Härliga, härliga helg

Som rubriken avslöjar har min helg varit väldigt härlig. I fredes pluggade jag en stund när jag kom hem. Vid sex tiden han jag lägga mig i kanske en kvart och powernapa innan min kusin kom. Vi åt gottemat och hade det trevligt. Klockan åtta började idol och även min kusin Stefan kom med moster mfl. of course. Det blev glädjetårar och skrik från mig och Nina när Kevin vann och vinnarlåten spelades upp i bakgrunden. Snabbt därefter skjutsade pappa oss till Malmö för att hämta upp Miran och sedan vidare till bion. Det var Lucia movie night. Filmerna började inte visas förrän 1 så det var lite drygt. Första filmen var "Yes man" med Jim Carrey och jag blev överlycklig. Skrattade hela tiden och den var jättebra. Film nummer två var en svensk film vid namn "Allt flyter". Den handlade om ett manligt konstsimslag som ville vinna VM. Lite smårolig men inget speciellt. Tredje filmen var "Zack and Miri make a porno". Titeln säger sig själv och det var mycket naket men den var också ganska rolig ibland. En viss Kajsa var närvarande i samma salong men satt längst fram. Undrar om hon hörde mig skratta när ingen annan gjorde det? xD Det hände en hel del kan jag säga.



Allt slutade kl. 7 på morgonen och vi traskade till busshållplatsen. När vi kom fram hade vi missat bussen med 15 minuter och det var bara att uthärda kylan i väntan på nästa buss som inte kom förrän 45 minuter senare. Vi klarade det och var hemma 9. Däckade i sängen direkt. Jag vaknade vid 2 och pluggade medan Nina inte tog sig upp förrän halv 6. På kvällen skulle vi få gäster så det var bara att fixa till sig lite, trots tröttheten.  På kvällen satt jag och Nina från runt tio till ett-halv två framför datorn på världens bästa sida, nämligen youtube, och skrattade till olika klipp och kollade på trailers och drömde oss bort framför hunkar av olika slag. Fin kväll.

Idag har det gått ganska segt. Såg reprisen av Idol och sen har vi bara tragit på oss här hemma. Nina mfl. åkte vid tre tiden och då somnade jag i en timme innan jag började gå igenom juridiken. Jag har inte kommit så jättelångt och det känns inte alls bra inför morgondagens prov men jag ska sitta och läsa kapitlena ett antal gånger ikväll. Förhoppningsvis går det bra. Imorgon måste jag dessutom sätta mig ner och skriva hela min engelskuppsats på några sidor. Hittills har jag skrivit runt en halv sida så det är mycket som är kvar. Håll tummarna för mig inför morgondagen.

Trevlig eftermiddag/kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0