen var det hem igen. Kollade på Gossip Girl med grönsaker och dippa som snacks. Jag somnade efter sisådär fyra avsnitt, vid elvatiden och vid tolv förflyttade jag mig till bäddsoffan. Ana stannade uppe till tre.


                                                                                         - vi älskar oss.

Idag åkte hon hem och jag tog mig till Josefina för att göra lite på vårt projektarbete. Enkäten är klar och resten görs på torsdag då böckerna är i skolan. Juridikplugget gick inget vidare. Efter hälften av avtalen pallade jag inte mer så jag lämnade det till imorgon då hela dagen får bestå utav det. Min engelskpresentation blev också klar och halva powerpointen är klar. Nu väntar jag bara på att Arion skall skicka sin del så att jag kan vara i frid och fröjd och sova för jag är ytterst trött.

Dock nu väntar en varm dusch på mig.
Adios!

I de stunderna

Hemkommen efter en lugn, skön och efterlängtad kväll innehållande promenad och filmmys hemma hos Nelly!
Imorgon kommer min kusin Ana och hela vår dag är planerad. Ska bli kul!

Btw, jag tror jag är 100% säker hur jag vill ha min balklänning också. Jag tycker den är jättefin och inte för extravagant, alls. Åh, jag är nog helt säker på att det ska bli den. Jo!






















"Allting går att leva på, men man nästan måste vara två".

Fredag, inte så efterlängtad

Jag har invigt och jag fortsätter att inviga denna helg med juridikplugg. Jag orkar inte! Affärsavtal, hyresavtal blablabla. Jag orkar inte att jag måste sätta mig ner och plugga engelska nu också. Jag har inte ens börjat på min muntliga presentation som ska presenteras på måndag. Nej, jag måste plugga vidare nu så jag får så mycket som möjligt gjort innan jag ska träffa Nelly ikväll! Räddaren i nöden I have to say, annars hade jag haft boken framme hela kvällen.



If you don't like it, you can shove it.
But you don't like it, you love it.


Saknad

Denna dagen känns så bra. Jag har äntligen kommit överrens med min kusin om en dag som hon kan komma och hälsa på. Ana kommer hit på lördag morgon och stannar till söndag. Lovely! Jag hoppas bara att Nina också kan komma så att jag får umgås med kusiner x2. Det har gått tre och en halv månad sen vi såg. Alltför länge. Blir alltid så under sommartiden, men aldrig såhär länge. Inte vad jag minns.

Lördag kom!


                                 


Nelly, spendera tid med mig på fredag?
(du har inga pengar så svara här!! :D)

In your face

All is well. For the moment at least.

Måndag idag och en hel skolvecka framför mig. Inget lockande men jag tar mig igenom det. Idag har jag funderat på allt och inget och inte riktigt kommit fram till något speciellt. Är det inte härligt?

Nu väntar I ditt aniskte på mig och fan vad jag ska skratta!

Beside you in time

Helgen har kommit och gått och den har inte varit nämndvärd för min del. Jag har spenderat helgen med att inte göra något alls och det har varit, ja.. tråkigt!! Jag vet inte riktigt vad som pågått med mig dessa dagar men jag har inte riktigt velat göra något alls. Jag fick en känsla att allt bara var jättejobbigt och tråkigt. Nelly överatalde mig dock att följa med henne och Line till nova idag och tur var väl det. Mina bästa vänner fick mig back on track igen och det känns jättebra.


                                                                                                                               <3

I am HULK

The Incredible Hulk var fantastisk! Verkligen en film som rekommenderas från min sida, helt klart. I och för sig så skulle jag våga mig på att säga, med säkerhet i rösten, att alla filmer med Edward Norton är värda att se. Fight Club och American History X för att nämna två.



Glömde nämna i föregående inlägg att jag äntligen hittat en skolväska. Egentligen ingen sådan jag letade efter men jag fastnade verkligen för den. Den är jättefin. Köpt från Bianco, dock inte i svart som på bilden utan i mörk chokladbrun färg. Tur var väl att Josefina övertalade mig att följa med henne en sväng på Nova. Alltid lika trevligt och mysigt.



Lär dig att bryta någons arm

I brist på saker att göra ikväll samt att alla mina vänner är upptagna på olika håll och kanter så valde jag att spendera min kväll med en promenad till stranden med ingen mindre än Molly!! Det var jättetrevlig må jag säga och räddade min annars tråkiga kväll.


                                                                                                                     det var jättemysig horisont!

