HP 7 del I

Jag är precis hemkommen från Malmö och har varit och kollat på Harry Potter 7 del I med min bror. Den var bra men det hände inte så mycket. Den tjänade mer som en fördjupning som skulle ge bättre förståelse inför del II. Men den var inte mindre bra för det, inte. Absolut ett måste att se. Har precis klickat hem min julklapp från bror och mamma&pappa. Alla HP-böckerna. Mh, måste läsas.

Dagen spenderades på SOL pluggandes med vänner. Santa Baby återkommer som ett fint måste och skratt förekommer som vanligt. Fick även min handledare inför B-uppstasen också. Är det fail att det första jag gör är att facebooka honom? Hehe.

Hanna är på skype. Scrubs i bakgrunden. Snart sömn.

Summa sumarum; bra dag.

Nyttigheten själv - skratt

Det har varit en fin kväll. Spenderat den med fina vänner skrattandes åt Johan Glans skämt.
Underbart.. Lite vin på det och du har pricken över i:et.

Imorgon leker jag med småbarn hela dagen. Går tillbaka i sann lekanda.

Tenta - sista dagen (uppesittarkväll)

Klockan är halv två på natten och jag sitter här och har hållt på med tentan sedan sju på kvällen. Inte alltför länge egentligen men det tar att sitta på natten. Kaffe hjälper mig oerhört. En halv fråga kvar - korrekturläsning - referenscheck - inlämning - sömn!

Emilia har fixat ihop en julmusik-lista på spotify med de allra bästa låtarna. Det gav mig ett leende på läpparna. Tagga julen! Sen att min bror är bland de bästa människorna i världen är också något som jag uppmärksammar inatt. Fina realisationer under en stressfylld tentanatt.

Imorgon kväll ska jag dricka vin och skratta. Ett måste!

Bazinga

(inte riktigt rätt ord att beskriva min dag då den har varir allt än produktiv)

Istället för att skriva på tenta hela dagen har jag spenderat min tid med en dusch, lite tv och sedan mat med bror här hemma samt en timmes skratt framför the big bang theory. Det har varit en bra dag på så vis. Koncentrationen har legat på - men nu har jag skrivit en sida om den delen av frågan som inte ska uppta så mycket plats.. Men det får vara. För jag kan inte så jag fyller ut det bara.

Oj vad tråkigt. Kaffet kickar sakta men säkert in, vilket är väldigt bra just nu. Det blir nog en någorlunda lång kväll/natt. En fråga till måste bli klar! KÄMPA.

Adios

if it makes you happy, then it can't be that bad

!

Jevel till tenta!

Jevla tenta... Jag sa till mig själv att jag skulle se till att bli klar med första frågan idag men jag orkar helt enkelt inte. Som sagt; jag är inte i tenta-mode idag. Hoppas det kickar in imorgon. Det måste det göra. Annars får jag alltid fint stöd av GS som gottar sig i sängen. Men det är okej. Sjuklingar får göra det.

God natt för imorgon välkomnar jag SOL-centrum 08:00 för att ta mig an tentan igen. Wish me luck!

tentadag 1

och så var tentaveckan kommen ännuu en gång. jag är inte riktigt förberedd. ge mig två veckor till and i'm ready to go. men inte idag. inte denna veckan. fan. kämpa är ordet. måste komma in i tenta-mode. inte där än. paus i 30 min till. hej.

and here's to you..

Joshua Radin. Damien Rice. Jose Gonzalez. Simon & Garfunkel.

I know you can't see

Har haft en bra och tankefull helg. Större delen åt det bättre. Det här med att sätta ord på känslor - det är en konst i sig. En behövlig och viktig sådan. Tack för insikten. Men förändring sker tyvärr inte över en helg, men förhoppningsvis sker den. Det ligger hos mig - att våga tala.

RSS 2.0