Konsten att står på huvudet?

En trevlig helg har ännu en gång kommit och gått. Lördagen spenderades som sagt först i Lund med födelsedagsmiddag för Stefan med god tiramisutårta. Mums. Därefter begav jag mig hemmåt Hanna där det vankades fest. Det var lika trevligt som förväntat och det dansades kvällen ut. Kvällar innehållandes endast dans och gott umgänge borde vara obligatoriska, minst en gång i veckan. Söndagen var lika seg som vanligt dock var det dags för mig, Line och Nelly att ta oss an ett corepass på F&S. Det var kul... och jobbigt.

Idag värker skulderbladen, armarna samt låren en del och trapporna på skolan har varit nästan olidliga. Jag tog mig igenom de. Line och jag gynnade oss en mysig lunch på graffiti café med en kycklingsallad, som vanligt. Sedan begavs det återigen till F&S, dock denna gången för att utöva yoga för första gången. Det var... intressant. Jag klarade väl inte alla övningar, dock skyller jag väl mycket på att det var första gången och kroppsdelar gjorde ont sen igår, men annars var det jättemysigt. Nästa måndag återfinns jag på samma ställe, förhoppningsvis stående i clownställningen och med andningen i full kontroll. Vi kan väl hoppas.

Imorgon blir det dock core igen med Josefina. Jag har börjat ta träningen väldigt seriöst och det känns bra. Ikväll avnjuter jag en kopp vaniljte framför I ditt ansikte. Historian får vänta, jag orkar bara inte.

Kommentarer
Postat av: Line

Puss på dig med gumman, du är bäst<3

2008-10-14 @ 21:31:38
URL: http://flenkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0