Quelqu'un M'a Dit

Till Carla Brunis toner tar jag mig en paus från pluggandet för att nu även sätta på ett avsnitt av Numb3rs och sedan fortsätta läsa långt in på småtimmarna. Jag beräknar läggdags vid tre tiden inatt. Tyck inte synd om mig för det är mitt egna fel... fast tyck synd om mig ändå!? Hehe

Au revoir

1600 - 2000-talet

Klockan är två på natten och jag sitter uppe med halvöppna ögon och läser en av böckerna inför hemtentan. Trots allt detta är jag inte trött. Kan ha att göra med de två stora kopparna med kaffe vid 20 och 23 tiden. Måste dra mig genom två kapitel till, dvs drygt 100 sidor kanske.

Wish me luck!

Chillar i Blentarp del 3

Överskriften ljuger lite.. just nu ligger jag hemma, i min egna säng, istället för att vara ute hos Anna.

Det var Italiensk buffé ikväll vilket bjöd på Tortanto à la Ina (Anna&Otto) som blev övergott. Pastasallad, grekisk sallad, ostbricka, vitlöksbröd, kyckling och panacotta till efterrätt. Otroligt gott och mättande! Sangria och vin fanns det också mycket av. Sedan blev det lite charader och gissningslekar innan jag, Hanna och Nelly for hemmåt - trötta.

Tråkigt nog så kan jag inte stanna i Blentarp längre, måste plugga. Får ta och ta mig ut dit så ofta jag kan för lite semester. Har haft mig fyra riktigt bra dagar där ute med Anna och hundarna. Dessutom skadar det inte att ha en bästa vän som kommer hem med choklad och en kokos body lotion (på beställning) för att jag mått dåligt kvällen innan. DET är en bra vän!

Nu blir det nog sömn och Woody Allen får vänta till en annan dag. Ciao

Chillar könet i Blentarp del 2 (kväll/natt)

Jag är tillbaka...

Anna och Otto gick och la sig precis, eller gick och "la" sig precis. Eh.. Filmen var bra, men inte något överspeciellt precis. Jag sitter framför tvn med OS i bakgrunden och två sovandes hundar på var sin sida, varav en är en snarkandes Wille.

Slängde precis iväg ett mejl till Josefina där jag i stort sätt pratade om mig själv kanske 95% av mejlet. Men jag pratar vad jag vet, och jag vet mig själv(?).

Nu får jag nog spendera en timme med att läsa ut Roths bok för jag har hållt på med den i evigheter. Har 3 andra böcker jag måste läsa också...och hemtentan är på måndag. God damn it. (I'm gonna make it!!!) - positivitet är nyckeln! Sen får det nog bli en Woody Allen film eller Mandomsprovet. Lutar åt det sistnämnda.

Och JA, jag drack kaffe för nån timme sen så jag är lite uppe i varv.

Chillar könet i Blentarp del 2

Del 2 i Blentarp bjuder på...inte så mycket mer än sist. Långa bad med tända ljus för moi som får mig att känna mig som en ny kvinna. Hittade Eriks beloved Tempo i Skåne (fråga inte). God mat, bra sällskap och allt som hör där till. Imorgon blir det Italiens buffé och jag ska göra Tortano-bröd. It's gonna be legen - wait for it - dary.

NU; The Squid and the Whale.


Chillar könet i Blentarp del 1

För tillfället befinner jag mig i Blentarp med två attentionwhore-hundar. Gårdagen spenderades med plugg, matlagning, sorbet med bär, so you think you can dance, hundtricket, vin och en Anna. Minst sagt väldigt bra kväll.

Nu blir det ett avsnitt Greek och sedan plugg för moi & shopping för Anna. Damn her.

Ciao

Numb3rs

Det är så lätt att fastna för serier. Jag gör det lite för lätt känner jag... Bäst att inte ta upp alla, för då tappar nog de flesta, inklusive mig själv, hakan. Det är i alla fall Numb3rs på tv4 nu. Det är bra.

Nelly - fixa min blogg. Hehe

When you fail to see the humor

Ja, för nu sitter jag här och använder min lilla, fina dator för typ första gången, faktiskt. Min bror var här och fixade router (?) till mig precis så äntligen har jag också trådlöst nätverk nu. Det är rätt bra när han köper den till sig själv men inte funkar hos honom och tvingas köpa en ny för att jag i min tur ska få en gratis. Inte alls dåligt.

Ikväll har jag även blivit retad av hela min familj för mitt namn som jag inte ens gillade för några år sedan. Det är nämligen så att statoilkedjan nere i balkan heter INA och så finns det en (framgångsrik?) häst vid namn Ina Scott också. Jag förstod inte humorn i det hela (okej, statoilkedjan gjorde jag, men hästen?) men tydligen så var det otroligt kul. För skratta gjorde dem. Mycket!

Nu återgår jag till min kurlitteratur och meningen "A har rätt till X gentemot B..."

RSS 2.0