OK dag i skolan. Jag hade rumpan blöt hela dagen då jag satt mig i bussen på ett blött säte! Tur må jag säga att ett långt linne var på mig idag. Håla i över två timmar sedan en engelsklektion som inte var så givande mer än att informationen om att vi inte kommer ha engelska på hela nästa vecka var som musik för mina öron. Arion visade hur man gjorde armlås på någon som man senare kunde bryta dens arm på även, på ingen mindre än mig. Han har lärt sig det på MMA och ville ivrigt visa och jag lät honom. Inte en gång, utan TVÅ! (Första gången stod vi fel). Min arm gjorde ont, dock ett bra grepp att lära sig i fall att man bli överfallen, eller nåt. Sedan var det balinformation som var OBLIGATORISKT och varade endast i 5 minuter. Onödigt, minst sagt!

Nu ska jag ta och underhålla mig med film. The incredible hulk.
Återkommer hur filmen var!

Oövervinnerlig övertalningsförmåga

Gårdagens kväll bjöd på en lång och väldigt glädjefylld promenad med Line. Vi var väldigt duktiga, promenerade halva Bjärred runt och det är jättebra, speciellt när vi annars bara brukar sätta oss ner. Efter sisådär, lite mindre än två timmar var jag hemma och då var det bara att ringa min kusin Nina och prata i en och en halv timme. Åh, vi kan prata om allt och det var så himla mysigt! Hon är fantastisk!

Imorse valde jag att köra au natural med inget smink och mjukiskläder. Kan lugnt säga att jag var sunkigast på skolan men det gjorde mig inte det minsta!! Jag hade dessutom världens mysigaste morgonen med mysmusik i öronen och inget stress what so ever. Jag och Kajsa tog oss sedan igenom första lektionen som var matte och sedan var det bara att göra lite på projektarbetet med Josefina. Sen vart det mat med fisk och jag var jätteglad. Jag och Kajsa valde sedan att spendera tid på 7eleven.

Nu ska jag dock lyssna på mysmusik och inte göra ett skit, faktiskt!
Herregud så skönt.

Längtan

Att störa folk omedvetet är jag så bra på. Tyvärr.

Dagen till ära har spenderats med ett tandläkarbesök, frukost hos Josefina med alla trevligheter som hör därtill samt en helt otroligt rolig lektion på juridiken och en mindre rolig på bilden. Jag älskar onsdagar helt enkelt!


Det är balinformation på fredag och jag måste säga att jag är minst sagt sjukt exhalterad. Balen är ju inte förrän om kanske 9 månader? men jag längtar som attans. Och studenten också! Hm, jag ska nog ta och kolla lite balklänningar på internet nu medans jag inväntar att Line skall komma hem och bli klar så att vi kan gå ut på en promenad!

Better man

Fantastisk dag måste jag erkänna. En lektion i skolan eftersom matten var inställd. Det kunde alltså inte bli bättre. Jag var redan i Bjärred 13:10. Tänkte besöka apoteket och handla något men icke, det var stängt till 14:00. Jag valde då att köpa lite choklad och promener bort till en sjuk Nelly som stannat hemma över dagen och bjuda. Det var mys och vi umgick i sisådär lite över en halvtimme för sedan promenerade jag tillbaka till apoteket som äntligen var öppet.

Väl hemma såg jag One Tree Hill och Gossip Girl och jag kan nog lugnt säga att jag inte gråtit till ett OTH avsnitt på länge som för detta. Gossip Girl var lika bra som vanligt dock längtar jag till en speciell sak men den lär nog inte hända förrän i säsong tre.

Ikväll har jag spenderat över två timmar och ritat en 3D bild till bilden. James Morrison har spelats i högtalarna, med glädje måste jag tillägga. Ett hörn i mitt rum med föremål framför blev avritat. Ja, det blev ju då datorn mm. Sjukt tråkigt men bilden blev ok.

Just nu inväntar jag på att klockan ska slå 22:00 så att So you think you can dance kan börja och jag och mamma kan ha lite quality time! Lovely.

In your face

Då var första avsnittet av I ditt aniskte färdigtittat och jag totalt älskade det. Magnus Betnér är helt otrolig.
Hur rolig som helst. Längtar tills nästa avsnitt, om en vecka. Missade ni det, ladda hem det eller något.
Inte besviken, överhuvudtaget!



Utvilad?

Väldigt uttröttande dag idag. Jag valde att ta mig en sovmorgon imorse då bildläxan inte var klar, eller alls påbörjad. Illa. Skoldagen följde då med två roliga lektioner, juridik och religion, och dagen avslutades med en ännu roligare lektion, engelska. För att säga det mildrigt var jag irriterad på matpersonalen då maten var slut när jag skulle äta,
kl. 13:00. Jag förstår helt enkelt inte hur de inte fördelar maten helt enkelt? Ska jag, som inte ätit sen 08:00 imorse gå hungrig hela skoldagen framtill 15:00? Helt sjukt. Dock blev engelskan rolig, faktiskt, men jag tror inte att jag och Arion förstod riktigt vad Tove försökte säga genom att påstå att vi möjligtvis kunde vara schizofrena och prata med oss själva och att hon inte finns!? Det var bara konstigt men roande!

Väl hemkommen var det mat som gällde. Tacka Gud för att god mat finns alltså. Mätt och belåten däckade jag i sängen och vaknade sisådär två timmar senare. Jag har inte alls tagit vara på dagen och jag kommer knappast göra det nu. Stressande dag väntar imorgon känner jag på mig. Men, jag får ta det!



Tisdag, KOM!

Inget ord kan förklara

Eftermiddagen spenderades i Lund med Madeleine och det var hur trevligt som helst. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och mest att vi längtade till balen och studenten!!! VERKLIGEN LÄNGTAR! Vi avnjöt lite mer än två timmar i Lund men så blir det lätt när man måste ta igen allt som hänt under ett halvår.

Jag älskar den tjejen alltså.

Det var väldigt nice måste jag tillägga att jag fick åka till och från Lund gratis för busschauffören var min gamla granne. Riktigt härligt. Det måste även påpekas att jag har haft en sjukt mysig kväll med släkt och även skrapat ihop en hundring för att ha masserat moster + man. Underbart! Jag är en sjukt duktig massör och ögonbrynsplockare, faktiskt. Säger alla, som fått det utav mig! Säg till om jag kan stå till tjänst. (Btw, jag kan färga hår bra också?)
(Hint till Kajsa ;D Dags snart?)

Waste Allocation Lift Loader, Earth-Class

Gårdagen bjöd på trevligt sällskap i överflöd. Förmiddagen spenderades i Malmö stad med Sofia och Hanna. Vi lunchade och tog igen allt sen ett halvår tillbaka. Ytterst trevligt. Kvällen spenderades i soffan hemma hos Line med Nelly, Elias, David och Line själv. Det var trevligt och vi fick sett Wall-E som var übersöt.

Nu ska jag ta och måla mina naglar sommarröda och avnjuta en långdusch och eventuellt börjar rita på min bild som ska vara inne imorgon. Sedan bär det av till Lund för att spendera eftermiddan med ingen annan än Madeleine! Lovely.

"Jag tar honom. Han stannar med mig!"

Jättehärlig kväll med tjejerna idag. Det blev bio med filmen Patrik 1,5 och den var jättebra.
En helt söt, mysig och speciellt rolig film! Verkligen ett måste att se!!!
Gustaf Skarsgård är minst sagt fantastisk!



Patrik 1,5

FAN VA JAG LÄNGTAR TILL FREDAG!! :D



"Vi har fått fel Patrik!"

Hoping for better days

Jag är chockad! Jag kan inte ens försöka tänka mig hur du måste känna dig. Det är hemskt, något av det hemskast som kan hända en eller en när och kär person i ens liv. Jag bara hoppas på att det är ett falskt alarm!!!

Detta måste vara det hårda slaget på en redan skadad yta. Du har redan haft ett tufft år som du kämpat dig igenom och detta hade bara varit förfärligt. Men jag vet att du kommer klara dig genom detta, hur det än blir, för du är en stark person som tar sig igenom allt!! Jag kommer finnas vid din sida som ett stöd, när som.. jag hoppas att du vet det.

Det enda jag bryr mig om nu är att du klarar dig helt igenom,
att inte få se dig ledsen och sårad!
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig när du behöver det!!!


Men du är en klippa, vet det!!
Jag älskar dig min vän! <3


Everything will be alright.

I've had the time of my life





Gårdagskvällen bjöd på lemonad och mys i sängen framför en gammal klassiker, inte mindre än Dirty Dancing. Man kan bara inte neka att man vill ha en kille som Patrick Swayze i denna filmen. Och dansen, unbelievable!

Ikväll har jag bara ägnat mig åt plugg inför metodprovet på torsdag. Nu väntar mamma i vardagsrummet för lite quality time med So you think you can dance.



I should know who I am by now.

The way young lovers do

Jag avnjöt morgonen på vårdcentralen bland provtagningar och hostattacker. Resultatet blev att jag inte har halsfluss och de vet inte riktigt vilket virus som hemsöker min kropp men nu får jag gå på penicillin tio dagar framöver. Inte alltför farligt. Jag vill endast att min röst skall bli som vanligt. (Ta i trä!)

Eftermiddan tillbringades i sängen framför Hancock som förövrigt är en sjukt bra film. Älskar!




Jag älskar denna bilden, den är så himla härlig och mysig!!
Sköna människor bjuder på gott skratt! :*


And from your lips she drew the Hallelujah.

RSS 2.0